Gönderen Konu: TÜRKÇÜLER KARANFİLİ TİTRETTİ...!  (Okunma sayısı 18309 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TANRIKUT

  • Türkçüler mutlak kurulacak olan, "Turan İmparatorluğunun" mimarlarıdır.
  • Otağ Sorumlusu
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 94
  • Gökbörü Türkçüler Derneği
    • TÜRKÇÜ GELECEK BİRLİĞİ
03 Mart pazar sabahı, daha önce belirlenen program dahilinde hareket edildi; saat 09:00 Konukların ağarlanmaya dakikalar ilerledikçe Türkçü duyarlılığa sahip Bozkurtlar başta Ankara içi olmak üzere yurdun çeşitli illerinden derneğimize akın etti, saat 10:30 derneğimizin önüne ses sistemi kuruldu; Türkçüler Türk marşları ve Türk müzikleri eşliğinde sloganlar attı.  13:00 dan sonra katılımın yoğunluğu ve sloganların şiddeti arttı.. Devamına müteakip, karanfil sokak güzergahına doğru yürüyüşümüz başladı, sloganlar atarak dava arkadaşlarımıza hain saldırının yapıldığı bölgeye doğru yürüdük, o bölgeye geldiğimizde, bir dakikalık saygı duruşu, Türk ve Azerbaycan Marşlarını okuduk, daha sonra basın açıklamamızı yaptık, polisle aramızda kısa süreli gerginlik yaşandı, devamında Güven Park YKM önüne çıktık. Orada da sloganlarımız devam etti. Önce Değerli Genel Başkanımız İbrahim ÖZMEN, Bozkurtça yüreği ile , "Türkçülere umut, hainlere korku salan" o büyük konuşmasını yaptı. Devamın da, MTP Genel Başkanı Ahmet YILMAZ, Genç ATSIZLAR adına, Caner KARA, Güney Azerbaycan İstiklal Partisi adına Lale Hanım ve Dursun ÖNKUZU Okuma Derneği adına Çağdaş bey konuşmalarını yaptı ve etkinliğimiz YKM önünde son buldu.

Ancak, hızını alamayan Türkçü kandaşlarımız dernek binasına giderken de çeşitli sloganlar attılar. Bu esnada etkinliğe yetişemeyen lakin yolda karşılaştığımız, Azerbaycan Direniş hareketinin yaşayan temsilcisi, Hanım HALİLOVA ablamız meşrutiyet caddesi üzerinde basın açıklamasını yaptı. Grubumuz sloganlar eşliğinde dernek yerleşkesine yürüdü. Akşam geç saatlere kadar derneğimizde tanışma ve sohbetlerimiz devam etti..

Türklerin zor zamanlarda "birlik ve beraberlik içinde olup, demir dağları bile eriteceği gerçeği, Dosta güven Düşmana korku salan bugünde birkez daha anlaşıldı... Uzun yıllar sonra, Türkçüler karanfili titretti....

Etkinliğimize katılan, gönlü ve yüreği bizimle çarpan kandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Sağ olun, var olun...

Çevrimdışı KÜR ŞAD 2023

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 104
Ynt: TÜRKÇÜLER KARANFİLİ TİTRETTİ...!
« Yanıtla #1 : 04 Mart 2013 »
 Ankara Karanfil Sokak bugün farklı bir eyleme ev sahipliği yaptı. Sürekli bölücü örgütlerin ve marjinal sol grupların eylem alanı olan Yüksel ve Karanfil Sokak bölgesinde Bozkurtlu eller vardı.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da Hocalı Soykırımı ile ilgili imza toplayan Gökbörü Türkçüler Derneği üyesi bir gruba linç girişiminde bulunulmuştu. 7 kişinin yaralandığı olayda, saldırıyı gerçekleştiren grubun terör örgütü PKK yandaşı olduğu öğrenilmişti. Standa yaklaşık 150 kişilik bir grup saldırmış ve Emniyet güçleri hiç bir önlem almamıştı.

MANŞET

TÜRK BAYRAKLARI ÇİĞNENMİŞTİ

Hocalı standına saldıran PKK yandaşları “Hepimiz Kürdüz, Hepimiz Ermeniyiz, Katil Türkler” sloganları atarak Türk ve Azerbaycan bayraklarını yerlere atarak çiğnemiş hatta yakmaya dahi teşebbüs etmişlerdi. Bu duruma karşı milliyetçi kesimlerde ciddi bir tepki oluşmuş, çeşitli illerde protesto gösterileri düzenlenmişti. Bugün de olayın olduğu Karanfil Sokak’ta bu saldırı kınandı.

