Gönderen Konu: DERYA KUZUSU BUNLAR  (Okunma sayısı 7640 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Güneydoğulu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 132
DERYA KUZUSU BUNLAR
« : 23 Ocak 2013 »
Mecliste Anadilde savunma hakkı görüşmelerinde gerginlik yaşandı bdpli ve MHP li bazı vekiller birbirinin üzerine yürüdü bdpli Aysel tuğluk yumruk kaldırdı. eee Tabi Bahçeli Bey, sokakda gençleri Mecliste Vekilleri sus pus ederse çakallar kendilerini Kurt zanneder.


Akp li Vatan Evlatları okyanus ötesinden seyrediyorlar sanki




Bdpli avradın eline dikkat edin, bir tane vursan, kadına vurdu olur bunları dişili erkekli a.k.p. iyi şımartmış.



Şu ite bir hoştt diyecek birisi çıkmadı.




Güneydoğuda TÜRK!! Dimdik! Ayakta!

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: DERYA KUZUSU BUNLAR
« Yanıtla #1 : 24 Ocak 2013 »
Devletin icine düstügü acziyetin fotograflari bunlar . Bugün bir haberde okudum , devlet bakani kürt Hüseyin Celik " siz hic bdp ile MHP nin kavga ettigini gördünüzmü " diye soruyordu ? MHP bu söz üzerine gazami geldi ne olduysa birbirlerine hirlamaya basladilar . Kendi adima bu göstermelik kavganin samimiyetinden süpheliyim . MHP anadilde savunmadan daha agir hakaretlere muhatap oldugunda sesi cikmiyordu . Nasil olduda birden erkeklestiler ? Hersey olup bittikten ati alan üsküdari gectikten sonrami akillari baslarina geldi ? Bu tür yaniltici kavgalara bizim karnimiz tok . Kan akacak cinayet cikacak ne olacaksa olacak . Iste o gün geldiginde bende MHP liyim . Ama bu karaktersiz porno milliyetcileri güya kürt ihanetine muhalefet ediyormus gibi görünürler meclisin kantinindede kürt kardesleri ile sarmas dolas olup birbirlerinden özür dilerler barisirlar , bu devran böyle döner gider sanarlar . MHP nin bu zamana kadar izledigi kürt siyaseti bundan sonra izliyeceginin teminatidir . Bunlarin milliyetciligi sistemin izin verdigi kadarla sinirlidir . Disina cikamazlar , nasil ciksinlar ? Iradeleri ipotek altinda bagimsiz degillerki. Cesaretsizlik satilmislik isbirlikcilik koltuk degnekligi ne ararsaniz bunlarda . Ihanette isbirligi yaptiklarini kendi tabanlarida kabul ediyor Siz orda bostan korkulugumusunuz ? Cekin silahlarinizi öldürün bikac tanesini ne olacaksa olsun. Zaten ölüyor degilmiyiz ? 
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Güneydoğulu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 132
Ynt: DERYA KUZUSU BUNLAR
« Yanıtla #2 : 24 Ocak 2013 »
 Meclise Benim gibi,Tien san Andamız gibi, Kasırga gibi, Delileri göndermesseniz Dayak yemez bu zottirikler, Motun Andam!!! ilk seçimde bizi gönder Meclisede, Türk Milletinin yüreğini bir nebzede olsa soğutalım.
Güneydoğuda TÜRK!! Dimdik! Ayakta!

Çevrimdışı TÜRKİYEM

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 137
Ynt: DERYA KUZUSU BUNLAR
« Yanıtla #3 : 24 Ocak 2013 »
Meclise Benim gibi,Tien san Andamız gibi, Kasırga gibi, Delileri göndermesseniz Dayak yemez bu zottirikler, Motun Andam!!! ilk seçimde bizi gönder Meclisede, Türk Milletinin yüreğini bir nebzede olsa soğutalım.

Böyle yiğit, savaşcı Türklere imrenmemek elde değil! sayılarının çoğalması dileğiyle, sizleri çok seviyoruz Bozkurt yürekli Türkler.
TÜRK'ÜN KALBİNİN ATTIGI HERYERDEYİZ

Çevrimdışı İlb Er Tonga

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 15
Ynt: DERYA KUZUSU BUNLAR
« Yanıtla #4 : 25 Ocak 2013 »
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin parti tabanına bitmek bilmeyen uyarılarının sonuçlarını görüyoruz: "Aman tahriklere kapılmayın aman sokağa çıkmayın bin yıllık kardeşliği bozmayalım..." Türk sokağa inecek o verilen şehitlerin hesabı sorulacak. Bin yıllık kardeşlik ve din kardeşliği masallarıyla MHP bitirildi. Milliyetçilikten eser yok bu partide ılımlı ümmetçilerin partisi haline geldi.

