Gönderen Konu: OSMAN PAMUKOĞLU: HİÇ KİMSENİN YARINI DAHA GÜVENCEDE DEĞİL!… Karar Ver !…  (Okunma sayısı 2568 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
OSMAN PAMUKOĞLU: HİÇ KİMSENİN YARINI DAHA GÜVENCEDE DEĞİL!… Karar Ver !…

13 Şubat 2012

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ABD ve İsrail şirketleri vasıtasıyla bölgede petrol aramaya başladı. Bu girişimi şimdi Rusya’ da destekliyor!. Hamam Türkücülerinin gazelleri nerede kaldı?.

NATO Genel Sekreteri açıkladı: “ Füze kalkanının Türkiye’ de kurulmasını Türk Hükümeti talep etti’’, “ ABD ve İsrail tatbikat yaptı ve İsrail Hava Kuvvetleri füze atarak, Malatya’daki sistemi test etti. ’’ Hani İsrail’e bilgi verilmeyecekti? Hani bu üssün kurulmasını NATO istemişti!.” Bitmedi! NATO Genel Sekreteri İzmir’de “ NATO’ nun güçlü bir Kara Kuvvetlerini” kuracağını da ilan etti..

Neden Malatya? Neden İzmir? Bunlar, Ortadoğu ve Ortaasya’ ya doğru yapılacak olan siyasi ve askeri hareketlerin ileri karakolları ve kaçınılmaz savaşlarda ilk vurulacak yerlerdir, yani Türkiye’ nin toprakları!. Eninde sonunda Rusya ve İranla kapışılacak, sonunda Çin ve diğerleri de işin içine girecektir. Türkiye fare kapanındaki peynirdir. Kapan hem kuran için hem de peynire gelen için, sonunda tuzaktır..

İstanbul’daki polis müdürlerinin ve savcının görevden alınması, hırsızın ev sahibini suçlu çıkarmaya kalkmasına benzer ve özel kanun çıkarma kurnazlıkları meseleyi daha da batırmaktan öteye gitmeyecektir..

Deniz anası misali veya salyangozun salgısı gibi hal, hareket ve laflar şimdilik bunları avutabilir ve saf insanları’da inandırabilir. Ama bütün bunlar sebep olanların yarın yargılanıp cezalandırılmalarının önüne asla geçemeyecektir. Oslo müzakerelerini tam bir teslimiyet, İmralı’ dakinin altı sayfalık devleti tehdit eden ve tıpkı yönetir gibi ifadelerle kaleme aldığı ve bürokratların aracılığı ile Kandile götürülen el yazılı mektup, geri kalan ömürlerinin zindanlarda geçirmesine yetip de artacaktır. Seçim dönemi yapılan eylemleri durdurulması protokolü neyin nesi? Oslo’ da güya bürokratın ( hangi millete hizmet ediyorsa!) “ Büyük şehirleri patlayıcı depoları haline getirdiniz!” lafı kadar; “acizlik ve teslimiyet” olamaz. Bunlar, bu milletin vergileriyle geçimlerini sağlıyor üstelik. Soracaksın bu gafile: “ Ne yaptınız şimdiye kadar buna mani olmak için ve niye bunları polis ve jandarmaya bildirmediniz?” diye.. soruyorum şimdi!. Siz kime hizmet ediyorsunuz? İstihbarat servislerinin içinde başka istihbarat servislerine hizmet edenler ve başka ülkelere çalışanlar yok mu? Var… Sayıları ise karşıdakinin gücüne bağlı olarak değişir. Arkadan; “ 14 Temmuz, halk savaşı fitili ve baskınlar, Silvan dan başlayarak artarak büyüyen ölümler… Çiğnediğiniz Anayasa Maddeleri bir kenara, Türk Ceza Kanununun “ Devletin birliğini bozmak, Devletin egemenliği altında bulunan topraklardan bir kısmını Devlet idaresinden ayırmak amacına yönelik elverişli bir fiil işleyen kimseye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilir ’’ 302’ nci maddesi bile size yetip de artacaktır..

Emperyalizmin boyunduruğunu yiyen ve bundan da kendilerine siyasi ve maddi kazanç sağlayanların ülkeyi düşürdükleri durum ortadadır..

Hayatta en önemli görev, bir duruş edinmektir. Hakkın ve adaletin öldüğü yerde, cesaretle yapılan ne varsa, her zaman onur verir.. Cesur kişi ve toplumların var olmaya, ilerlemeye ve geleceğe sahip olmaya hakkı vardır; zayıf ve korkak olanlar silinecektir ve bu silinme doğal ve adil bir durumdur..

Karar ver !…

Osman Pamukoğlu
Hak ve Eşitlik Partisi
Genel Başkanı


                                             Ingilizce konusup namaz kilmaktan baska özellikleri olmayan Atatürk düsmani zihniyete kaderini teslim edersen fare kapanindaki peynir olmaktan kurtulamazsin .

Yeni dünya düzeninde milli devletlere yer olmadigini savunan  kerameti vatan hainliginden menkul  adamlari bu millet secmedimi ? Ne mutlu Türküm demek ilkelliktir diyen kayip trilyonlar sanigi Apo Güllüyani dindar cumhurbaskani ayagindan bize kakaladiklari zaman kimin itirazi oldu ?

Kendi siyasi ikballeri ,maddi cikarlari icin Türkiyenin dogusundaki mayinli arazileri 49 yilligina Israile kiralamak icin özel yasa cikaran bu adamlari milletin ezici cogunlugu iktidara getirmedimi ?

Simdi neyin kararini verecek bu millet ? Ati alan üsküdari gectikten sonrami? Bir futbol takimi icin kitleler halinde sokaklara dökülen insanlar Ordunun kozmik odalarinda cirit atan hainlere tutuklanan generallere en ufak bir tepki gösterdilermi ?

Tüm bu ihanetlerin bas müsebbibi Apo Güllüyan Cumhurbaskani oldugu icin yargilanamaz Recep Tayyipte kapagi tencereyi Cankayaya attimi tereyagindan kil ceker gibi siyrilir . Geriye Bülent Arinc kalir Onumu yargilayip cezalandiracaksiniz ? Neyin kararini verecek bu millet ? Yarin secim olsa milletin ezici cogunlugu iktidari bu hainlere teslim etmeyecekmi ?
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı AĞASAR

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 354
  • TANRI DAĞINDA, UÇMAĞA VARDI...
Bir kez dibe vuranı bu millet el verip yukarı çekmemiştir... İlk girdiği seçim fiyasko olduğu halde bu neyin savaşıdır anlamadım...
 
Osman Pamukoğlu terörle mücadelede gösterdiği üstün başarıları karartmadan siyaset sahasından çekilmelidir...
Dolunay buğusunda zifiri göklere yazılmış Ad'ın...
İnkâra düşen geceler gibi yok saysın varlığını bütün kâinat
Varsın mavi gün her doğanda silinsin ne çıkar ?
Ay dolanır , yüz bulanır, vakit döner, tılsımlı bir âyinde söylenir Ad'ın ;

Senin Ad'ın TÜRK !...


UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!