TÜRK MİLLİYETÇİLERİ KOL KOLAYDI

Yapılan saldırıyı kınamak için toplanan Türk Milliyetçileri Karanfil 2 sokakta toplandılar. Daha sonra sloganlar eşliğinde yürüyüşe geçen grup Karanfil sokağı boydan boya yürüdükten sonra olayların yaşandığı, PKK’lıların saldırdığı yerde İstiklal Marşı ve Azerbaycan Milli Marşı okuyan grup sonra “Ne mutlu Türk’üm diyene” , “Bugün Karanfil, Yarın Karabağ”, “Şehitler ölmez vatan bölünmez” , “Yaşasın Irkımın Turan Ülküsü” , “Kahrolsun PKK” gibi sloganlar atan grup emniyet güçleriyle yapılan görüşmeler sonrasında Konur sokağa girmeden, Karanfil Sokak ve Yüksel Caddesi’nin kesiştiği yerde basın açıklaması yaptı.

Türk milliyetçisi grubun içinde Ülkü Ocakları’na, Alperen Ocakları’na, Turan Ocakları’na, Genç Atsızlar’a, Gökbörü Türkçüler Derneği’ne ve çeşitli Türkçü-Milliyetçi yapılanlara mensup kişilerin olması ise dikkat çeken bir durum oldu. Siyasi ve ideolojik olarak fikir ayrılıkları olan grupların “Mevzubahis vatansa gerisi teferruattır” anlayışıyla kol kola Türk Bayrağı için yürümeleri takdire şayan bir hareket oldu.

METRO ALT GEÇİDİNİ KULLANMAK İSTEMEDİLER

Basın açıklaması ardından etkinliğin yapılacağı Milli Müdafaa caddesine gitmek için yürüyüşe geçen grup Yüksel Caddesi Metro çıkışında Polis ile tartışmaya girdi. Emniyet güçleri grubun Metro alt geçidini kullanarak karşıya geçmesini isterken, grup normal yoldan Atatürk Bulvarı üzerinden geçmek istedi. Uzun süre yapılan görüşmelerden sonra Emniyet tarafından ikna edilen Türk Milliyetçisi grup metro alt geçidini kullanarak YKM önünde tekrar toplandı.

YKM ÖNÜNDE KONUŞMALAR YAPILDI

Kızılay YKM binası önünde basın açıklaması yapıldı. Açıklamada, Gökbörü Türkçüler Derneği Genel Başkanı İbrahim Özmen, yapılan saldırıyı kınayarak, ’Geçtiğimiz hafta Hocalı soykırımı için stant açıp imza toplayan gençlerimize karşı Ankara’nın orta yerinde bölücü ve komünistlerce girişilen linç girişimi, Türkiye ve Azerbaycan bayraklarına yapılan saldırıdır. Bu densizliktir, kuduzluktur, namussuzluktur. Bu kişiler bu cesareti nereden almaktadır’ diye konuştu.

Özmen, ’Bu kahpe olayı müteakiben yurdun dört bir yanından telefon açarak bizlere manevi desteklerini esirgemeyen milliyetçi duyarlılığa sahip sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin değerli temsilcilerine ve kişisel acımızı acısı bilenlere teşekkür ederim’ dedi.

ONUNCU KÖY ÜLKÜCÜLERİ: “OLAYLARIN MÜSEBBİBİ AKP’DİR”

Yapılan diğer konuşmaların ardından son olarak Dursun Önkuzu Okuma Evi ve Onuncu Köy Ülkücüleri adına söz alan Çağdaş Ozan Güneş, AKP’yi eleştiren bir konuşma yaptı. Olayların sorumlusunun AKP iktidarı olduğunu belirten Güneş şöyle devam etti : ” Ankara’nın göbeğinde Türklüklerini söylemekten imtina edenlere ve Türklük düşmanlarına sizlerin Bozkurtça duruşunuzla gereken mesaj verilmiştir. Ancak Ülkemizde sorun ne bölücülük ne de PKK’dır. Türkiye’de en büyük problem AKP hükumeti problemidir. Kandil’e bölücü başının mektupların milletvekilleriyle gönderen hükumet Türk Milliyetçilerinin sokaklarda yürümesine dahi tahammül edememektedir. Çünkü bunların tek korkusu ve kaygısı Türk Milliyetçileridir.”

