Gönderen Konu: Pensilvanya’da, “TSK’ya neden düşmansınız” sorusu!  (Okunma sayısı 2893 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tien San

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 144
  • Hunkurt - Tien San
Pensilvanya’da, “TSK’ya neden düşmansınız” sorusu!

Haberler - Sabahattin Önkibar
11 Temmuz 2012

Namık Kemal Zeybek milli bir isimdir!

AKP kurulurken, ABD’nin Ankara Büyükelçilik Müsteşarı’nın kendine yaptığı bu partiye katıl çağrısını televizyonda deşifre eden ve AKP’nin Washington’un projesi olduğunu ekranlardan (Ulusal Kanal’dan) haykıran adamdır.

İşte bu Zeybek, malumunuz epey bir süre önce Fetullah Gülen’i ziyaret etmişti.

Pek çok çevre gibi beni de şaşırtan bu ziyaretin hemen sonrasında Namık Kemal Zeybek’e Pensilvanya’ya niçin gittiğini sormuştum.

Cevap netti:

- “Haşa siyasi icazet, bağlılık şu bu için değil. Sen beni bilirsin. Ben inançlarımın gayrısına eğilmem. Sadece ve sadece Fetullah Gülen hocaefendiyi yakından tanımak için gittim.”

Tekrar sordum: Birkaç saatlik görüşme tanımaya yetti mi?

Zeybek: “Birkaç saat değil, ben orada birkaç gün kaldım ve hocaefendi ile pek çok konuda uzun uzadıya sohbetlerimiz oldu.”

Ve en çok merak ettiğim soruyu yönelttim:

-F Tipi cemaatte birkaç yıldır depreşen bu asker ya da Türk Silahlı Kuvvetleri hasımlığının perde gerisi nedir?

Zeybek: “Bu soruyu bende çok merak ediyordum ve sordum: Aldığım cevap şu: Asker ya da TSK’yı, Kemalist ideolojisinin sadık bekçisi gibi görüyorlar ve mutlaka yıkılmasının gereğin işaret ediyorlar. Kemalist bir vesayet altında olduğunu söyleyerek bu yapının ters yüz edilmesii istiyorlar.”

Burada duralım ve sorgulayalım:

Sahi nedir bu, soyut Kemalist vesayet tantanaları?

Atatürk bu ülkede bağımsızlığın, antiemperyalizmin, gerçek Müslümanlığın, Türklüğün,milli devletin, üniter yapının, birlikte yaşamanın, muasır medeniyetin yani kısacası dağılan imparatorluğun külleri ile yaratılan, yeni bir devlet ile milletin sembolize olmuş ifadesi değil midir?

O zaman bu hasımlık neden?

Cevap şudur: Atatürk sembolünü yıkmak, Türkiye’yi içerden ele geçirme noktasında olan emperyalizm tarafından F Tipi’ne ihale edilen yeni görevdir! Evet, F Tipi yapı, polis ve yargı misali içine sızamayıp teslim alamadığı TSK’yı itibarsızlaştırıp, imajında gedikler açmak istiyor ki, Ergenekon’dan Balyoz’a kadar pek çok soruşturma bunun için başlatılmıştır!
EN GÜZEL YÜZ BIZE CIRKIN BIZ SEVERIZ TÜRK YÜZÜ
EN IYI ÖZ BIZE FENA BIZ ISTERIZ TÜRK ÖZÜ.
MILLETCE HEP ALKISLARIZ ANILDIKCA TÜRK SÖZÜ.
            TANRI TÜRK´Ü KORUSUN.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Muhterem garabet (hizmet diyenlerde var inanmayin ) salya sümük efendi , kutlu Basbugumuz Atatürkümüze ve onun ilkelerini koruyan yüce ordumuza düsmanligini aciktan ilan etme alcakliginda bulunmus . Varligimizi aldigimiz her nefesi borclu oldugumuz Atatürkümüze ve onun kurdugu cagdas ilerici cumhuriyetimize ,kin davasi güdüp savas acanlar Fetullah köpekefendi hazretleriyle sinirli olmus olsaydi , mücadelemiz daha kolay olurdu . Ne yazikki ruh sagligini kaybetmis ilkel zihniyet temsilcisi hainler sayesinde TBMM ve Cankaya isgal edilmistir . Isgal kurtulus savasi dönemindeki gibi topla tüfekle degil , tarihi batili düsmanlarimizin masasi islamci dinci fasist AKP ile isbirligi neticesinde basariya ulasmistir. Cumhuriyetin sonu geldi diyen kahpe evladi ABDullah Güllüyan Atatürk düsmanliginin bas mimaridir . Atatürkcülügü serefsizlik kabul ederim diyen zaman yazari Mümtazer Türköneyi Atatürkcü dernegin baskanligina getirerek , Atatürk aleyhindeki karalama itibarsizlastirma faaliyetlerini denetim altinda gerceklestirmek icin böyle bir yola girip , gösterilen tepkiler üzerine tükürdügünü yalamak zorunda kalip istifasini kabul etmistir . Iste Fetullah köpekefendi haininin ifadesi ile igneyle kuyu kazan dahili Türk düsmanlarinin geldigi nokta budur . Istiklal mahkemelerinin kurulmasi temennisi ile cumhuriyet ve millet hainlerine meydan okuyoruz Ya istiklal Ya istiklal . Ulu Tanri Türkünü Korusun .
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.