Gönderen Konu: Karadeniz hattında test yapıldı…  (Okunma sayısı 3445 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Antepli Bozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 540
Karadeniz hattında test yapıldı…
« : 21 Şubat 2013 »
Sinop: 110
Samsun: 190
Ordu: 128
Giresun: 184
Trabzon: 172

Bu rakamlar, terör örgütü PKK’nın sivil uzantılarının güya “barış sürecini anlatmak” için yapacağı fakat arkalarına kös kös bakarak döndükleri Karadeniz turundaki illerin bugüne kadar sadece bölücü teröre verdiği şehitlerinin sayısı.
Terör örgütünün sivil uzantılarının tekmeyi yiyecekleri noktayı az çok tahmin ettiğimden ve farklı hırlamalara mahal vermemek adına bu yazıyı kaleme almak için son durağı bekledim. Çünkü, bu tur; Öcalan-AKP-BDP’nin ortak stratejisiydi.
Sinop’ta, Samsun’da meydana gelen haklı tepkilere “provokasyon” denildi. Başbakan çıktı ekranlara, CHP ve MHP’yi eleştiriyormuş gibi yapıp bölge halkına hakaretler yağdırdı şu cümlelerle;
“Gerçek vampirler niye gitti oraya, amaçları neydi? Bu nasıl bir kan sevdasıdır. Bu nasıl bir vampirliktir.”
Yandaş medya daha da azıttı.. “Sivas-Madımak Otel” hatırlatmaları yapıldı.
Bu sözlerin gerçek adresi dağdaki teröristlerle her gün kucaklaşanlar değil de kimler? Yıllarca gerçek kan içicilerin hamiliğini kimler yaptı? Gerçek kan içiciler vatan evlatlarına kurşun sıkanlar değil mi?..
Yüzlerce şehit veren ve acılarını içlerine akıtıp sadece “vatan sağ olsun” diyen Sinoplular mı, Samsunlular mı?..

Karadeniz bölgesinin hassasiyetlerini bu ülkede bilemeyen var mı?

AKP ve başındaki şahıs ve ortaklık yaptığı BDP, bu süreçte oralara gidildiğinde nasıl tepkilerle karşılaşacaklarını bilmiyorlar mı?
Bu yapılan, bile bile arının ocağına çomak sokmak değildir de ya nedir?
Daha önce de bu bölgede misyonerler, ABD’li ajanlar, benzeri tezgahlar yapmadılar mı? Bizzat Leyla Zana da Karadeniz turu planlayıp sonra iptal etmemiş miydi?
Demek ki; bölgede cirit atan ajanların nabız tutma operasyonları yeterli görülmedi?
Ve açık gündeme bağlı olarak yürütülen süreç için düğmeye basıldı;
“Öcalan serbest bırakılırsa, Türkiye’nin en hassas bölgesinde tepkiler nasıl oluru” yerinde görmek için küçük bir test yapıldı.
Gereken cevabı da aynen aldılar..
Polislere tokat atılmadı. Polis arabaları, halk otobüsleri yakılmadı.. Ortalık toz duman edilmedi. Bölücü örgütün paçavraları asılmadı. Teröristbaşı ve yandaşlarının lehine sloganlar atılmadı. Vatana, millete, bayrağa sövülmedi.. Zaten doğuştan asabi olan Karadenizli hemşerilerim demokratik tepki haklarını sokakta ellerinde Türk bayrakları ve sloganları ile gösterdi. Bölücü mikrobun Karadeniz’e sirayet etmemesi için bölgeyi karantinaya alıp, giriş-çıkışları yasak ettiler. Bu kendilerinin ve tüm vatanın sağlıklı yaşaması, mikroplardan kurtulması için gerekli bir tıbbi müdahaleydi.
Aynı müdahaleyi 19 Mayıs 1919’da da yapmışlardı.
Birileri bu yüzden tepinip sağa sola hırlıyor. Yok etmek istedikleri Türk Cumhuriyetinin Bayramını kaldırdılar ama ruhu öldüremediklerini bir kez daha yerinde test edip gördüler. Ne de olsa Mustafa Kemal Atatürk yapımı ve öp öz Türk.
***
Karadeniz hattında yapılan en son deneme ile ilgili uzman görüşe de başvurduk. TÜRKSAM Başkan Yardımcısı Celalettin Yavuz şunları söyledi:
“Hangi maksatla gittiklerini gerçekten bilmiyoruz ama böyle hassas bölgelere şu an gitmemeleri gerekirdi. Onların işini Başbakan yapıyor zaten. BDP, acaba İmralı’nın dışında taca çıktı, baypas edildi gibi bir düşünceyle de gitmiş olabilir. Çünkü gerçekten bu süreci destekliyorlarsa gidecekleri yer orası değildi. Başta Diyarbakır’dan başlarlardı, hatta Hakkari’den başlarlardı, Mardin, Urfa, Bitlis, Van özellikle buralarda yaparlardı. Provokasyon ihtimali de yabana atılır gibi bir şey değil ama tabii daha sağlam verilere ihtiyaç var. Şunu görebiliyoruz ki; özellikle Kışanak hatta Demirtaş’ın zaman zaman verdiği ifadeler her ne kadar Öcalan son sözü verecek kişi diyorlarsa da taca atılmaktan dolayı BDP olarak rahatsızlar. En sonunda da onlardan bir tanesi de gidecek, Öcalan da onları dışarıda bırakmamak için onlardan birisinin de gelmesini istedi. Özellikle Demirtaş gidecek. BDP’de bir rahatsızlık var bunu görebiliyoruz. Bir de anayasa ile ilgili olay var. Her ikisi birden de olabilir. Akılları sıra acaba ‘biz oraya gidip kendimizi tanıtalım biz barış sürecini destekliyoruz mu’ demek istediler. Bence gerek yok Başbakan bunu onların yerine yapıyor ve daha etkili oluyor.”



