Gönderen Konu: MEYDAN OKUYORUZ.  (Okunma sayısı 2447 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
MEYDAN OKUYORUZ.
« : 28 Nisan 2012 »
 MEYDAN OKUYORUZ .


CHP´ye,MHP´ye,AKP´ye,BDP´ye,PKK´ya, yeni Osmanlicilara din tacirlerine. Lailahe illallah deyin ama,Muhammeden resulullah ,demesenizde olur diyen,Vatikan papazi ,sarikli kardinal Fetullaf Gülene lanet ve meydan okuyoruz.

Ermeni dönmesi cumhurbaskanina ,Gürcü firlatmasi Basbakana,Meclis baskani yeni anayasa tellali Cemil köpege, ve bunlara tasmayi kaptiran genelkurmay baskanina,lanet ve meydan okuyoruz..

Dinlerin kardesligi safsatacilarina.yeni anayasacilara,Türkiyeliligi üst kimlik kabul edenlere, Basbug Atatürke ,deccal diyenlere,laikligi dinsizlik sayip ,milleti inananlar ve inanmayanlar olarak bölüp kutuplastiranlara,4 kadinla evliligi hak kabul edenlere,cemaaat okullarinda ,kücük cocuklara cinsel istismarda bulunan Fetosa lanet ve meydan okuyoruz.

Hasan cemallere Cengiz Candarlara,Ahmet Altanlara, Mümtazer Türk önelere, Abdurrahman Dilipaklara,Mehmet Ali birandlara, Fehmi Korulara, isbirlikci mütareke basini , Tarafa Hürriyete Vatana ,Stara,Sabaha,Radikale, Oda tv´ye ve benzeri mütareke basininin topuna ,lanet ve meydan okuyoruz.

Vahdettine Damat Ferite Iskilipli Atif hocaya ,Sa (IT) i nursiye rahmet okuyup ,olmayan itibarlarini iade etmeye yeltenen namussuz serefsiz hain kahpelere ,lanet ve meydan okuyoruz.

                                                                 TÜRKIYE TÜRKLERINDIR:
                                                                                TÜRK DOGMAYANIN HAKKI KÖTEKTIR:
                                                                                                                 
                                                                                                          T.T.K.  Motun Yabgu.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.