Gönderen Konu: İL BAŞKANI KARAKOÇ'DAN DÜŞÜNDÜRÜCÜ İDDAA  (Okunma sayısı 2578 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Güneydoğulu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 132

ÖĞRETMENE BAK
 "Kurumlarımızın içinde gelişen bazı vahim durumlar aklımıza " PKK ve AKP anlaştı mı " sorusunu getiriyor ve bizleri endişelendiriyor" diyen Karakoç, "Son günlerde yaşanılan ve ciddi manada rahatsızlık duyduğumuz elim bir hadiseyi sizlerle paylaşmak istiyorum:
 İlimiz Şair Sırrı Hanım İlköğretim Okulu'nda 17.05.2012 tarihinde, gaflet içerisinde bulunan bir sözde öğretmen tarafından bir grup öğrenci sınıfa kapatılarak öğrencilere zorla PKK marşı söyletilmek istenmiş, " İstiklal Marşı'nı biliyorsunuz da gerilla marşını neden bilmiyorsunuz " diyerek ağza alınmayacak hakaret ve küfürler yağdırması üzerine öğrencilerin karşı çıkmaya başlamasıyla okul idarecileri tarafından kapı zorla açılarak söz konusu sınıfa girilebilmiş ve öğrenciler dışarı çıkarılmıştır.
 OLAY AYDINLATILSIN
 Eğer bu iddialar doğru ise ki bize ulaşan bilgilerden ve gerek birebir olayı yaşayanların anlattıklarından, gerekse de görgü tanıklarının anlattıklarına göre bu olay iddiadan öte maalesef düşündürücü bir gerçek gibi görünüyor.
 Biz yine de temkinli davranarak iddia demek istiyoruz ve mevcut AKP hükümeti tarafından zaman kaybedilmeden olayın en ince ayrıntılarına kadar araştırılmasını ve bu iddianın doğru çıkması durumunda derhal Milli Eğitim Bakanı'nın görevden alınmasını, buna benzer olayların başka okullarda yaşanıp yaşanmadığının araştırılarak kamuoyunun bilgilendirmesini istiyoruz. Aksi takdirde AKP hükümetinin ustalık döneminde olmadığı, emeklilik dönemini yaşadığı ortaya çıkacaktır.
 Son olarak ülkemizin farklı yerlerinden şehit haberleri gelirken iktidarın halen terörle müzakere etmekte ısrarlı davranmasını anlayamadığımızı ifade ederek 'Başbakanın ayakları yere basmalıdır' diyoruz.
 Vatan uğruna şehadet şerbetini içerek şehitlik mertebesine ulaşan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum" açıklaması yaptı.


 Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Teyar Karakoç
Güneydoğuda TÜRK!! Dimdik! Ayakta!

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

  • GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1345
  • Mekanı Uçmağda!
Ynt: İL BAŞKANI KARAKOÇ'DAN DÜŞÜNDÜRÜCÜ İDDAA
« Yanıtla #1 : 21 Mayıs 2012 »
Mazlum insanları bile fütursuzca harcarken inisiyatif kullanabilen teşkilat ne hikmettir ki iş keko olunca genel başkanın iznine mahkum oluyor??????
Son olarak ülkemizin farklı yerlerinden şehit haberleri gelirken iktidarın halen terörle müzakere etmekte ısrarlı davranmasını anlayamadığımızı ifade ederek 'Başbakanın ayakları yere basmalıdır' diyoruz.
Şapka düştü kel göründü artık..  Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Teyar Karakoç; Başbakanla uğraşma, kanının gereğini yap (tabi ki uygun bir kan ise), bir sıkımlık canı olan öğretmeni şikayet edip ajitasyon yapma.....TÜRK MİLLİYETÇİSİ İSEN GEREĞİNİ YAP.....


TTK.



10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!


Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.