Gönderen Konu: Kılıçyan: Hüseyin Aygün'ün arkasındayım  (Okunma sayısı 2967 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
"PARTİ SÖYLEMİ DEĞİL, NE VAR BUNDA?"

Kılıçdaroğlu, "Aygün'ün söylediklerinde yanlış bir şey, parti ilkelerinize aykırı bir şey var mı?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Hayır. Aygün yaşadıklarını anlatıyor. Kaçırılan bir milletvekilinin yaşadıklarını anlatmasında ne var? Bu anlatım parti ile alakalı değil. Parti ile alakalı bir duruş değil. Bu bir CHP söylemi de değil. Sanki CHP söylemi gibi anlatmak yanlış, söylem CHP söylemi değil. Ama bir yanlış da bulmuyorum. Şimdi onun kaçırılmasını, bir milletvekilinin kaçırılmış olmasını, bunun milletvekili ve Türkiye üzerindeki travmasını düşünmeden bunları yapmak, konuşmak, bütün bunlar yanlış. Buradan CHP'yi parçalama girişimi yapılmak isteniyor. Bunu başaramazlar. Milletvekilimizin arkasındayım. İnsani bir duruş ve anlatım gerçekleştirmiştir."
HÜSEYİN AYGÜN NE DEMİŞTİ?

Hüseyin Aygün, PKK'nın kendisini serbest bırakmasının ardından şu açıklamayı yapmıştı: "Beni kaçıran arkadaşlar bu ülkenin genç evlatları. Onlar savaşın gereksizliğinden bahsettiler. 'Biz de yürüttüğümüz mücadelenin anlamsızlığını biliyoruz' dediler. Eve dönmek istiyorlar. Bağımsız olarak milletvekilliği yapmamın kendileri için daha iyi olacağını belirttiler. Ben de silahların gölgesi altında böyle bir karar vermeyeceğimi söyledim. Bana karşı zor kullanılmadı. Bana silah bile doğrultmayacaklarını söylediler. Keşke bu toplumun içinde yer alsalar da üniversite okusalar. Beni bırakırken sarıldılar öptüler."
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Kılıçyan: Hüseyin Aygün'ün arkasındayım
« Yanıtla #1 : 17 Ağustos 2012 »
 Soysuz Ermeni . Birde demezmi parti ile alakali bir söylem degil . Kurnaz ya ! Parti icindeki fincanci katirlarini ürkütmemek icin , kürt Aygünün söylediklerini ,kendi adina kabul ediyor , partisi adina redediyor . Yeni cehepe millet vekillerinde bes paralik seref hasiyet varsa toplu halde istifa etsinler . Öyle Metin fevzioglu Faruk Logoglu ,bilmem neyimin oglu gibi biriki aykiri sesi konusturup ,partinin namusunu kurtaramazlar . Bundan sonra partinin icinde Atatürkcü gecinenlerinde söylediklerinin kiymeti harbiyesi yoktur. Biz lafa degil icraata bakariz . Istifa etsinler samimiyetlerini göstersinler . Isbirlikci ihanetci kürtcü anamuhalefet partisi istemiyoruz .
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Antepli Bozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 540
Ynt: Kılıçyan: Hüseyin Aygün'ün arkasındayım
« Yanıtla #2 : 17 Ağustos 2012 »
Basit bir piknige gitme hadisesi günlerdir gündemden düşmedi sağa çektiler sola çektiler inandırıcı olmak için, daldan dala atladılar. Aygünün daha önce yaptıgı demeçlerine bakılırsa bir bdpli vekilden farklı düşünmüyor sadece kılıçtarın partisinde bulunuyor fikir aynı, teröristin bdpli vekili kaçırması ne kadar anlamsızsa bu vatandaşıda sözde kaçırması anlamsızdır.

Burada devlete karşı psikolojik savaş var, istersem vekilinide kaçırırım dağa kaldırırım başka görevliyide demek istiyor. Zaten yıllardır kaçırmıyormu  şuan ellerinde Polis kaymakam ve askerler var kimsenin umrunda değil!!  herşeyi kanıksamış bir topluma: Hüseyin çelik bir kaç mehmet için deyip küçümser hafife de alır başka bişeylerde der!   hükümetin akla zarar terör mücadelesi Çeligin sözlerini desteklemiyormuu?

Aygünün sözleri ise çok dikkat çekici çaktırmadan nasılda propaganda yapıyor teröristi hoş ve şirin göstermeye çalışıyor güzel bir taktik, "oldu, olacak birde kebab yelleseydiniz hatta kılıçtarıda davet etseydiniz" güzel bir piknik anısı olurdu.


Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Ynt: Kılıçyan: Hüseyin Aygün'ün arkasındayım
« Yanıtla #3 : 20 Ağustos 2012 »
 Bu olaydan sonra CHP'nin sadece İzmir Teşkilatı'nda istifalar olmuş.

 Rahmetli Yüce Başbuüumuz ATATÜRK ne kadar da ileri görüşlü olduğunu bir kez daha görüyoruz. Vakti zamanında söylediği şu söz ne kadar anlamlı ve derindir:

"CHP genel sekreteri Recep Peker'in CHP ile ilgili bir vesikayı Atatürk'e imzalatmaya getirdiğinde Atatürk vesika üzerine:
-Partim......
sözünü yazınca, rahmetli Recep Peker:
-Paşam niçin Cumhuriyet Halk Partisi yazmıyorsunuz?
diye sormuştu. Atatürk:
-Ne bileyim sonuna kadar Cumhuriyet Halk Partisi'nin benim partim olarak kalacağını?
(Falih Rıfkı Atay, Babanız Atatürk, s.57)
"

 Gerçektende BAŞBUĞUMUZ TANRIDAĞI'na vardıktan sonra CHP Kürt İsmetlerin  ve şimdi de Sey-İT Rızaların tohumu olan Ders...mli soysuzların eline geçmiştir. Türk düşmanı ne kadar mezhepçi-pkklı kürt, eski kızıl terörist artıkları varsa partiye doluşmuş ve ele geçirmişlerdir. Bunların başını çektiği bir ana muhalefet; Türk Milleti'nden asla teveccüh görmez. Ki CHP zihniyeti, Türkçüleri ve Türkçülüğü yok etmek için bizim davamızın büyüklerine akla gelmedik işkenceler yapan, onları zindanlara mahkemelerin saık sandalyelerine koyan çürük, kokuşmuş bir anlayıştır. Kökünü kürt ismet ve TÜRKLÜĞE düşmalıkta almaktadır. Düşmanmış gibi göründükleri AK-PKK ile ortak noktaları da budur.

 Tüm bu gelişmeler; şu an iktidarda olan soysuzların işlerini daha da kolaylaştırmakta ve ekmeklerine yağ sürmektedir. BAŞBUĞUMUZ ATATÜRK'ün kurtardığı Büyük Türk Milleti'nin ve sıfırdan büyük zorluklarla inşa ettiği Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin geleceğinin tehlikeye sokmaktadır.

 
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!