Çevrimdışı Atsızcı Türk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 302
Ynt: DERYA KUZUSU BUNLAR
« Yanıtla #5 : 25 Ocak 2013 »
"Hak hukuk", "eşitlik", "adalet" gibi kavranmları gereksiz yerde sadece art niyetlere alet etmek için kullanılırsa, yani yalnızca Türk milletinin beynini yıkamak, Türk milletini uyuşturmak için kullanılırsa olacağı budur.

İşte bu yüzden bu hale geldik. Ama geç değil, en azından biz Türkçüler direnelim bu kürt tehdidine karşı. Uzakta yaşıyorsak sanal alemde bilinçlendirelim, ama lütfen, bütün Türklere sesleniyorum, kürtlere karşı eli kolu bağlı oturmayalım.

Biz kürtleri ezmezsek kürtler bizi ezecek.

Çevrimdışı Güneydoğulu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 132
Ynt: DERYA KUZUSU BUNLAR
« Yanıtla #6 : 25 Ocak 2013 »
İŞTE MECLİS GERÇEĞİ VE İTİRAF:

CHP'li Sapan'ın AK Partililere, ''25 kişiye esir aldırdınız burayı, lanet olsun'' dediği duyuldu.


SOKAK DÖĞÜŞÜNÜ GERİDE BIRAKAN MECLİS KLASİGİ

Verilen değişiklik önergesi üzerinde söz alan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, değişikliğin Anayasa'ya aykırı olduğunu öne sürdü.

AK Parti Grubu'na yönelik ''Siz kimin vagonu oldunuz? BDP'nin mi terör örgütünün mü?'' diye soran Özcan'ın, BDP'ye yönelik ''küçük grup'' tanımlaması yapmasına, BDP'liler tepki gösterdi.

BDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, Özcan'ın ''küçük bir grup'' diyerek aşağılamada bulunduğunu savundu.

Buldan, ''Bu grup, sizin yerinize ana muhalefet görevini yapmaktadır. 3,5 milyon insan BDP'ye oy vermiştir. Bu grup bir halkı temsil etmektedir. Haddinizi bilin'' diye konuştu.

Özcan, yeniden söz alarak, ''Terör örgütünün gölgesinde siyaset yapanlardan ya da üç dönekten ders alacak değilim'' ifadesini kullandı.

Özcan'ın sözlerine tepki gösteren BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, kürsüye yürümek istedi.

1.5 METRELİK BOYUNA BAKMADAN

Sataşmadan söz alan Önder, ''Sokma akıl 7 adım gider daha fazla gitmez. Sosyalist Enternasyonale üyesiniz, git bakalım onların toplantısında şu söylediklerinin yarısı söyle. 1,5 metrelik boyuna bakmadan bu partiye 'küçük' diyorsun öyle mi?'' dedi.

Önder ile CHP'li milletvekilleri arasında tartışma çıktı. Önder'in CHP'li bir milletvekiline yönelik ''sesini kes'' demesi üzerine, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut ''Kimin konuşup konuşmayacağına karışamazsınız'' diyerek Önder'i uyardı. Önder de, Yakut'a ''Bana karışamazsın, ilkokul çocuğu yok karşında'' karşılığını verdi.

Önder, verilen önergenin üzerine yeniden söz alarak, ''Sen yıllarca bir halkın kendisini, adını, inancını yok saymışsın, bu halk mücadele etmiş, direne direne, öle öle kendi varlığını kanıtlamak zorunda kalmış. Haya etsen biraz durur düşünürsün. Bu halk daha fazlasını da alacak. Nedir o fazlası; Allah'ın size bahşettiği ne varsa o. Ne bir fazla ne bir eksik'' dedi.

SENSİN SANATÇI

Önder, yerine otururken bir milletvekilinin ''bir de sanatçısın'' sözlerine ''sensin sanatçı'' karşılığını verdi.

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi de söz alarak, ''Görüş ifade ederken bir milletvekile hakarette bulunmak kimsenin hakkı, haddi değildir. Sayın Önder gibi sanatçı kimliğine sahip milletvekilinin o kimliğinin ötesine geçerek hakaretamiz kelimeleri kullanmış olmasını kendisine yakıştıramadım. Bu kürsü birbirimizi incitmede, rencide etmede yarış yapacağımız kürsü değildir'' diye konuştu.

Önder, yeniden söz alarak, ''Sayın Hamzaçebi'nin söylediklerine katılıyorum. Ama siz burada yokken biri çıktı bu grubu 'küçük' olarak niteledi. 'Kucağa oturma' gibi nezaketsiz bir laf etti. Bu tür hakaretleri sineye çekmek zillettir'' dedi.

TERÖRİST TARTIŞMASI

Bu arada, sıralarda oturan CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan ile BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel arasında tartışma çıktı.

