Gönderen Konu: Pekaka'dan Sınıra yığınak(!)(ÇAPULCULAR!)  (Okunma sayısı 5004 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ALP-ER-TUNGA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 237
  • BU YOL KUTLUDUR;GİDER TANRIDAĞ'INA!


PKK'dan sınıra yığınak!
PKK’nın, TSK’nın olası Kuzey Irak harekatına karşı Türkiye sınırına silahlı terörist ve cephane yığdığı belirlendi. Örgüt, halkın Gelipisaha Vadisi’ne giriş çıkışını da yasakladı...

Bölücü terör örgütünün, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) olası ‘sınırötesi’ harekatına karşı Türkiye sınırına çok sayıda silahlı terörist ve cephanelik yığdığı ortaya çıktı. Sınırın kontrolü için Sidekan’ı üs yapan örgüt, yerel halkın Gelipisaha Vadisi’ne giriş-çıkışını da yasakladı.

Askeri istihbarat birimleri, PKK/KONGRA-GEL’in Kuzey Irak’ta başlattığı olağanüstü hareketliliğe karşı kapsamlı bir rapor hazırladı. Raporda, Türkiye ve İran sınırına kaydırılan teröristler ile cephanelik konusunda önemli bilgiler yer aldı.

Halka hapis tehdidi savurdu

Kalabalık bir terörist grubu, Sidekan kasabasının Hedini köyüne yerleşti. Grupta tanksavar, uçaksavar ve piyade tüfekleri bulunduğu belirlendi. İkinci büyük grubun ise sınıra yakın Kani Rash Köyü’ne konuşlandığı, üçüncü grubun da Malamala köyü yakınında toplandığı tespit edildi.Raporda, terörist gruplarının Irak-Türkiye ve İran üçgenindeki sınır bölgesini kontrol etmek amacıyla bu bölgede toplandığı ifade edildi. PKK’nın bölgeyi kendisi için sözde merkez üs haline getirdiği belirtildi. Örgüt, Sidekan’ın yanı sıra Haftanin bölgesinde de yoğunlaştı. İstihbarat raporuna göre, 30-40 kişilik bir grup Pirbela bölgesine kaydırıldı. Parakh bölgesinde sözde kontrol noktası kuran örgüt, yerel halkı Gelipisaha Vadisi bölgesine sokmuyor. Vadiden geçmek isteyen halka, ‘TSK’nın yapacağı sınır ötesi operasyona karşı bölgede hazırlık yapıyoruz’ denildiği bildirildi. Örgüt, yasağa rağmen bölgeye gelen halka 6 ay hapis cezası tehditinde bulundu.

Tecrübeli teröristler sınırda

Rapora göre, sınır ötesi harekata karşı sınıra yakın bölgelerdeki tecrübesiz teröristler iç kesimlere çekildi. HPG’de görevli bir grubun Türkiye’ye geçmek için Haftanin bölgesinde beklediği tespit edildi. 20-25 kişilik terörist grubunun, silah sevkiyatı yapmakla görevlendirildiği belirlendi. Raporda, bu grubun Türkiye’ye girmek için iki kaçakçıdan temin edecekleri 80 civarında RPG-7 roketatarı bekledikleri de yer aldı. KAMİL ELİBOL
www.internethaber.com'dan alınmıştır

ÜZE TENGRİ BASMASAR,ASRA YİR TELİNMESER,TÜRK BUDUN,İLİGİN,TÜRÜGÜN KEM ARTADI...

Çevrimdışı aslanargun

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 153
Ynt: Pekaka'dan Sınıra yığınak(!)(ÇAPULCULAR!)
« Yanıtla #1 : 02 Mayıs 2006 »
Şunların bir tipine bakarmısın lütfen! Bu itlerden ne köy olur,ne kasaba! Bunlar TÜRK Askerini gördükleri an, korkularından altına eden kelek takımından dır!
Eee, önüne kadın takıp, sözde "savaşa" çıkan kıl yumaklarından başka ne beklenir?

Çevrimdışı ALP-ER-TUNGA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 237
  • BU YOL KUTLUDUR;GİDER TANRIDAĞ'INA!
Ynt: Pekaka'dan Sınıra yığınak(!)(ÇAPULCULAR!)
« Yanıtla #2 : 02 Mayıs 2006 »
Bir dolu darwin'in arkadaşı maymun sürüsünden başka birşey değiller seninde dediğin gibi soydaş.Sadece buna nasıl cürret edebiliyorlar,hadi onu gectik devlet nasıl bunu görüpte bu haberi okuyupta buna seyirci kalabiliyor,gercekten hayret ediyorum dogrusu.
SAYGILARIMLA..
TTK

ÜZE TENGRİ BASMASAR,ASRA YİR TELİNMESER,TÜRK BUDUN,İLİGİN,TÜRÜGÜN KEM ARTADI...

Çevrimdışı irfan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 266
Ynt: Pekaka'dan Sınıra yığınak(!)(ÇAPULCULAR!)
« Yanıtla #3 : 07 Mayıs 2006 »
Asıl devlet dediğin bir avuç delidir.Oda bizleriz ki! halen bu kadar hainin bir toplumda yaşamak gibi bir cüreti gösterebiliyoruz.
      O GÖRDÜKLERİNİZ Mİ? evet onlar hepside insanlıktan nasibini almamış şerefsizler.başka tanım uygunsuz olur sanırım...
TÜM KARDEŞLERİME ESENLİKLER...
EFEDİR ADIMIZ
TÜRK OĞLU TÜRK OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR TÜRK OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE