Kürtajın yasaklanma gerekçesi,bence Küresel dünya modeline geçiş aşamalarından sadece biri.İktidar,dinen caiz değildir diyerek malum yüzde elli lik küçükbaş seçmeninin duygularını kullanmaya çalışıyor.Bunu yaparkende ister istmez seçmen kaybına uğrayacağını tahmin ediyor, ama bu kayıp ciddi miktarda olmayacağı için geri adım atmıyor.İşin özü;Gayrimeşru ilişkilere daha fazla anlayış gösterme,zinayı (zaten meşru olan) ve bu tip çarpık ilişkileri ve sonuçlarını daha kanıksanır hale getirme isteğidir.Kürtaj gerektiği hallerde yapılmalıdır.Ancak,Ben işin vicdani yönünün daha ağır basacağını ve bu konunun kanunen yasallaşacağını düşünüyorum.Bu iktidar hangi isteğini yapmadıki?İşin bir diğer dikkat çeken yönü,Kürtaj konusunu milletin gözüne soka soka tv lerde ve yazılı basında tartışan,değerlendiren insanların,son derece vasıfsız,alakasız ve konuya hakim olmayan zevattan olmasıdır.Modacı bir gay,Akp yağdanlığı ilahiyatçılar,Türban takıntısıyla ünlü olmuş,evrimsel süreçte insan ile neandertaller arasında kalmış bazı kadın köşe salakları vb....Yani anlayacağınız kürtaj yasaklanacak.Ortalık o çocuğu dolacak.Başımıza taş yağacak.Bilmem anlatabildimmi.