Yeniçağ  Ahmet Takan

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Karadeniz hattında test yapıldı…
« Yanıtla #1 : 21 Şubat 2013 »
BDP'nin turu öncesi ABD heyetinin Samsun’a gitti ortaya çıktı
BDP'nin Karadeniz Turu öncesi Amerikan heyetinin bölgeyi ziyaret ettiği ortaya çıktı. Ziyarete tanıklık eden bir valilik yetkilisi heyetin olumsuzluk çıkmayacağına dair vali vekili ve belediye Başkanı'ndan söz aldığını belirtti. Amerikan heyetinin Trabzon'da da temaslarda bulunduğu da gelen bilgiler arasında.
20 Şubat 2013 Çarşamba 17:50
BDP'nin turu öncesi ABD heyetinin Samsun’a gitti ortaya çıktı


BDP'nin AKP-PKK görüşmelerine destek amacıyla başlattığı Karadeniz turundan önce, Amerikalı yetkililerin bölgeye ziyareti yoğunlaştırdığı ortaya çıktı.

Amerikan Büyükelçiliği'nden bir heyet 12 Şubat günü Samsun Vali Vekili Osman Nuri Çabanoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, görüşmenin ticari amaçlı yapıldığını söyledi. Ancak Valilikte ziyarete tanıklık eden bir yetkili ziyaretin iç yüzünü anlattı.

“ABD heyeti BDP ziyareti öncesi nabız yokladı. ABD heyetine olumsuz herhangi bir şey olmayacağına dair söz verildi. Liman ya da ticaret hakkında bilgi alınması söz konusu değil. ABD heyeti herhangi bir durumla karşılaşmamak için buraya geldi. Sayın Vali Vekili ve Belediye Başkanı gerçeği gizlemesin. BDP'nin bölge ziyareti öncesinde ABD heyetine hangi taahütlerde bulundular bunları açıklasınlar.”

