Gönderen Konu: Erken Nevruz kutlamaları: İstanbul savaş alanına çevriliyor...  (Okunma sayısı 14047 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Antepli Bozkurt

• Türkçü-Turancı
Polislermi taşlamışlar tuğlukları ? hiç mantıklı değil Türk gençleri desen son yıllarda hiç mümkün değil polisle birlikte izin vermezlar.

Yumruk atma olayı:Polis de insan sonuçta o kadar tahriklere direnmek sabır göstermek kolay değil polisi suçlayacagına kendilerinin yediği nanelere baksınlar önce.

Çevrimdışı motun yabgu

• Türkçü-Turancı
Polislermi taşlamışlar tuğlukları ? hiç mantıklı değil Türk gençleri desen son yıllarda hiç mümkün değil polisle birlikte izin vermezlar.

Yumruk atma olayı:Polis de insan sonuçta o kadar tahriklere direnmek sabır göstermek kolay değil polisi suçlayacagına kendilerinin yediği nanelere baksınlar önce.

Benimde kafama yatmadi zaten.  Ayni iddiayi Demirtas ta twitterden tekrarlamis. BDP nin  mitinginde  "bizi 7,2 yikamadi TC mi yikacak" diye pankart acmislar . Haber vatanda . Tehlikeli pankart diye manset atmislar ! Ne kadar sevinmistim Van depreminde . Ulu Gök Tanriya daha siddetlisini vermesi icin dua ediyordum . Ne yazikki cok ucuz atlattilar . Topu topu  bin kürt gebermedi . Gök Tanrinin fiyasko depremi desek günaha girermiyiz ?
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

• Türkçü-Turancı
Durumunun iyi olduğunu belirten Türk, "Ben iyiyim, rahatım beni merak etmeyin. Zaten yanımda kimse yoktu. Önce taşlarla otobüsün bütün camlarını kırdılar, gaz attılar. Gaz etkisiyle dışarıya çıktım. Polisin biri, resmi giyimli birisi bana doğru gelerek açık açık hazırlanmıştı, ondan sonra yumruklar atmaya başladı. Orada yanımda ne bir halk ve ne kitle var. Sadece otobüste 4-5 kişiyleydik. Şu anda iyiyim. Sonuçta halen zulümle, sindirmeyle, susturmayla, bir siyaseti izliyor. Bu siyasetle Kürtleri susturacağını zannediyor. Ama bu yol yol değil, bu yol akıl yolu değil. Biz her zaman söylüyoruz, bu sorunlar ancak diyalogla çözülür. Terör estirerek, şiddet uygulayarak bu halkı susturamazlar" dedi.
Türk, daha sonra odasına girerek, istirahata çekildi.

Haber dogruymus Antepli anda . Ahmet kürtü sisirmisler .

TANRIKUT.

• Türkçü-Turancı
 BDP nin  mitinginde  "bizi 7,2 yikamadi TC mi yikacak" diye pankart acmislar . Haber vatanda . Tehlikeli pankart diye manset atmislar. Bu resmi diyorsun Motun anda, Boş kelime üretmekte birinciligi kimseye vermezler

Çevrimdışı motun yabgu

• Türkçü-Turancı
BDP nin  mitinginde  "bizi 7,2 yikamadi TC mi yikacak" diye pankart acmislar . Haber vatanda . Tehlikeli pankart diye manset atmislar. Bu resmi diyorsun Motun anda Boş kelime üretmekte birinciligi kimseye vermezler

Bu resim andam. Deprem yikamamisda bizim ne haddimizeymis ! Dile kolay ! Bin senedir köpekligimizi yaptiklari hic akillarina gelmez . Kendilerine Irakin kuzeyinde yeni bir sahip buldular ya, dünyayi toz pembe görmeye basladilar . Birde Ahmet kürtün gözü morarmis bir resmi var ,onuda eklersen fena olmaz . O itde samar oglanina döndü , allahini seven ona vuruyor . Ulan bi seferde baska bir kürtü dövün . Ne buldunuz bu serefsizde .

TANRIKUT.

• Türkçü-Turancı
 :wink: Motun Anda bişey yazacaktım konuya uygun ama neyse kalsın :wink: senimi kıralım yükleriz tabi fakat bu sefer sakık olmasını isterdim :wink:

Bu resim yakışmıyor buraya sen bakta kaldıralım :-D :-)

Çevrimdışı motun yabgu

• Türkçü-Turancı
 Emegine saglik andam iyi böyle . Polisimizin elleri dert görmesin . Öyle ahim sahim bir hasar yok, lakin bir hilletvekilinin gözünü sisirmekte her babayigitin harci degil. Umarim polisimize adli takibat uygulamazlar . Sirri Sapik´in son zamanlarda sesi cikmiyor . Sirri süreyya önderede iyi bir kötek yakisirdi . Saymaklami biter . Tunceli, Zanasi ,Tugluku . Bunlari toplayip essek sudan gelene kadar falakaya yatirmak lazim .

TANRIKUT.

Çevrimdışı Çağrıbey

• [GÖKBÖRÜ ANKARA]
  • Türkçü-Turancı
  • Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!

Bu resim çok manidar. Van'da deprem olduğu günden beri aralıksız olarak yardım kampanyaları devam ediyor. Milyar dolarlarca ayni ve nakdi yardım toplandı ve kürtlere ve dolayısıyla da pkk ya gönderildi. Depremi bahane edip kardeşlik Türküleri söyleyerek yardım toplamada birbiriyle yarışan angut ve  mankurtlar bu resim karşısında daha ne diyebilirler kestiremiyorum.
Alçak kürdü kardeş ve dindaş gören kürdofil, angut ve mankurtlara bu resim kapak olsun.

Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla..
Çağrıbey

Çevrimdışı Selim Pusat

• Bozkurt
  • Türkçü-Turancı
Sadece bir resim ekliyorum.

ALEMDE ŞER, OĞUZ'DA ER TÜKENMEZ

Çevrimdışı TÜRKİYEM

• Türkçü-Turancı
                            BURASI TÜRKİYEMİ DEDİRTEN KARELER

Vekil polis taşlıyor

TÜRK'ÜN KALBİNİN ATTIGI HERYERDEYİZ