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık ile CHP'li Sapan karşılıklı ''terörist'' diye laf atarak birbirlerinin üzerine yürüdü. Milletvekilleri araya girerek kavgayı önledi.

Tartışmanın bitmemesi üzerine Yakut, birleşime ara verdi.

Tartışma arada da devam etti.

MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak'ın, BDP'li Tuncel'in yanına gittiği sırada, Tuncel tepkisini Uzunırmak'a yöneltti.

LANET OLSUN

BDP'li Tuncel ve Sakık ile CHP'li Sapan arasında tartışma ve laf atmalar devam etti. MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal ile BDP'liler arasında da tartışma çıktı.

MHP'li milletvekilleri, ''Meclis'i esir aldılar sizin yüzünüzden'' diyerek AK Partililer'e de tepki gösterdi. Bu sırada AK Parti ile MHP Grubu arasında tartışma çıktı.

CHP'li Sapan'ın AK Partililere, ''25 kişiye esir aldırdınız burayı, lanet olsun'' dediği duyuldu.



Kaynak : http://www.haber3.com/anadilde-savunma-kavgali-gecti-haberi-1747592h.htm#ixzz2IybibVLS

MECLİSİN KALİTESİNİN BU KADAR DÜŞTÜĞÜNÜ BİLEN VARMI? kıronun OLDUĞU HERYERİN KALİTESİ DÜŞÜYOR, OKUMUŞ MÜREKKEP YUTMUŞ, FELAN FARKETMİYOR.
Güneydoğuda TÜRK!! Dimdik! Ayakta!

Çevrimdışı TÜRKİYEM

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 137
Ynt: DERYA KUZUSU BUNLAR
« Yanıtla #7 : 06 Mart 2013 »
                             
                         
                                   Sakık, MHP sıralarına yönelik, ''Çirkin sesinizi çıkarmayın.


TBMM'de, BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık'ın, ''ülkü ocakları ve Alperen desteğiyle Kürtlere yönelik saldırı yapıldığı'' iddiasında bulunması üzerine, MHP ile BDP milletvekilleri arasında tartışma çıktı.

TBMM Genel Kurulu'nda söz alan BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık Bursa'da, Sakarya'da Afyonkarahisar'da ''ülkü ocakları ve Alperen desteğiyle'' Kürtlere yönelik saldırı yapıldığını iddia etti.

Bunun üzerine MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ve diğer MHP milletvekilleri tepki gösterdi. MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, ''Sen Güneydoğu'daki PKK canilerinin hesabını ver önce'' dedi.

Sakık, MHP sıralarına yönelik, ''Çirkin sesinizi çıkarmayın. Bu ülkede sizin politikalarınızdır ki bu savaş devam ediyor. Ret ve inkar politikalarının yansımasıdır'' diye konuştu.

MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, kimsenin milliyetçileri ırkçılıkla suçlamaya hakkı olmadığını ifade etti.

Uzunırmak, ''Biz, Güneydoğu'da Bingöl Belediye Başkanımız rahmetli Hikmet Tekin'i, Ağrı'da Mustafa Bağışlayıcı'yı, Kürt'tür kendisi, buralarda şehitler verdik. PKK köpekleri öldürdü onları. Cezaevinde, devlete isyan etmiş bir eşkıyanın 'barış', 'savaş', gibi kelimelerle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını küçük düşüren, devleti küçük düşüren söylemlerini nefretle kınıyorum'' diye konuştu.

BDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu, Uzunırmak'ın konuşmaları üzerine, ''Burada herkes aklına geleni söyleyemez'' diye tepki gösterdi.

MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, ''Bilmeden, iftira atarak bu kürsüden 'ülkü ocakları saldırıyor' gibi sözlerle milleti burada yanıltamazsınız'' dedi.

Oktay Vural da ''MHP ve ülkücü harekete iftira edenlerin arasında AKP ve BDP gibi... Bu davranışları önce milletvekillerinin sonra Türk milletinin vicdanına havale ediyorum. İşte ortaklığı görün. İnsafsız canavarlar. Ne yaptı MHP, ne yaptı ülkücüler, ne yaptı MHP memleketi sevmekten başka. Ne vicdansızlıktır bu'' diye konuştu.

BDP ile MHP milletvekilleri arasında tartışma bir süre devam etti.



Kaynak : http://www.haber3.com/tbmmde-mhp-bdp-gerginligi-haberi-1823428h.htm#ixzz2Ml3HxtlA
TÜRK'ÜN KALBİNİN ATTIGI HERYERDEYİZ

Çevrimdışı o.öcal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 556
  • TANRI DAĞINDA, UÇMAĞA VARDI...
Ynt: DERYA KUZUSU BUNLAR
« Yanıtla #8 : 06 Mart 2013 »
Biraz daha biraz daha bu kadarcık tartışma yetmez. Devam etmelisiniz ki etniklerin tesbihini sallayan ülkücüler kendini bulsun. Özellikle ırk kelimesini kullanın bolca. Eğer utanıyorsanız sözcüğü yumuşatıp soy sözcüğünü kullanın. Eğer var ise birazcık aklınız budun bile diyebilirsiniz. Utanmayın lütfen.

UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!

KaraTekin

  • Ziyaretçi
Ynt: DERYA KUZUSU BUNLAR
« Yanıtla #9 : 06 Mart 2013 »
                             
                         
                                   Sakık, MHP sıralarına yönelik, ''Çirkin sesinizi çıkarmayın.


TBMM'de, BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık'ın, ''ülkü ocakları ve Alperen desteğiyle Kürtlere yönelik saldırı yapıldığı'' iddiasında bulunması üzerine, MHP ile BDP milletvekilleri arasında tartışma çıktı.

TBMM Genel Kurulu'nda söz alan BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık Bursa'da, Sakarya'da Afyonkarahisar'da ''ülkü ocakları ve Alperen desteğiyle'' Kürtlere yönelik saldırı yapıldığını iddia etti.

Bunun üzerine MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ve diğer MHP milletvekilleri tepki gösterdi. MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, ''Sen Güneydoğu'daki PKK canilerinin hesabını ver önce'' dedi.

Sakık, MHP sıralarına yönelik, ''Çirkin sesinizi çıkarmayın. Bu ülkede sizin politikalarınızdır ki bu savaş devam ediyor. Ret ve inkar politikalarının yansımasıdır'' diye konuştu.

MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, kimsenin milliyetçileri ırkçılıkla suçlamaya hakkı olmadığını ifade etti.

Uzunırmak, ''Biz, Güneydoğu'da Bingöl Belediye Başkanımız rahmetli Hikmet Tekin'i, Ağrı'da Mustafa Bağışlayıcı'yı, Kürt'tür kendisi, buralarda şehitler verdik. PKK köpekleri öldürdü onları. Cezaevinde, devlete isyan etmiş bir eşkıyanın 'barış', 'savaş', gibi kelimelerle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını küçük düşüren, devleti küçük düşüren söylemlerini nefretle kınıyorum'' diye konuştu.

BDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu, Uzunırmak'ın konuşmaları üzerine, ''Burada herkes aklına geleni söyleyemez'' diye tepki gösterdi.

MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, ''Bilmeden, iftira atarak bu kürsüden 'ülkü ocakları saldırıyor' gibi sözlerle milleti burada yanıltamazsınız'' dedi.

Oktay Vural da ''MHP ve ülkücü harekete iftira edenlerin arasında AKP ve BDP gibi... Bu davranışları önce milletvekillerinin sonra Türk milletinin vicdanına havale ediyorum. İşte ortaklığı görün. İnsafsız canavarlar. Ne yaptı MHP, ne yaptı ülkücüler, ne yaptı MHP memleketi sevmekten başka. Ne vicdansızlıktır bu'' diye konuştu.

BDP ile MHP milletvekilleri arasında tartışma bir süre devam etti.



Kaynak : http://www.haber3.com/tbmmde-mhp-bdp-gerginligi-haberi-1823428h.htm#ixzz2Ml3HxtlA

MHP´li vekiller eger BDP´liler kendilerine satasmasa ne sis yansin ne kebap misali etliye sütlüye karismayacaklarda kendilerine satasilmasindan dolayi mecburen nefsi müdaafa da bulunuyor zavalli bicareler.
O degilde asil üzücü olani, zavalli MHP´liler her ortamda ne kadar k.rt kardeslerini sevdiklerini girtlaklarini yirtarcasina söyleselerde bir türlü yaranamiyorlar su k.rtlere ve BDP´lilere ! Zavalli MHP´liler daha ne yapsin söyleyin ey k.rtler ve BDP´liler ??
Adamlar k.rt kardeslerini kirmamak adina carsaf carsaf "irkciliga, soyculuga karsiyiz" diyorlar her yerde...K.rt kardesleri ve diger azinliklar aliniyor diye hatta irkciligi-soyculugu cagristiriyor diye "3 Mayis Türkcüler Günü´nün" ismini bile "Milliyetciler Günü" olarak degistirdiler..Ciktiklari her programda avazlarini yirtarcasina ailelerindeki, sülalelerindeki k.rt damatlari, k.rt gelinleri saymaktan bitab düsüyor zavallilar... Ey BDP´li kiro milliyetcileri ve k.rtler, MHP´li vekiller daha k.rtlere olan karsiliksiz asklarini göstermek icin ne tür takla atacaklar söyleyin bakalim ??
Simdi elinizi vicdaniniza koyun ve kendinizle durum muhasebesi yapin  :-o
Birde cikmis MHP´yi irkcilikla, k.rt düsmani olmakla sucluyorsunuz el insaf  :'(