Gönderen Konu: Erzurum Atatürk Üniversitesinde Gerginlik  (Okunma sayısı 3082 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Güneydoğulu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 132
Atatürk Üniversitesi'nin Kazım Karabekir Eğitim Fakültesinde okuyan BDP sempatizanı öğrencilerle ülkücülerin kavgasına polis müdahale etti. BDP sempatizanı öğrenciler içeride kalırken, polis fakülteyi çembere alarak ülkücüleri dışarda tuttu.

Sabah saatlerinde BDP sempatizanı bir grup öğrenci, Atatürk Üniversitesindeki baskıların giderek arttığını öne sürerek bir toplantı yaptı. Bunun üzerine ülkücü oldukları belirtilen 100 kadar öğrenci, bugün bölücü terör örgütü aleyhine sloganlar atarak Yoncalık semtinden Atatürk Üniversitesi yerleşkesindeki Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi önüne kadar yürüdü. Fakülte önünde toplanan öğrencilere Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erzurum İl Başkanı Abdullah Kırmacı bir konuşma yaptı. İl Başkanı Abdullah Kırmacı şunları söyledi:

"Değerli dava arkadaşlarım. Erzurum'da her geçen gün bunlar arsızlaşmakta. Sözde halklarının kardeşliğini savunduğunu zannederek buradaki insanları bölüp parçalamak istemektedirler. Mesele bunların bir avuç olması değil. Mesele bunlara göz yumanlar. Buraya şov yapmak içinde gelmedik. Bir an önce tedbir alınmalı. Atatürk üniversitesi'nin huzurunun bozulmasına fırsat verilmemelidir. Sahipsiz vatan batmaya haktır. Siz sahip olursanız batmayacaktır. Kargaşaya fitne fesata yer vermemek için, herkes akıllı uslu olsun. Atatürk Üniversitesi bizim, bu meydanı kimseye bırakmayız, kimsenin de gücü yetmez. Geçin okullarınızda okuyun ve bu şerefsizlere fırsat vermeyin. Şimdi herkes okuluna geçsin hiçbir olaya da müdahil olmayın. Güvenlik güçleri gerekeni yapacaktır." Bir süre sonra Yoncalık'taki Eğitim Fakültesinde okuyan karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Polis, saat 16.30 sıralarında fakülteyi çembere alarak toplanan 500 kadar ülkücü öğrencinin içeri girmesine izin vermedi.

Habere yapılan yorumlardan bir kısmı

Güneydoğulu04.12.2012 11:21

Polise ucuz iftira Atıyorsunuz Başka slogan bulun geçti bunların modası, Hainlerin başına polis kadar taş düşsün.


ahmet 04.12.2012 09:21
Karşıt görüşlü değil Ülkemizdeki basına şaşmamak elde değil. Üniversiteler de olay çıkıyor bir tarafta milliyetçi gurup diğer tarafta pkk'lı gurup basın yazıyoruz karşıt görüşlü öğrenciler.. Daha karşıt görüşün ne anlama geldiğini bilmeyen basın siz hangi ülkede yaşıyorsunuz? Ben böyle bir mantığı kabul etmiyorum bu kavga vatan sevdalılarının vatanı böldürmeme kavgasıdır...Allah milliyetçi gençlere yardım etsin...

 
umut04.12.2012 10:28

sürü psikoloji hala var :)kürdlerin sabrını sınamayın 5-10 kişiken kedi gibi duran ülkücüler çoğaldıkça sesleri gürlüyor polis gelince saldırıyor nede olsa polis onu kurtarır :))


suadiyekartali04.12.2012 10:34

ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın kusura bakma ama bu ülkede azınlık olan sizsiniz saçma sapan bir de yok sabrımızı zorlamayın yazmışsın ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın

esasfatih04.12.2012 10:49
zorlanan TÜRK MİLLETİNİN sabrıdır.bu millet bir silkinirse sırtındaaki asalakların vay haline.aklınızı başınıza alın ülkücüleri tahrik etmeyin. yumuşak başlıysam sanmaki uysal koyunum, kesmeye belki gelir ancak çekmeye gelmez boynum. .

Elazığlı 04.12.2012 11:08

Erzurum ve Elazığ Türkün gururu, Vatanın Sağlam Bekçisidir Gakkoş=Dadaş= Türkoğlu Türk.

Muşlu Bozkurt04.12.2012 11:05

umut adlı kişi::..Sürü psiklojini sizden daha iyi bilen yok! söylediklerinin tersini bende sana söylüyorum 3-5 kişi olunca susan kürtler çoğalınca saldırır kabadayılık yaparlar, ağzınıza sakız etmişsiniz polis koruyormuş hadi ordan!!!!!!!



Kaynak : http://www.haber3.com/provokator-universiteyi-karistirdi-8-yarali--1647858h.htm#ixzz2E4lN603u


Güneydoğuda TÜRK!! Dimdik! Ayakta!

Çevrimdışı Antepli Bozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 540
Ynt: Erzurum Atatürk Üniversitesinde Gerginlik
« Yanıtla #1 : 04 Aralık 2012 »
Haberle ilgili bir çok basını taradım her zamanki gibi karşıt görüşlü öğrenciler yazmışlar hep bir ağızdan! Bu ülkede herşey ters yüz olurda basın bundan nasibini almazmı? ne zamanki Milliyetçi Vatanseverlerle, hain bölücü terörist zihniyetliler kavga etti, çatıştı haberi duyarsak bilelimki Ülkemiz yeniden Türk'ün egemenliğine geçmeye başlamıştır.

Polisin Taraflı hareket ettiğini savunan kırolar basit polemikle çamur atıyorlar Başta bu olayda olmak şartıyla polis Milliyetçi gençlere yer yer sert müdahalede bulunmuştur polis görevi gereği objektif davranmaya özen göstermeye çalışıyor lakin Emniyet teşkilatında her çeşit görüşten kişi oldugunu hepimiz biliyoruz bundan 10-15 yıl önceki teşkilatla şimdiki arasında çok fark var. Erzurum kaynaklı haberde ise: bdp binası önünde toplanan 500 kişilik kalabalığı polis sert tutumla uzaklaştırmıştır.

Erzurum ve Elazığ gibi Türk'ün kalesi yerlerde hain zihniyete asla izin verilmeyecektir Dadaş ve Gakkoşlara güvenimiz Tamdır.

Olayın bir başka boyutu ise üremede Dünya sıralamasında ilk sıraya çıkan kırolar! Üniversitede, Resmi Diarelerde Sokakda vesair yerlerde varlıgını, çirkefliğini iyice belli ederek, tehlike arzetmeye başlamıştır.