Gönderen Konu: “TÜRKLER VE KÜRTLER BİRLİKTE YAŞAMAYA ADETA MAHKUM”  (Okunma sayısı 2729 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
“TÜRKLER VE KÜRTLER BİRLİKTE YAŞAMAYA ADETA MAHKUM”
“Türkler ve Kürtler asırlar boyunca kader birliği yapmış olan, iç içe geçmiş olan, birlikte yaşamaya mecbur değil, adeta mahkum olan insanlardır” diyen Çelik, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Eğer asrın başında Bediüzzaman dinlenseydi, bugün boğuştuğumuz birçok dertle muzdarip olmayacaktık. O reçeteleri ortaya koymuştu. Eğer bugün PKK'nın bütün gayretlerine rağmen, bölücü unsurların bütün çabalarına rağmen bu kadar kan, gözyaşı ve şehit olmasına rağmen, eğer bugün Türkiye'de bir Türk-Kürt kavgası yoksa, Türklerin ve Kürtlerin aynı ruh ve mana iklimini paylaşmasından, aynı Allah'a inanıp aynı kıbleye dönmesinden, aynı peygamberin ümmeti olmasından kaynaklanmaktadır. Bunu bilen Kürt ve Türk ırkçılar, bu manevi çimentoyu yok etmeye çalışıyorlar. Bir taraftan Kürtçüler, Kürtlere, 'İslam dini ümmet anlayışıyla sizi sömürge haline getirmiştir. Kürtlerin esas dini Zerdüştlüktür' diyorlar. Bunu bölücü hareketin en ileri gelenleri söylüyor. Diğer taraftan yine dinden tamamen mahrum olan Türkçülük iddiasında olan bir grup da, 'Türklerin esas dininin Şamanizm olduğunu, Türk'e adeta İslam iksiri içtirilerek tarih boyunca pasifleştirildiğini' söylüyorlar. Bugün hala bütün tahriklere rağmen biz yine Türk-Kürt kardeşliğini muhafaza ediyorsak, aynı camide saf tutup namız kılıp aynı üniversitede beraber çalışıp ve sosyal hayatta, ticarette birlikteliğimizi sürdürüyorsak, bütün gayretlere rağmen kardeşliğimiz devam ediyorsa işte bu manevi bağın devam etmesinden dolayıdır. Bediüzzaman Said Nursi hazretleri bütün ömrü boyunca buna hizmet etmeye çalışmıştır.”


http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1084142&CategoryID=78
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Allahin hayvani . Böyle diye diye icimizden kemirdiniz bizi soysuz fareler. Serefsiz hain ! Sen kac paralik adamsinda Türkcü Turancilari o pis kürt diline dolama alcakligini gösteriyorsun ? Birde tutup Turancilari onun bunun cikari icin ,kendisini kullandiran ,pkk li kürt köpekleri ile mukayese ediyorsun . Türkcüleri laf söylerken ayni zamanda ,Gök Alp Ziya Begi elestirdiginin farkinda degilmisin ,hayvanoglu hayvan ? Ben dahil bütün Türkcüleri saysan bin tane Gök Tanrici cikar veya cikmaz . Ya siz pkk li kürtler bir yana , yüzde elliniz aile ici ensest magduru degilmisiniz ? Islam kendi ananizla bacinizla ,hatta kendi evladinizla zina etmeyimi emrediyor ? O halde ensest sizde niye yaygin ? Bunlar iftira degil : Dogu illerimizde yapilan resmi istatistik arastirmalari neticesinde varilan sonuclar . Türkcü olmasina gerek yok . Siradan bir Türk bile ,ensest ürünü bir kürte kardesim diyebilirmi ? Yarin Tanri huzuruna ciktiginda hesabi sorulmayacakmi ? Türkün kardesi Türktür . Bunu idrak edeceksiniz . Devir her zaman sizin devriniz olmayacak asagilik herifler . Gün gelecek devran dönecek ,sira bizede gelecek .
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Hakkari Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Kürt Kadın Kongresi'nde kadınların yaşadığı cinsel istismarlarla ilgili çarpıcı açıklamalar yapıldı.

KAMER (Kadın Merkezi) Başkanı Nebahat Akkoç, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da her dört evden birinde kadın ya da kızların ensest ilişkiyle cinsel istismara maruz kaldığını söyledi. Akkoç, "Bize başvuran yaklaşık 50 bin kadının yüzde 25'i aile içinde ensest ilişkiye maruz kalıyor. Bunun bir tabu olarak kabul edilmesinden dolayı şimdiye kadar bu dillendirilmedi" dedi.

Hakkari Üniversitesi'nin düzenlediği Kürt Kadın Kongresi'nin üçüncü gününün ilk oturumu yapıldı. Kongreye kadınların ilgi göstermediği ve salondaki koltukların boş kaldığı dikkat çekti. Oturumda konuşan ABD Akrom Üniversitesi Kürt ve Osmanlı Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Janet Klein, ‘Tarihsel perspektifiyle Kürt milliyetçilik söyleminde kadın ve cinsiyet' konulu bir bildiri sundu. Prof. Dr. Klein'in ardından kürsüye çıkan İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikososyal Travma Birimi Başkanı Prof. Dr. Şahika Yüksel ise ‘Şiddet Mağduru Kadınların Yeniden Güçlenme Stratejileri' başlıklı bir konuşma yaptı. Prof. Dr. Yüksel, konuşmasında tedavi ettikleri şiddet mağduru Mardinli bir hastasından söz ederek, aile içi cinsel istismarın kız çocukları üzerinde yarattığı köklü travmaya dikkat çekti.


http://www.wardom.com.tr/doguda-soke-eden-seks-gercegi-ensest-iliski-t313728.html?s=c9e0535c4bedee59ccb8dccb125f5a26&p=2597101


              Bunlarmi bizim kardeslerimiz ? Bunlara kardesim diyen bunlar gibidir . Ey Türk evladi dogacak cocugunun babasi tarafindan zina edilmesini istemiyorsan kürtten uzak dur ,sakin evlilik yapma !
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.