Gönderen Konu: Kütahya'da halk sokağa döküldü!  (Okunma sayısı 3277 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cebe Noyan

  • Her Şey Türk İçin, Türk'e Göre!
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 319
  • Türk Irkı Sağ Olsun!


Kütahya'nın Emet ilçesinde doğu kökenli işçilerle ilçede oturan bir genç arasında iddiaya göre sokaktaki omuz atma tartışması gerginliğe neden oldu. Dövüldüklerini öne süren gençlerin arkadaşları ve ilçe halkından yüzlerce kişi işçilerin kaldığı bina önünde toplandı. Yaşanan gerginlik üzerine ilçeye Kütahya'dan çevik kuvvet polisleri sevk edildi. Güvenlik güçleri öfkeli kalabalığı sakinleştirmeye çalışıyor.

Emet'teki Anadolu Öğretmen Lisesi inşaatında çalışan 2 işçi, saat 17.30 sıralarında sokakta yürürken karşılarından gelen bir gençle iddiaya göre birbirlerine omuz atma meselesi nedeniyle tartıştı. 2 işçi ve genç arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İlçede oturan genç, olayın ardından arkadaşlarını toplayıp işçilerin çadırlarının bulunduğu özel idare binasının önüne gitti. Yaklaşık 30 kadar inşaat işçisi ile gençler arasında gerginlik yaşandı.

İşçilerin bölücü terör örgütünü temsil eden bayrağı açtıkları söylentileri üzerine ilçe halkıda işçilerin bulunduğu şantiyeye gitti. Bina önündeki kalabalığın sayısı giderek arttı. 500'ün üzerinde kişi binaya girmek istedi. Takviye gelen jandarma ve polisler inşaatın önünde set oluşturdu. Kütahya'dan da takviye çevik kuvvet polisi olay yerine sevk edildi. Güvenlik güçleri kalabalığı sakinleştirmeye çalışıyor.
Ümmetinizin bittiği yerde, Türk'ün Kudreti başlar.


"Niye kaçıyoruz? Çok diye niye korkuyoruz? Azız diye niye kendimizi hor görelim? 'Hücum edelim' dedim. Hücum ettik...Savaştık. Bizdeni iki ucu,
yarısı kadar fazla idi. Tanrı lûtfettiği için, çok diye korkmadık, savaştık. Tarduş şadına kadar kovalayıp dağıttık."
(Bilge Tonyukuk - 2. Taş, Batı Yüzü - 3-4-5-6)

Çevrimdışı Yüzbaşı Sançar

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 246
Ynt: Kütahya'da halk sokağa döküldü!
« Yanıtla #1 : 14 Mart 2012 »
Türkler içten içe kürtlere karşı güttükleri öfkelerini dışavurmaya başladı. Daha öncede Balıkesir'de, Dörtyol'da da kürtlere karşı kitlesel tepkiler gösterilmişti. Bu da demek oluyorki gidişatın kürtleri din kardeşliğinin bile kurtarmaya yetmeyeceği noktasına doğru gittiğidir. Her sermaye bitermiş. Bir tek din kardeşliği semayesi kaldı. O da zayıfladı ve fazla uzun sürmeyecek ve eninde sonunda bitecektir. O kutlu günün tez gelmesi dileğiyle.
Tanrı Türkü ve Türk yurtlarını korusun.
Yüzbaşı Sançar Uçmağa varalı on üç yüz yıldan çok oldu. Onun düştüğü meçhul yerde, ay ışıklı yaz gecelerinde hâlâ ıztıraplı kahkahalar ve şeref ilahileri işitilir. Bu ilahiler rüzgârın çıkardığı sestir. Onu herkes işitir. Fakat o ıztıraplı kahkahaları herkes duyamaz. Onun yankılarını uzak, yakın ellerden, ancak içinde Tanrı Dağı’nın odu yanan gönüller sezer. Bu ıztıraplı kahkahalar Yüzbaşı Sançar’ın soyu, onun düştüğü yerde zafer töreni yapıncaya kadar yıllarca, belki yüzyıllarca sürüp gidecek…

