Gönderen Konu: KÜRT SORUNU  (Okunma sayısı 4370 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kanpusat

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 63
KÜRT SORUNU
« : 09 Mart 2013 »
"Avrupa Birliği'ne Uyum Paketleri" sayesinde kürtçenin birçok alanda serbest bırakılmasıyla birlikte, bugüne dek örtülü şekilde icra edilen kürt ırkçılığı, artık uluorta sergilenmeye başlandı. Farsîlerin ilkel bir kolu ile arapların karışımından türeyen kürt topluluğunu, bilimsel gerçekleri görmezden gelerek zorla Türk sayma çabalarının anlamsızlığı da böylece ispatlanmış oldu.

Kardeş olarak kabul ettikleri kürtlere toz kondurmayan islam sentezcisi kesimin kürt terör örgütü PKK'yı "ermeni örgütü" şeklinde lanse etmesinin, M.S. yedinci yüzyılda Orkun Irmağı'nın kıyısına dikilen Elegeş Yazıtları'ndaki ifadeleri saptırarak "kürtlerin aslında Türk soyundan geldiklerinin kanıtı" diye öne sürmesinin ve bu bağlamda "sadece PKK'lılar kötüdür, diğer kürtler iyidir, kardeşimizdir" düşüncesini toplumda hakim kılmaya çalışmasının kürdofil (kürt aşığı) Türk nesilleri yaratmaktan başka bir işe yaramadığını; kürtlerin ise bu uğraşlardan etkilenmediklerini, kendilerini hiçbir zaman Türk olarak görmediklerini, ırkî şuurlarını sinsice yaşattıklarını ve fırsatını buldukları anda harekete geçtiklerini hep birlikte görüyoruz.

Bunca gayrete rağmen MHP'nin son üç genel seçimde (1995, 1999 ve 2002 genel seçimlerinde) güneydoğu bölgesinden aldığı ortalama oy oranının %1,5 (yüzde birbuçuk), kapatıldıkça adını değiştirerek tekrar kurulan ve şu anki adı DEHAP olan kürtçü partinin ise %67 olmasına acı bir şekilde gülüyoruz.

Behey sentezciler, sorarım size?... Yıllar boyunca Türklüğe yamamak için uğraştığınız sevgili kardeşleriniz neden size değil de, kürt ırkçılığı yapan bir partiye oy veriyorlar?... Hepsi mi PKK'lı bunların? Değil elbette... Ama damarlarında taşıdıkları kanın gereğini yerine getirerek Türk düşmanı olduğunu bildikleri partiye oy veriyorlar.

Böylece "sadece PKK'lılar kötüdür, diğer kürtler iyidir, kardeşimizdir" ifadesi de çürütülmüş oluyor... Kürdün PKK'lı olanı da, olmayanı da birdir...

***
Bir avuç Türkçü'den başka kimsenin farkına varamadığı bir gerçek var: Kurucu aslî unsuru Türk olan Türkiye, yavaş yavaş kürtlerin eline geçiyor. Siyasette, bürokraside ve ticari alanlarda hızla yükselerek köşebaşlarını zaptediyorlar. Bugün Türkiye'nin içişleri bakanı bir kürttür, iktidardaki partinin milletvekillerinin yarısına yakını da kürttür. Kadrolaşma doğrultusunda kamu kurumlarındaki Türklerin büyük bir kısmı çıkartılarak yerlerine kürtler doldurulmuştur. Türkiye'nin en büyük 20 holdinginden 12 tanesi kürtlere aittir, yani sermaye onlara doğru kaymaktadır. Büyükşehirlerin ana caddelerinde yüzbinlerce euro veya dolar değerindeki Mercedes, BMW ve ciplerle gezenlerin, süperlüks apartman dairelerinde, yüzme havuzlu villalarda yaşayanların, gazetelerin magazin eklerine "bilmemhangi mankene araba hediye etti", "bilmemhangi gece kulübünü düğün için kapattı" şeklindeki haberlerle konu olan zengin işadamlarının tiplerine bir bakın, hiç Türk'e benzer yanları var mı? Yok, çünkü hepsi kürttür... Ve bunlar asimilasyona uğramış kürtler değil, kürtlüğünün bilincinde olan kürtlerdir. "Hemşericilik" adı altında birbirlerine destek sağlayarak hızla güçleniyorlar.