Öte yandan, eyleme Milliyetçi Türkiye Partisi (MTP) Ahmet Yılmaz, Turan Ocakları Başkanı Genel Enis Bozkurt  ile Ülkü Ocakları, Alperen Ocakları mensupları, Genç Atsızlar Derneği ile Güney Azerbaycan İstiklal Partisi ve Onuncu Köy Ülkücüleri de destek verdi. Grup basın açıklamasının ardından sloganlar atarak, olaysız dağıldı.
KAYNAK: GAZETE2023
Bu haber doğru mudur? Ülkü Ocakları, Alperen Ocakları, Genç Atsızcılar gibi görüş ayrılığı taşıyan gruplar Gökbörü Türkçüler Derneği'ne yapılan saldırı için birleşmiş midir? Eğer haber doğruysa ve bütün bu gruplar birleşmiş ise umutlu olmamak için hiçbir sebep yok. Ben başından beri bunu söylüyorum. Ülkücülerle Türkçüler arasındaki fark, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki farktan azdır. Biz bölünüyoruz, sonra bütün Türkleri birleştirmekten söz ediyoruz. Nejdet Sançar Beğ'in Milliyetçi Hareket ve Karşısındakiler isimli makalesine kulak verme zamanıdır.
TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!

Çevrimdışı TANRIKUT

  • Türkçüler mutlak kurulacak olan, "Turan İmparatorluğunun" mimarlarıdır.
  • Otağ Sorumlusu
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 94
  • Gökbörü Türkçüler Derneği
    • TÜRKÇÜ GELECEK BİRLİĞİ
Ynt: TÜRKÇÜLER KARANFİLİ TİTRETTİ...!
« Yanıtla #2 : 04 Mart 2013 »
Haber kısmen doğrudur, Ülkü Ocakları ve Alperen Ocakları protokol dahilinde etkinliğimize katılmamıştır, lakin bu teşkilatlara mensup arkadaşlar münferit olarak etkinliğimize katılmıştır.. Diğer adı geçen kuruluşlar yöneticileri dahilinde etkinliğimize katılmıştır.

Saygılar.

Çevrimdışı KÜR ŞAD 2023

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 104
Ynt: TÜRKÇÜLER KARANFİLİ TİTRETTİ...!
« Yanıtla #3 : 04 Mart 2013 »
Bilgilendirme için teşekkürler. Tabanda birleşme zaten olagelen bir şeydir. Ben de burada ülkücü kimliğimle bulunuyorum. Yine de ses getiren bu organizasyonu düzenleyen ve davete icabet eden tüm Türk gençliğine teşekkür ediyorum.
TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!

Çevrimdışı TANRIKUT

  • Türkçüler mutlak kurulacak olan, "Turan İmparatorluğunun" mimarlarıdır.
  • Otağ Sorumlusu
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 94
  • Gökbörü Türkçüler Derneği
    • TÜRKÇÜ GELECEK BİRLİĞİ
Ynt: TÜRKÇÜLER KARANFİLİ TİTRETTİ...!
« Yanıtla #4 : 04 Mart 2013 »
Ben de burada ülkücü kimliğimle bulunuyorum. Yine de ses getiren bu organizasyonu düzenleyen ve davete icabet eden tüm Türk gençliğine teşekkür ediyorum.

Aynı samimi duygularla, Gökbörü Türkçüler Derneği olarak, etkinliğimize katılan Türkçü duyarlılığa sahip bütün kandaş ve ülküdaş bozkurtlara teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz...

Çevrimdışı Kanpusat

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 63
Ynt: TÜRKÇÜLER KARANFİLİ TİTRETTİ...!
« Yanıtla #5 : 05 Mart 2013 »
Biz Türkler kendi aramızda dinli-dinsiz, alevi-sunni, sağcı-solcu gibi lüzumsuz gerekçeler ile bölünme meliyiz.
As olan hakiki olan Türklüktür. Bir insanın ideolojisi değişebilir hatta bir insanın dini bile değişebilir ama SOYU asla değişmez!
Ayrıca biz insanları dinlerine göre değil soylarına göre ayırırız.

