Gönderen Konu: Madalya taktilar !  (Okunma sayısı 2428 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Madalya taktilar !
« : 18 Nisan 2012 »
“Oryantalist ülkenin kralı” gibi muamele
CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, Cumhurbaşkanı Abdululah Gül’ün Hollanda ziyaretinde en yüksek nişanı alması ve Finlandiya Başbakanı’nın Türkiye ziyaretine sert tepki gösterdi. “AKP bir gün önce söylediğinin tersini bile yapar” diyen Loğoğlu, şöyle konuştu: “Hollanda olsun, Finlandiya olsun, bu ülkeler çıkarları, ihtiyaçları doğrultusunda hareket ediyorlar. Burada sorumluluk AKP iktidarına aittir. Zaten Suriye örneğinde de tam tersi anlamda gelişmeler yaşadık. Bir yıl önce ’kardeşim’dediği Esad’a şimdi meydan okuyor. Hollanda bakımından söylüyorum, bu kadar içli dışlı olmak doğru değil. Yani abartılı bir şekilde uçaklarla karşılamak hoş değil. Sanki oryantalist bir ülkenin kralı karşılanıyor gibi bir hava vermeye çalışıyorlar. AKP Türkiye’yi tam bir çıkmaza itti. AKP’nin milleti balık hafızalı zannetmesi beni artık şaşırtmıyor. Bir gün önce söylediğinin hep tersini yapıyor. NATO Genel Sekreteri’nin seçiminde olsun, Suriye ile ilgili Annan planı konusunda olsun hep söylediklerinin tersini yaptılar.”


                              http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=66257
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Madalya taktilar !
« Yanıtla #1 : 18 Nisan 2012 »
 Dünyanin neresinde emperyal kan icici gecmisi olan devlet varsa ,bu serefsize devletlerinin en yüksek madalyasini takiyorlar . Ingiltereyi anliyoruz ! Nede olsa ingilizler exeter üniversitesinde yetistirdiler bu haini. Cikarlarinin bekciligini yaptigi icin bir dereceye kadar sahip köpek iliskisi olarak verdikleri sövalye bilmem neremin madalyasini anliyabiliriz ! Ya bu hollanda nereden cikti ? Yahu adamlarin wilders diye bir vekilleri var,yatip kalkip Türkiyeye küfür ediyor . Popomun kiralicesinin Wildersin söyldiklerinden haberi yokmu ? Bir yandan Wildersi Türkiyeye hakaret ettirip ,diger yandan bu köpege tasma yerine madalya tak. Nasil oluyor bu is ? Bu adam zaten ruh hastasi sefilin teki . Kimin temsil ediyorda buna tasma ,pardon madalya takiyorsunuz ? Yukarida verdigim baglantida herkes bu soruyu soruyor . Bende soruyorum . Benim siyasi bagim olmadigi icin , parlamenterler gibi nazik olmam gerekmez . Mesela bu köpegi Almanya adam yerine koymuyor . Bunu bildigi halde yüzsüzlük yapip buraya ziyarete geldi . Almanlar buna konusacagi kürsüde  asilsiz bomba ihbari yaparak konusmasini engellediler ,itiraz edince baska bir yerde konusmasina müsade ettiler. Hic utanmadi serefsiz iyimi ? Yapilan hakareti asagilamayi bir güzel yedi yuttu , yetmemis gibi konusmami yaptim diyerek kahramanlikta tasladi. Almanlar birde Recep Tayyip bilmem anasinin neresinden dogan erdogana vermeyi düsündükleri yilin adami ödülünü iptal ettiler . Bu iki devlet adami kiligindaki Ingiltere ABD israil usagini almanya niye itin kicina sokup cikarirken ,digerleri madalya takiyor ? Varmi bu hususta bilgisi olan ?
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Madalya taktilar !
« Yanıtla #2 : 18 Nisan 2012 »
Cumhurbaşkanı Gül: Türkiye'nin AB Üyeliği Avrupa İnsanının Sahip Olduğu Pastayı Büyütecek (2)  Cumhurbaşkanı GÜL.Konakladığı Amsterdam'dan karayolu ile yaklaşık 70 kilometre güneydeki Lahey kentine geçen Gül, parlamentoya gelişinde Senato Başkanı Fred de Graaf ve Temsilciler Meclisi Başkanı Gerdi Verbeet tarafından karşılandı.
                             Cocuk kandiriyor sanki ! Hollandalilarin pastasinin büyümesinin tasasi sarmis adami . Sana ne gavurun pastasindan köpek ? Hicmi kuran okumadin ne yaziyor ayette . Hiristyanlari yahudileri dost edinmeyin demiyormu arabin allahi ?  Sen birak dostlugu adamlarin midesini düsünüyorsun . Aklima  birsey geldi ! AKP si israrla ab ye katilmamiz icin elinden geleni yapiyor . Bunu iki devlet destekliyor . Ingiltere ABD : Avrupalilar istemiyor . Acaba bu iki devlet bizi AB ye üye yapip Türkiyeyi bosaltmakmi istiyorlar ? Türk insanini toplu halde avrupaya göc ettirip sonrada isgalmi etmek istiyorlar ? Türkiyeyi isgal ettikten sonra avrupanin cesitli devletlerine yayilmis Türkleri ,ayni balkan savasinda yaptiklari gibi toptan imha etseler kim ne diyebilir . Uydurma bir dünya savasi icad ederek bunu pekala yapabilirler .
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.