Şırnak'ta 15 terörist öldürüldü!
DHA
ŞIRNAK Valiliği, Uludere İlçesi kırsalında dün meydana gelen ve 2 askerin şehit olduğu çatışmada ölen PKK’lı terörist sayısının 15’e çıktığı açıklandı.
Şırnak ile Uludere ilçesi arasındaki Bestler Dereler Mevkii’nde dün tespit edilen bir grup PKK’lıyı etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon düzenlendi.
Operasyonda teröristlerle çıkan çatışmada Jandarma Kıdemli Üstçavuş Murat Bayram ile Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kurt, şehit oldu.
Gazete diye gecinen Vatan isimli yalaka gazeteye bir göz atayim dedim . Sag üst kösede büyük puntolarla 15 terörist öldürüldügü yaziyordu . Oh be dedim kendi kendime paylasayimda andalarimi sevindireyim diye düsündüm . Haberi okumaya basladim okudukca vatana haberi yapana binbir lanet binbir küfür isyan hayalkirikligi . Megerse daha önce birbirlerini öldüren 9 kürtde 15 kürtün icindeymis . Hani zamlari yapip adinida güncelleme koydular ya Ayni seyi teröristler icinde yapmaya basladilar . Olur ya adam ücgün gazete okumamistir dördüncü gün gazeteyi alip bakiyorki 15 terörist öldürülmüs manseti var . Ne düsünür siradan vatandas ? Yahu hay allah bu Tayyipten razi olsun Teröristlere göz actirmiyor ! Iste böyle milletin hem kuyusunu kaziyorlar hemde destegini sagliyorlar . Bir kere 9 terörist teslim olmayi kabul etmedikleri icin kendi arkadaslari tarafindan el bombasi ile gebertildi . Tabi bu yeni güncellemede bu gercegi gündeme getirmezler . Sanki tayyibin tosunlari öldürmüs gibi haber yaparlar . Serefsiz namussuzlar Kahrimdan ölecem -