Bak elin kürdüne, adamların milliyetçisi de, solcusu da , dincisi de aynı amaç için birlik oluyor. Zaten bu yüzden bu kadar güçlendiler. 
Artık kavramlar değişti, sağ ve sol kavramlarının miadı doldu. Bu saatten sonra TÜRK olanlar ve TÜRK  olmayanların mücadelesi var.
Türk milli refleksini köreltmeye çalışan her şey düşmanımızdır! Türk ırkçılığının kötü bir şey olduğunu söyleyen her kimse ise TÜRK bile olsa düşmana hizmet eder. Türkiye uçurumun ağzında artık devir pasif değil saldırgan milliyetçilik devridir. İşte bu yüzden artık TÜRK ırkçılığına dair en masum eleştiriye dahi tahammülümüz yoktur. Hassasiyet devri kapanmıştır.

Bütün TÜRKLER bir ordu !!
Türkler, Türk soyundan gelenlerle Türk soyundan gelmişler kadar Türkleşip kendini o soya bağlayan ve beyninde hiçbir yabancı ırk düşüncesi bulunmayan fertlerin topluluğudur. Nihâl ATSIZ

Türkçü; eyyamcı ve dalkavuk olamaz. Sert yaşamaktan hoşlanır ve en büyük sertliği de nefsine karşı gösterir. Nihâl ATSIZ

Çevrimdışı Kanpusat

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 63
Ynt: TÜRKÇÜLER KARANFİLİ TİTRETTİ...!
« Yanıtla #6 : 05 Mart 2013 »
Bu arada Bozkurtların meydanlara inerek Türkçü etkinlik yapmasını takdir ve tebrik ediyorum.
Ankara'da olsaydım kesin bende aranızda olurdum. Kısmet değilmiş, ama bir gün o da olur.
Türkler, Türk soyundan gelenlerle Türk soyundan gelmişler kadar Türkleşip kendini o soya bağlayan ve beyninde hiçbir yabancı ırk düşüncesi bulunmayan fertlerin topluluğudur. Nihâl ATSIZ

Türkçü; eyyamcı ve dalkavuk olamaz. Sert yaşamaktan hoşlanır ve en büyük sertliği de nefsine karşı gösterir. Nihâl ATSIZ

Çevrimdışı TARDU KAĞAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 541
Ynt: TÜRKÇÜLER KARANFİLİ TİTRETTİ...!
« Yanıtla #7 : 05 Mart 2013 »
Bir başkadır Ankara nın hakırışı.Orada hep örnek aldığım kandaşlarım ve yürekli genç bozkurtlar ,asenalar var.Ne derece Hararetli geçtiğini tahmin edebiliyorum.Kıskanmıyor değiliz İstanbul olarak.Ancak sizi bu konuda kıskandıracağımız günlerde gelecek.Tüm katılımcı kurtları,İstanbul teşkilatı adına tebrik eder,Başarılarının devamını dilerim.TTK!

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

  • GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1345
  • Mekanı Uçmağda!
Ynt: TÜRKÇÜLER KARANFİLİ TİTRETTİ...!
« Yanıtla #8 : 05 Mart 2013 »
Katılan, ruhu ve yüreği bizimle olan herkese sonsuz teşekkürler.

Bir başkadır Ankara nın hakırışı.Orada hep örnek aldığım kandaşlarım ve yürekli genç bozkurtlar ,asenalar var.Ne derece Hararetli geçtiğini tahmin edebiliyorum.Kıskanmıyor değiliz İstanbul olarak.Ancak sizi bu konuda kıskandıracağımız günlerde gelecek.Tüm katılımcı kurtları,İstanbul teşkilatı adına tebrik eder,Başarılarının devamını dilerim.TTK!

Anlatılmaz yaşanır başkanım, :twisted: elbette kıskanmayacak kıskandıracaksın, bunu sizden yürekten istiyorum.

TTK.
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!


Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2288
Ynt: TÜRKÇÜLER KARANFİLİ TİTRETTİ...!
« Yanıtla #9 : 05 Mart 2013 »
3 Mart 2013 Pazar günü Karanfil Sokakta yapılan etkinlikte Dernek Yöneticimiz İsmail İPEK'in okuduğu ve basın mensuplarına dağıtılan Basın açıklaması:



            DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI,
            Derneğimiz önderliğinde milli duyarlılık sahibi kişi ve kuruluşların da katkı ve katılımlarıyla gerçekleştirilen:
TÜRKÇÜLERE YAPILAN HAİN SALDIRIYI TEL'İN ve HOCALI ŞEHİTLERİ İÇİN BİR İMZA DAHA!
            Etkinliğine hoş geldiniz.
             Bilindiği üzere 1991 yılında Azerbaycan’ın Karabağ Bölgesinde bulunan Hocalı köyünde Ermenilerce yüzlerce Türk katledilmiş yüzlerce aile göç ettirilerek bin yıllık Türk yurdu olan Karabağ toprakları Ermenilerce işgal edilmiştir.

