Gönderen Konu: ŞAM'DA 'ÇOCUK KATİLİ ERDOĞAN' SLOGANLARI  (Okunma sayısı 2678 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
ŞAM'DA 'ÇOCUK KATİLİ ERDOĞAN' SLOGANLARI
 

10.05.2012 18:01

Suriye'deki muhaliflerin bugün Şam'da gerçekleştirdikleri bombalı saldırısı sonucu 24'ü çocuk 55 kişi hayatını kaybetti, 372 kişi yaralandı. Türkiye'nin muhaliflere verdiği her türlü desteği bilen Suriye halkı ise olay sonrasında "Çocuk katili Erdoğan" sloganları attı.

Suriye'nin resmi haber ajansı SANA ise internet sitesinde parçalanmış çocuk bedenlerinin fotoğraflarına yayınladı.

Muhaliflerin bu saldırıyla patlamanın gerçekleştiği yerin yakınında olan askeri istihbarat binasını hedef aldığı tahmin ediliyor.

"ÇOCUK KATİLİ ERDOĞAN"

Suriye'de bulunan Cumhuriyet muhabiri ve Sol.org yazarı Mustafa Kemal Erdemol, olay yerinden izlenimlerini bildirdi. Erdemol Facebook sayfasından patlamaların ardından bölgede toplanan kalabalığın "Çocuk katili Erdoğan" sloganları attığını yazdı.

Erdemol'un ilk izlenimleri şu şekilde:

"Hayatımda böyle bir şey görmedim... Büyük bir otoyolu başka yollara bağlayan motorway üzerinde iki bombalı araçla gerçekleştirilen bombalı saldırıda yüzden fazla ölü var... Bir okul minibüsünün içinde 24 çocuk hayatını kaybetti... İkiye bölünmüş tırlar, erimiş otomobiller ve parçalara bölünmüş insanlar... Şam'ın kenar mahallesine denk düşen bu bölgede toplanan kalabalık Çocuk Katili Erdoğan diye sloganlar attılar... Türk gazetecisi olduğumuz öğrenilince tepki bize de yöneldi... Korkunç bir manzaraydı... Korkunç..."

"Alçaklık bu... Namussuzluk... Yalan bunların hepsi... Şam'daki patlamayı Suriye yönetimi yaptı diyor El Cezire, CNN ve benzerleri... Kendi istihbarat binasının önünde neden intihar eylemi yapsın Suriye?... Şam'a geldiğimizden beri polis, asker görmedim sokakta... Sakin bir başkent. Zaman zaman bu tür terör saldırıları oluyor ki kimse önleyemez. Kendini de gebertmeye kararlı bir fanatik alçak, baska hayatları da düşünmez... Kendini patlatırsa kimse engelleyemez. Şam'da da olan bu... Dunya kadar patlayıcının bulunduğu otomobilin üzerine oturup "şehit" olacağına inanan manyak iti kimse engelleyemez... Ama Şam sakin bir kent... Olay yerinde toplananlar halktı. Erdoğan'dan daha iyi biliyorlar ülkelerini de bölgelerini de... Katar, Suudi ve Türkiye düşman diyorlar. En buyuk düşman ise Erdogan...Yazıklar olsun..."
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: ŞAM'DA 'ÇOCUK KATİLİ ERDOĞAN' SLOGANLARI
« Yanıtla #1 : 10 Mayıs 2012 »
 Istiyen istedigi gibi düsünsün ,istiyende Araplara agit yaksin ,hic umurumda degil . Suriyenin  gecmiste yaptigi Türk düsmanligi bu tür saldirilari binlerce kez hak etti . Bekaa vadisinde yetistirdigi teröristler , apo köpegine onlarca sene ev sahipligi yapmasi ,Suriye icin üzülmemizi gerektiren en ufak bir nedenimiz dahi yok . Birde hatayi inadimiza haritalarinda göstermeleri affedilecek cinsten seyler degil. Benim agrima giden Türkiye bu Suriye düsmanligini Israil ABD  dümen suyunda yaptigi icindir . Eger bizim Suriye ile bir hesabimiz varsa bunu baska devletlerin kiskirtmasi ile degil ,kendi adimiza ,kendi insiyatifimizle yapabiliyormuyuz ? Bunun yaninda Suriyenin tez elden parcalanmasi BOP projesine hizmet etmiyormu ? Kisa vadede Suriye ,uzun vadede Iranin parcalanmasi ,son olarakda siranin bize gelecegi gercegi düsünüldügünde , Suriyeyi ister istemez sahiplenmek durumunda kaliyoruz . Yoksa kanlari su gibi aksin serefsizlerin irgalamaz .
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Türkistan Ordusu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 339
Ynt: ŞAM'DA 'ÇOCUK KATİLİ ERDOĞAN' SLOGANLARI
« Yanıtla #2 : 11 Mayıs 2012 »
Suriye düzelmez kardeşim; Nusayri, Komünist bir azınlık, Arap milliyetçisi söylemlerle Sünni dindar Arap bir kitle üzerinde dikta kurmuş ve ne olursa olsun devam edecek diyorlar. Irak'tan beter olacak gibi duruyor bu Suriye.

Küçük çocukların ölmesi içime sinmiyor (hangi milletten olursa olsun, isterse Zenci olsun).
Bombalanarak ölmek hazin olabilir. Daha kötüsü yaralananlar için burada; düşünsenize, kol veya bacak parçalarınız oraya buraya ayrılıyor.

Dünya böyle ama; insan, Yaratılış'tan, kötüye meyilli bir mahluktur. Kan ve zulüm hep oldu, hep olacak.
İleri! İleri! Türkistan erleri!
Senin için ölürüz Türkistan illeri...

(Türkistan Lejyonu'nun anısına atfendir).

KaraTekin

  • Ziyaretçi
Ynt: ŞAM'DA 'ÇOCUK KATİLİ ERDOĞAN' SLOGANLARI
« Yanıtla #3 : 11 Mayıs 2012 »
Dünya'nin en hassas bölgelerinden Orta Dogu'da taslar yerinden oynadi bir kere, bundan sonra bu cografya'da dinsel ya da etnik catismalarin bitmesi kisa vadede mümkün degil gibi, bir kere pandoranin kutusu acildi.
Orta Dogu cografyasinda kilit ülke Suriye'dir. Suriye'deki ic savas tüm bölge ülkelerini etkileyecektir ki gidisat o yöne dogru...

Suriye'deki Baas rejimi, Türk düsmanliginin dozunu artirdigi yillarda dahi bu denli sert tepki vermeyen Türkiye'nin, bugün isbasindaki basiretsiz yöneticiler eliyle ABD-Israil ve Hacli Bati istedigi icin ve yine onlarin cikarlari icin tetikcilige soyundurulmasi koskoca bir ülkeyi ucuruma dogru sürüklemekten baska birsey degildir.

Bugün gelinen noktada Türkiye'nin Suriye ile papaz olmasinda kendi cikarlari adina zerrece menfaati yoktur. Tam tersi bölgede yalnizliga itilmekte ve diger ülkelerle Suriye üzerinden dalastirilarak pusuda bekleyen sirtlanlara parcalattirilmak istenmektedir.

Türkiye'nin menfaatini ilgilendiren meselelerden dolayi Suriye ile papaz olundu desek sonuna kadar gidilsin diyecegizde baskalari icin yapilan bu dalastan her halukarde Türkiye zararli cikacaktir.

Oyun icinde oyun var. Demedi demeyin, intihar saldirilarini Türkiye yaptirdi diyerek dünya kamuoyu önünde sucu bizim üzerimize atacaklar....