0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Esenlikler dilerim.Atsız Atamızın Ruhu şad mekanı uçmağ olsun.Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin!Ek : 10. fotoğrafda en sol tarafda duran meşrubat şişesinin üzerindeki firma adı bildiğiniz gibi yahudilere aittir.Bu durumdan rahatsızlık duydum kandaşlarım,fotoğraf yayınlarken lütfen kontrol edin bu görüntüler bizim aleyimize kullanılabilir.
Alıntı yapılan: Türkeli_Bozkurt - 11 Aralık 2012Esenlikler dilerim.Atsız Atamızın Ruhu şad mekanı uçmağ olsun.Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin!Ek : 10. fotoğrafda en sol tarafda duran meşrubat şişesinin üzerindeki firma adı bildiğiniz gibi yahudilere aittir.Bu durumdan rahatsızlık duydum kandaşlarım,fotoğraf yayınlarken lütfen kontrol edin bu görüntüler bizim aleyimize kullanılabilir.Alıntı yapılan: Türkeli_Bozkurt - 11 Aralık 2012Esenlikler dilerim.Atsız Atamızın Ruhu şad mekanı uçmağ olsun.Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin!Ek : 10. fotoğrafda en sol tarafda duran meşrubat şişesinin üzerindeki firma adı bildiğiniz gibi yahudilere aittir.Bu durumdan rahatsızlık duydum kandaşlarım,fotoğraf yayınlarken lütfen kontrol edin bu görüntüler bizim aleyimize kullanılabilir.Bende göstermiş olduğun hassasiyete 'hasta' oldum...