            Gökbörü Türkçüler Derneği olarak bu vahşeti Türk Kamuoyunun gündeminde sıcak tutmak ve imzalar toplayarak Ermenilerin Türklere karşı yaptığı Hocalı Katliamını SOYKIRIM YASASI olarak çıkartılması için TBMM ye başvurmak için 23- 24 Şubat 2013 tarihlerinde başkent Ankara’nın merkezi olan Kızılay / Karanfil sokakta bir stant açılmış ve bu standımıza bölücü ve yıkıcı kürt-komünist hainlerce saldırılarak Türkiye ve Azerbaycan bayrakları indirilmiş, Ermeni vahşetini gözler önüne seren Hocalı’da şehit olan Türklerin resimleri yırtılmış, görevli gençlere linç girişiminde bulunulmuş ve üç tanesi ağır olmak üzere yedi gencimiz yaralanmıştır.
Hepimiz Ermeni, hepimiz kürdüz”, “Katil Türkler”, “Yaşasın halkların kardeşliği” vb sloganlar atan bölücü ve yıkıcı kürt-komünist hainlere karşı olay yerinde ve yakınında bulunan güvenlik güçlerince hiçbir müdahale yapılmayarak adeta Türk çocuklarının linç edilmelerine seyirci kalınmıştır.

              Gökbörü Türkçüler Derneği olarak:   
              Bir avuç bölücüye, haine, bayrak ve millet düşmanına, çocuk istismarcısına, uyuşturucu tacirine, kürt ve komüniste başkentin göbeğini teslim ederek Türklük düşmanı yuvalanmaların ve kurtarılmış bölgelerin oluşmasına sebebiyet veren başta siyasi iktidar olmak üzere görevlerini gereğince yapmayan herkesi kınıyor, bu gaflet ve gevşekliklerinin doğal sonucu olarak ortaya çıkan olumsuzlukların baş sorumlusu olarak görüyoruz.
             Türk Milleti suskun ve sessizse eğer bilsinler ki Türk Milleti görevlendirdiği ve iktidar ettiği kişilerin görevlerini yapmalarını beklemektedir.

             Bu vesileyle bir insanlık trajedisi olan Hocalı Soykırımını yapan ermenileri ve bu ermeni vahşetine gözlerini ve kulaklarını kapatanları lanetliyoruz.
Türkiye Büyük Millet Meclisinden ivedilikle ermenilerce Hocalı ’da yapılan katliamı “Türk Soykırımı Yasası” olarak yasalaştırmalarını bekliyoruz.

            Aynı şekilde Türk Devletinin başkentinde cadde ve sokakları işgal ederek kurtarılmış bölgeler oluşturarak güpegündüz Türk Çocuklarına karşı linç girişiminde bulunan kürt ve komünist odakların dağıtılmasını ve gerekli kanuni işlemlerin yapılmasını diliyor, istiyor, bekliyor ve cümle âleme ilan ediyoruz ki şayet devlet üstüne düşeni yapmazsa Türk Milleti en tabii hakkı olan:
                                “Ya devlet başa, ya kuzgun leşe!” diyecektir.

               Hocalıda katledilen Azerbaycan Türk’ü soydaşlarımıza Yüce Tanrıdan rahmet ve Azerbaycan Türklüğünün yarasına ilaç olmak isterken kürt ve kominist alçaklarınca saldıra uğrayarak yaralanan Gökbörü Türkçüler Derneği mensubu gençlerimize acil şifalar dileriz.
           
           Son Sözümüz:
           Gökbörü Türkçüler Derneği olarak dünyanın neresinde olursa olsun Türklüğün bütün dertleri derdimiz, acıları acımız, davaları davamızdır.
           Türk’e uzanan eli kıracak, Türklüğe ibadet aşkıyla hizmet etmeyi görev bileceğiz.
           Ne Mutlu Türk’üm Diyene!
           Tanrı Türk’ü Korusun ve Yüceltsin!

           Gökbörü Türkçüler Derneği Genel Başkanlığı
__________________________________________________________________________
İLETİŞİM :  Yerleşke : Gökbörü Türkçüler Derneği Genel Merkezi
Karanfil Sk. Nu 34 / 10 KIZILAY / ANKARA Tel: 0312 417 77 17
Ulak  :  [email protected] - [email protected] - [email protected]

Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!