Gönderen Konu: Fransa'da Yahudi okuluna silahlı saldırı: En az dört ölü  (Okunma sayısı 2735 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tien San

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 144
  • Hunkurt - Tien San

Fransa'da Yahudi okuluna silahlı saldırı: En az dört ölü
19 Mart 2012
Yahudi okuluna silahlı saldırı: Üçü çocuk dört ölü
Fransa'nın güneyindeki Toulouse şehrinde bulunan Ozar Hatora isimli Yahudi okulunun önünde gerçekleştirilen silahlı saldırıda, en az dört kişinin öldürüldüğü bildirildi.

Toulouse savcısı Michel Valet, motosikletli saldırganın önüne çıkan herkese ateş ettikten sonra kaçtığını ve olayda üçü çocuk dört kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.

Fransız basını, saldırıda okulun din öğretmeni ile üç ve altı yaşlarındaki iki çocuğunun ve 10 yaşındaki bir başka çocuğun öldüğünü bildirdi.

Saldırının ardından Fransa İçişleri Bakanlığı, ülkedeki Yahudi okullarında güvenlik önlemlerinin artırılması için talimat verdi.

Savcılık, saldırının terörle mücadele soruşturması kampsamında inceleneceğini açıkladı.

SALDIRGANLAR AYNI MI?

Polis, saldırıda kullanılan silahın, geçen hafta Toulouse'un Montauban bölgesinde iki askerin ölümüne neden olan kışla saldırısında kullanılan silah gibi 11,43 kalibrelik olduğunu belirtti. Polis yetkilileri, olayı aynı kişinin yaptığından şüphe ettiklerini de açıkladı.

Polis ve görgü tanıkları, saldırganın siyah bir motosikletle kaçtığını ifade etti. Montauban'daki görgü tanıkları da saldırganın kaçtığı aracın siyah bir motorsiklet olduğunu belirtmişti.

Ancak Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, iki olayı birbiriyle ilişkilendirmek için erken olduğunu söyledi. Sarkozy'nin, Fransa'daki Yahudi Kurumları Konseyi (Crif) Başkanı Richard Prasquier ve Eğitim Bakanı Luc Chatel ile olay yerine gideceği bildirildi.

İSRAİL'DEN KINAMA

Saldırı üzerine, İsrail'den de kınama geldi. İsrail Dışişleri Bakanı Yigal Palmor AFP'ye yaptığı açıklamada, "Bu saldırı bizi dehşete düşürdü. Fransız yetkililerin bu trajediyi aydınlatacağına ve cinayetleri işleyenleri yargı önüne çıkaracağına inanıyoruz" dedi. 

EN GÜZEL YÜZ BIZE CIRKIN BIZ SEVERIZ TÜRK YÜZÜ
EN IYI ÖZ BIZE FENA BIZ ISTERIZ TÜRK ÖZÜ.
MILLETCE HEP ALKISLARIZ ANILDIKCA TÜRK SÖZÜ.
            TANRI TÜRK´Ü KORUSUN.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Sadist bir zevk aldim bu haberden. Darisi digerlerinin basina .
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Türkistan Ordusu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 339
Saldırıyı kim gerçekleştirmiş acaba?
Batı medeniyetini çöküşünden Yahudileri sorumlu tutan bir beyaz ırkçısı mı, yoksa Selafi-Vahabi türden bir Müslüman örgüt mü?
İleri! İleri! Türkistan erleri!
Senin için ölürüz Türkistan illeri...

(Türkistan Lejyonu'nun anısına atfendir).

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Motosikletli seri katil Fransa’da dehşet saçtı
Son bir haftada 3 saldırı: 3’ü çocuk 7 ölü
Motosikletli seri katil Fransa’da dehşet saçtı Geçen hafta 2 ayrı saldırıda siyahi ve Kuzey Afrika kökenli 3 askeri öldüren motosikletli

katil, dün de Toulouse kentinde bir Yahudi okulunu taradı. Motosikletiyle üçü

öğrenci, 4 kişiyi öldüren saldırgan, gaza basıp olay yerinden hızla uzaklaştı...

Fransa, son bir hafta içinde üçüncü kez motosikletli bir saldırganın işlediği cinayetlerle sarsıldı. Geçen hafta ülkenin güneyinde bulunan Montauban bölgesinde geçen pazar ve perşembe günü düzenlediği iki ayrı saldırıda üç askerin ölümüne neden olan saldırının bire bir aynısı, dün 46 kilometre uzaklıkta bulunan Toulouse kentindeki Musevi okuluna düzenlendi. Motosikletli saldırgan, Ozar Hatorah okulunun önüne geldiğinde 11.43 milimetre, 45 kalibreli Colt marka silahını ateşlemeye başlayarak önüne geleni vurdu.


http://haber.gazetevatan.com/motosikletli-seri-katil-fransada-dehset-sacti/437803/1/Gundem

                  Bu seri katil masali pek inandirici görülmüyor . Filistine yapilan son Israil saldirilarindan sonra vukua gelmesi dinci terör örgütlerinin saldiriyi gerceklestirdigine isaret ediyor. Neticede her kim yapmis olursa olsun insanligin ortak düsmani yahudilerin ,dünyanin hicbir yerinde huzur ve güvende olamayacaklari hususunda anlam kazaniyor . Mavi marmara saldirisinda savunmasiz masum vatandaslarimizi kahpece katleden israile ,bu tür saldirilarin sürmesini sahsim adina destekliyorum . Israil dünya milletleri tarafindan yalnizlastirilip izole edilmelidir .
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.