HİTLER denen herif, pis bir Yahudi işbirlikçisi idi. Birçok kişinin bildiği bir gerçek bu zaten. HİTLER, aşağılık bir Alman-Yahudi kırmasıydı.
Hitler alman bile değildi.Escinsel bir devsirmeydi.Bunu savunan adamin Turklugunden suphe ederim.
Sevgili Gardaslarim
Ben Bu Konuyu Acan Gardasima Cevap Vermek İstiyorum.
Oncelikler Hitlerin Yahudiler Tarafindan Kullanildigi Ve Bu Katliaminda Hitlerden Cok Yahudilere Yaradigi Dogru Hitler Yahudiler İcin Calisti.
Ancak Katilmadigim Kisim İsraile Cagrilipta Gitmeyen Avrupadaki Zengin Yasami Birakmak İstemeyen Yahudilerin Olduruldugu kisim. Orada Oldurulenler Sonradan Olma Yahudiler. Cunku Bildiginiz Gibi Yahudi İnancina Gore Tanri Yalnizca İbrahimogullarinin Tanrisidir Gibi Bir İnanis Var. Asil Yahudiler Hitleri Kullanarak Bu Yahudileri Oldurdu . Boylece Hem Sonradan Olma Yahudilerden Kurtulmus Olacak Hem Almanyanin İsraile Savas Tazminati Odemesi Saglanacak Hem de İsraile Taninacak Bazi Haklar Sayesinde Kendi Topraklarinda Daha Hizli Guclenecekti.
Bu Benim Gorusum.
SAYGILARIMI Sunarım
Türkcede bir deyim var, "Agzi olan konusuyor" bigisi olanda konusuyor, cahilde konusuyor.
Bisey bilmiyorsan susacaksin
Biliyorsan savundugun bilgilerin adreslerini de yazacaksin
1. Yahudilige sonradan gecilmiyor, yahudi olarak sadece dogabilirsin bu yahudiligin sartlarindan birtanesi
önerim önyargi olmadan yazilmis kitaplari okuman, sana verecegim kitap isimleri almanca oldugu icin yazmiyorum
2. Adolf Hitler ne bir isbirlikciydi nede bir "yahudi kirmasiydi" ne de escinseldi!XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXEşcinsel kişi eşcinselleri Toplama kamplarina göndermez!
3. Burada yazi yazarken küfür kullanmadan duramayanlar, kendi egitim seviyelerini biraz sorgulamalari gerek
4. Türk irki, Türk birligini kurarken tarihte yapilan her "temizlemeden!" ders almali, bu temizlemeler sayesinde nufus azalacak ve ic huzuru bulacagiz. Topragimiza basip ama "benim" diyen, Saddam gazindan korunmak icin bayragima siginan sonrada ihanet eden tüm irklar Hitlerin yahudilere yaptigi gibi temizlenmelidir. Bu burada yazip küfür ederek günü bos geciren insanlarla olmaz!