Inancimin da, Türklügümün de farkindayim, Aybige Katun andasim, senin söylediklerine katildigimi zaten daha önceki yazilarimda defalarce belirttim,( ancak müslümanligimla, Türklügümü elestirmene anlam veremedim) ben de herseyin bilincindeyim ve tekrar belirtiyorum ki ne toprak verilmesinden ne de soykirimdan yanayim. Cünkü cözüm olacagina inanmiyorum ve evet cünkü savas haricinde kan dökülmesini istemiyorum.Isterseniz beni otaginizdan atabilirsiniz ancak ben bir an önce bizden akan kanin durmasi, bize karsi oynanan oyunlara tedbir icin cözümler üretilmesini ve uygulamaya konulmasi yolunda görüslerimi sunuyor ve de savunuyorum.Toprak verilmesi sarti diye önerimi sunmanin arkasinda benim öngördüklerim,
- onlarin önce kendi cöplüklerine bakilmasi,
- siz yapiyormusunuz ki biz yapalim,
- onlarin zaten bu istekleri yerine getirmiyeceklerinden dolayi halki arasindaki güvenin bozulmasi
- benim zaten inandigim ve her zaman söyledigim, düsmanlarimizin kurduklari planlarini, dünya kamuoyunda desifre ederek, halki bilinclendirerek, finansörlerini, kaynagini kurutmak,
Motun Yabgu kandasima saygilarla sorunun cevabi olarak, Soykirim yaparak Kürtlerle elimi kana bulamaktansa, tasmalarini tutan bilegi kesmeden bahsettigimi ve nasil olunacagi konusunda da bilgi alis verisi icin acilan bir konu oldugunu belirtmek isterim.Onlar bizi senelerce MEDYA silahiyla vurdu, ayni silahla onlari vurmaktan bahsediyorum.
Benim burada paylastiklarim, hic bir art niyet olmadan Irkima faydali birseyler verebilme amacinda yazdiklarimdan ibarettir.Herkesin fikrimi begenmesini beklemiyorum, en azindan tartisilmasini diliyorum ki daha iyi öneriler atilsin, fazla zamanimizin olmadigini düsünerek, harekete gecilsin taraftariyim.
Esen Kalin
Tanri Türk Irkini Korusun