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Kütahya'da halk sokağa döküldü!
« Yanıtla #2 : 14 Mart 2012 »
Kütahya'da korkutan gerginlik

Bu söylenti ortalığı karıştırdı

Kütahya'nın Emet ilçesinde bir okul inşaatında çalışan işçilerin terör örgütünün sözde bayrağını açtığı iddiası üzerine toplanan çok sayıda vatandaş, şantiyeyi bastı. 

Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezindeki bir okul inşaatında çalışan işçilerin terör örgütü PKK'nın sözde bayrağını açtığı iddiası üzerine toplanan yaklaşık 250 kişi, işçilerin kaldığı şantiyeyi bastı. Öfkeli kalabalık şantiyedeki çadırları ateşe verdi. Şantiyede arbedede yaşanırken, olay yerine çok sayıda polis ve jandarma ekibi sevk edildi.   

Güvenlik güçleri gerginliğe müdahale ederken, öfkeli kalabalığın şantiye etrafındaki bekleyişi sürüyor.


                 Cadirlari atese vermisler . Yinede hic yoktan iyidir . Gönül isterdiki cadirlari icinde barinanlarla birlikte atese verseydiler . 30 kürtün cadirlarda kebap yapilmasi bayagi bir ses getirirdi . Mit destegini kesince son zamanlarda terörist faaliyetlerdede bulunamiyorlar. er veya gec kürtleri cok büyük süprizler bekliyor . Milletin sabrinin sinirlarini tahrik etmenin sonuclarina katlanacaklar . Yeterki güvenlik kuvvetleri görev asklarindan biraz taviz versinler
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Almıla

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 186
  • Gökbörü Asena Gençlik
Ynt: Kütahya'da halk sokağa döküldü!
« Yanıtla #3 : 14 Mart 2012 »
kürt adı geçince milletin kan beynine sıçrıyor. Çoğu kimse aslında kürtlerden nefret ediyor ama çeşitli nedenlerden dolayı bunu belli etmiyor. Toplumsal nefret bu tür olaylarda kendisini göstermekte ve kürtlere karşı nefret duyanlar böylelikle ortaya çıkmaktadır. kürtlere karşı toplumsal dinamikleri harekete geçirebilmek gerekir. Bunun yollarını araştırmak lazım. Emet ilçesinde toplumu kürtlere karşı herekete geçiren tetkleyicinin terör örgütü paçavrasının sallandığının duyurulmasıdır. Emet'li soydaşlarımızı göstermiş oldukları milli duyarlılıklarından ötürü kutlarım. TTKvY.
YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN, CİHAN SENİNDİR!

Çevrimdışı Türkistan Ordusu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 339
Ynt: Kütahya'da halk sokağa döküldü!
« Yanıtla #4 : 14 Mart 2012 »
Millet sanki son birkaç senedir ahlaki dejenerasyon içindeydi. Her türlü anormal durum normal oldu sanki.
Bu olay ilk kez duyarlılık var dedirtiyor, uzun zamandır. Yada belki bana uzun geldi bu süre.
İleri! İleri! Türkistan erleri!
Senin için ölürüz Türkistan illeri...

(Türkistan Lejyonu'nun anısına atfendir).

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Ynt: Kütahya'da halk sokağa döküldü!
« Yanıtla #5 : 14 Mart 2012 »
 Emet ilçesindeki soydaşlarımızı tebrik ediyoruz. Türk'e artislik yapmaya kalkan eniklere hadlerini bildirmişler. Bu alçak deyyuslar yatsınlar kalksınlar; kurşun sıktıkları, her yer de küfrettikleri güvenlik güçlerine dua etsinler. Yoksa cenazeleri bile kalmazdı orada.




 
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!