Bu arada Amerikan heyetinin Trabzon'da da temaslarda bulunduğu da Ulusal Kanal'a ulaşan bilgiler arasında.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Karadeniz hattında test yapıldı…
« Yanıtla #2 : 21 Şubat 2013 »
Besir Atalay isimli kahpe kürt birkac gün önce "acilimin dört ayagi var ABD AVRUPA IMRALI VE KUZEY IRAK" demisti . Icad edilen kürt meselesinin koordinatörlügüne Atalay denilen hanzo kürtü getirdiler . Türkiyede ne yapiliyorsa ABD nin plan ve projesi cercevesinde yapiliyor. Bunuda iktidara getirdikleri AKP yi kullanarak yapiyorlar . AKP de pkk DA ABD nin gayri mesru cocuklari . Simdi bu iki gayri mesru kurulusun müzakere yapiyorlar adi altinda ittifak yapmasini vizyona koydular . "milli birlik ve kardeslik projesi " "analar aglamasin " demogojisi ile büyük bir ihanetin finaline adim adim yaklasiyorlar . Hangi provokasyonu nerde  ne zaman yapacaklari belli degil . Türkiyenin tam bir fiili isgal altinda oldugunu görmemek icin kör olmak lazim . Türkiyeyi önce AKP den kurtarmak lazimki sira digerlerine gelsin . AKP yikilip Cankaya kripto Ermeniden kurtarildigi gün siz görün Türkiyenin ABD tarafindan nasil ser cephesine dahil edilecegini ,tipki Iran Suriye Kore gibi . T.T.K.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı o.öcal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 556
  • TANRI DAĞINDA, UÇMAĞA VARDI...
Ynt: Karadeniz hattında test yapıldı…
« Yanıtla #3 : 22 Şubat 2013 »
Besir Atalay isimli kahpe kürt birkac gün önce

Yanlış anlaşılabilir bu kıro dostu Türkmen kökenlidir. Kırıkkale Keskin Armutlu köyündendir.

UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!

KaraTekin

  • Ziyaretçi
Ynt: Karadeniz hattında test yapıldı…
« Yanıtla #4 : 22 Şubat 2013 »

Yanlış anlaşılabilir bu kıro dostu Türkmen kökenlidir. Kırıkkale Keskin Armutlu köyündendir.

Degerli büyügüm her ne kadar dogum yeri Keskin-Armutlu Türkmen köyü olarak görünsede gerek bilincsizce yapilan evlilikler sonucu gerekse Türk köylerine bir sekilde gelip yerlesen azinliklardan dolayi bir köyün genel olarak aidiyetine bakilarak kisinin kesin Türk soylu oldugunu söylemek bugün icin mümkün gözükmüyor artik.
Bununla alakali olarak bizim oraya yakin bir köy´den örnek vermek istiyorum. Türkmen köyü olan bu köyden samimi oldugum bir arkadasim bana, köylerinden bir kac kisinin para karsiligi Sirnak´tan kürt kadinlari ile evlendiklerini söylemisti. Yine bize yakin olan baska bir köy´de bir sülalenin lakabi "kirogil"..Bu sülaleden birisi babamla ayni yerde askerlik yapmis, onun babama anlattigina göre lakablarinin kirogil olmasinin sebebi Cumhuriyet kurulmadan önce dedesi simdi ikamet ettikleri bu köye coban olarak gelir, memleketine bir daha geri dönmez, o köyden evlenir ve yerlesir. Baba tarafindan kürt olduklarinin bilincine sahip bu sülaleden bazilari bugün önemli mevkideler..Ve soylari kürt olan bunlari Cankirili olmalarindan dolayi karsilastiklari herkes disardan Türk olarak görüyor !

Simdi bu iki üzücü örnekte görüldügü üzere bir bölgenin, bir köyün, bir ilin genel demografik yapisina bakarak kesin olarak su sudur demek cok zor...Söyle köylerimiz kasabalarimiz bir arastirilsa bu iki örnege benzer ne durumlar cikacaktir karsimiza...
Ne yazik ki milli suur olmadigi icin bilincsizce yapilan evlilikler sonucu hic tahmin etmedigimiz yerlerden azinliklara mensup kisiler karsimiza cikabiliyor.
Verdigim iki örnekte görüldügü üzere Besir Atalay´in köyü her ne kadar Türkmen Armutlu köyü olsada fenotipinden yola cikarak soyunun bu köye yerlesmis bir kürt aileye veya kürtle evlenen birisinin soyuna mensup oldugunu düsünüyorum.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Karadeniz hattında test yapıldı…
« Yanıtla #5 : 22 Şubat 2013 »
Besir Atalay isimli kahpe kürt birkac gün önce

Yanlış anlaşılabilir bu kıro dostu Türkmen kökenlidir. Kırıkkale Keskin Armutlu köyündendir.

                    Iletinin yeni farkina vardim Degerli Tigin Türk andamin yorumunu okuken dikkatimi cekti . Eger Besir Atalay gercekten Türk ise ben Türklükten istifa ettim (!)
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.