Kürtleri kardeş olarak gören Türklere sesleniyorum; elinize ay-yıldızlı Türk Bayrağı'nı alarak Diyarbakır sokaklarında dolaşmayı deneyin. Bakalım ne olacak?.. Biz Türklere "kürtler kardeşimizdir" propagandası yapmaya çalışacağınıza, oradaki kürtlere "Türkler kardeşinizdir" propagandası yapmayı deneyin. Bakalım nasıl bir karşılık alacaksınız?

Bazı şehirler tamamen kürtleştirilmiştir, bazıları ise kürtleştirilmek yolundadır. Diyarbakır, Urfa, Mardin, Siirt, Van, Batman, Tunceli, Bingöl, hatta Mersin gibi illerdeki, yani kürt nüfusun yoğun olarak bulunduğu yerlerdeki ilköğretim okullarında kürtlerin baskısı yüzünden Türk Tarihi dersi verilemiyor; adet gereği pazartesi sabahı ve cuma akşamları okunması gereken İstiklâl Marşı ile "Türk'üm, doğruyum, çalışkanım; yasam küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak..." diye başlayan ve "Ne mutlu Türk'üm diyene!" sözleriyle biten and artık okunamıyor. Eğer oralarda öğretmen olarak çalışmış veya halihazırda çalışan tanıdıklarınız varsa sorun, öğrenin. Kürtler, bölgede yaşayan Türkler'e nefretle bakıyor, sindirip yıldırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Bugün güneydoğu bölgesi bu haldedir ve Akdeniz bölgesinin bir kısmı da bu hale düşmek yolundadır. Yarın ise batı illeri aynı duruma düşecek çünkü kürtler kontrol edilemez bir hızla ürüyor ve Türkiye'nin her tarafına yayılıyorlar. Öyle ki, birkaç yıl öncesine kadar hiç görülmedikleri Karadeniz illerinde bile artık varlar.

Kürtler, kendi nüfuslarının Türk nüfusunu aşacağı günü dört gözle bekliyorlar. Beklerken de boş durmuyorlar. Bir yandan memleketin siyasetini ve ticaretini ele geçirmek için uğraşıp, maddi kaynaklarını sömürürken, öte yandan da hemen her televizyon kanalında onlarcası gösterilen aşiret dizileri ve her hafta yeni bir tanesi piyasaya çıkan Tatlıses - Kırmızıgül türevi şarkıcılarla kürt kültür emperyalizmi uyguluyor, topluma kürt hayranlığı şırıngalamak suretiyle Türklerin milli savunma reflekslerini köreltiyorlar.

Kürtçülüğün önde gelen isimlerinden Musa Anter'in birçok yazısında sıkça vurgulanan "kürt salak mı ki bölünmek istesin? Türk batıdaki en iyi yerleri alacak, kürde ise güneydoğudaki bereketsiz topraklar kalacak. Yok öyle yağma. İstanbul da bizim, Ankara da, İzmir de. Günü geldiğinde hepsini alacağız." şeklinde bir ifade vardır. İşte kürtler bu fikir doğrultusunda sistematik bir şekilde ilerliyorlar. Topla, tüfekle bizden bir karış toprak almaları mümkün olmayan arap ile farsî kırmalarının, eğer biz uyumaya devam edersek yukarıda işaret edilen yöntemlerle ülkeyi ele geçirmelerine en fazla 20 - 30 sene kaldı.

Uyanın ırkdaşlarım, bıçak kemiğe dayandı artık... Fazladan 3 - 5 oy kapabilmek uğruna beyninize "Türk ile kürt kardeştir" fikrini sokanların etkisinden kurtulun. Tek taraflı kardeşlik duygularının faydası yok, karşımızdaki gözü dönmüş sürü bizi kardeş olarak görmüyor. Her Türk tehlikenin bilincine vardığı takdirde bu belanın üstesinden geliriz ancak.

TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!
 
Türkler, Türk soyundan gelenlerle Türk soyundan gelmişler kadar Türkleşip kendini o soya bağlayan ve beyninde hiçbir yabancı ırk düşüncesi bulunmayan fertlerin topluluğudur. Nihâl ATSIZ

Türkçü; eyyamcı ve dalkavuk olamaz. Sert yaşamaktan hoşlanır ve en büyük sertliği de nefsine karşı gösterir. Nihâl ATSIZ

Çevrimdışı türkkaan

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 61
Ynt: KÜRT SORUNU
« Yanıtla #1 : 19 Haziran 2013 »
Türkçülük açısından Kürt sorunu nasıl bitirilmeli? Gerçekçi düşünürsek ne yapmamız gerekiyor?