Iyi aksamlar Irktaslarim,
suskunlugu sevmedigim icin suskunlugumu bozuyorum.
ALMANYA NRW´DEN KATILAN BASKA TÜRKCÜ ARKADASLAR VARMI?
Haberleri izlediginde Allah kahretsin su Yobazlari diyen Irktasim,
Bu gidisat neyin nesi deyip icinde her hücresi "TÜRKÜM" diye haykiran Irktasim,
"Gurbet" isimli Hain´e BozKurt misali "TURANCIYIM" deyip "UNUTMADIM" diye bagiran Irktasim,
Koskoca bir Ormanin icinde ac ve susuz gezen Irktasim,
Acliga Susuzluga degil, Soysuzluga kizan Irktasim,
Haykirip bagirip kizip yemek yiyip yatan Irktasim,
Ondan sonra Sürüm yok, niye herkes uyuyor diye kizan Irktasim.
Uyuma Milletim,
aramizda Yas farki olabilir
aramizda mesafeler olabilir
aramizda ufak tefek görüs farkliliklari olabilir,
aramizda bilgi farki olabilir,
aramizda bir cok fark olabilir
AMA:
AYNI DILI KONUSUYORUZ
AYNI HISLERI PAYLASIYORUZ
AYNI ÜLKEDE YASIYORUZ
AYNI KANI TASIYORUZ
AYNI KÖKÜN RUHUNU HISSEDIYORUZ
AYNI HEDEFLERE ULASMAK ISTIYORUZ
ves. ves. ves.
Farkliliklarimizi degil, bizi bir BIRLIK yapacak olan BIRLIKTELIKLERIMIZI Gözümüz önünde tutalim.
Ben birazcik kendimden bahsedeyim Andalar, Ben Türkiyenin Batisindan (Manisa) Almanyaya göc eden bir Babanin evladiyim.
Baba tarafimin yüksek ihtimal ile Oguz boyunun "KAYI" boyundan geldigine inaniyorum.
Babannem hep anlatir, Babamda anlatirdi (Allah rahmet eglesin, 2011de hakkin rahmetine kavustu) bizim eskilerimize hep KAYILAR KAYILILAR derlermis. Kayi Boyunun Simgesi ise benim soy ismimde mevcut. Belki tesadüftür tabiki ama ben buna inaniyorum.
velhasil kelam, zaten fark etmez.
Ama ben gercektende yakinimda olan Turanci Irktaslar ile irtibata gecmek istiyorum, (Tabiki uzaktada olan Türkcüler ilede, ama yakinda olan kisiler ile dayanisma daha kolay)
bir toplamak istiyorum:
Almanya NRW veya yakinlardan olan arkadaslar bunlar:
Simdilik 4 Kisiyiz bu Forumdan haberi olup NRW´den ikamet eden Türkcüler olarak.
motun yabgu
KaraTekin
Tamerlan
YURTCU
motun yabgu agbide ve Karatekin Andamda benim ile ilgili bilgiler var. Adres Telefon ves.
ben yalnizda degilim, benim alevi corumlu saglam bir türkcü arkadasim var, yani onunla birlikte 5 kisi olduk diyebiliriz.
alevi olmasi tabiki hic önemli degil, ama tabiki aslini arastiran Türkcü bir insan olarak Türkmen aleviligine karsi ayri bir hosgörüm/sevgim var.
(Neyse mezhep konusu burada zaten gercekten önemsiz bir mesele)
simdi arkadaslar, ben buraya hevesli hevesli yaziyorum, yukarida yazdigim gibi suskunluguda bozmak istedim, bir kac gündür kimse katilmamis bu konuya, ama ben eminimki bu Foruma gelipte 2-3 ileti yazip buradan ayrilan arkadaslarda vardir. Öyle Soydaslarimizda bizi görsün, böyle bir gayretin icerisinde oldugumuzu bilsin istiyorum.
Yakinimda bulunan Andalarim:
Isterseniz bir Terminde anlasalim benim dükkanda bulusalim. Ben tekliflerinize duyarliyim. En basta maksat niyet tanismak ve sohbet etmek elbette. Bence fazla ara vermeyelim, tanisalim.
Esenlikler diliyorum hepinize Irktaslar.