Gönderen Konu: Açılımınızı Ayaklarımız Altında Çiğniyoruz  (Okunma sayısı 2625 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Antepli Bozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 540
Bu işgal hükümetinin 12 yıllık iktidarını gayri meşru sayıyoruz. Kendilerini kimliksiz iddia ettiklerine göre ilan ediyoruz;
Kimliksiz insanın anası-babası belli değildir. Gayrimeşru mudur? Cami avlusuna mı, kilise avlusu veya havraya mı bırakılmıştır? Niye kimliksizdir bilemeyiz de(!)… Türk Milleti bu toprakları kanı, canı pahasına kurdu. T.C. Devleti’nin tapusu Türk Milleti’ne aittir!. Bu topraklar üzerinde hesabı olanın hesabını münasip şekilde eline vermeye yemin ediyoruz!!!.
Bu milletin savunma gücü olan ordusuna operasyon yapıp dağıtanlar bu ülkenin düşmanıdır!..
İşgal güçlerinin öncü gücü kimliksizlerin konumu ne olursa olsun, bizler için en ufak bir değeri yoktur!!
Düşmanımızı gördük!!.
Vatanımı parçalamaya kalkan, dilimi kendi yılan dilleri gibi çatallaştırmaya kalkan kim olursa olsun Türk Milletinin düşmanıdır!!.

Türk Milleti sabırlıdır. Türk Milleti Merhametlidir. Barışın güvercinidir. Vatanına göz koyanın gözlerini oymak için şahin kesilir. Savaşın kartalıdır.

Öcalan’ın dostları, Türk Milleti için “sadece bir Öcalan’dır!!.”
Fikirlerinizi, bu millete kabul ettirmek istediğiniz vatansızlık senedini yırtıp o utanmayan suratlarınıza çarpıyoruz!!.
ASALA soslu PKK’nın küresel köçekleri, mübarek Türk topraklarını gezip, Türk Milleti’nin sabrını zorlayacakmış. Onlara yollarından gittikleri Ermeni ayaklanmasını hatırlatırız.
Ey Türk Milleti;
Vatanımızı elimizden almak istiyorlar, AYAĞA KALK!
Bayrağımızın yanına bir kirli çaput asmak istiyorlar, TEPKİ VER!!
Kendi yılan olanlar, dilimizi yılan dili gibi çatallaştırmak istiyor, DUR DE!!
Dinin bile Vatikan’a pazarlandı. Cami gösterip kilise açan din tüccarlarının sahtekarlığını YÜZÜNE VUR!!
Türk Milleti’nin bayramlarını yasaklayan “işgal güçleri”, gazilerimizi, işçilerimizi, çiftçilerimizi joplatan, biber gazı sıktıran, Türk düşmanları…

PKK’lıların kirli ayakları kutsal Anadolu yurdunu dolaşıp, sapık bebek katili Artin Agopyan’a(Öcalan) özgürlük isteyecekmiş(!)…
AKP siyaseti iç savaş başlatmayı mı planlıyor? Bir milleti bu kadar tahrik etmenin başka manası var mıdır? İkiz yasalar boşuna onaylanmadı. Federasyon sözleri boşuna verilmedi. İç savaş çıkarırsın. İkiz yasalar gereği düşman gelip olaya el koyar. İkiz yasalar gereği Doğu ve Güneydoğu’da Kürtler kendi kaderlerini belirlesin diye CİA, MOSSAD, M16 refakatinde “sonu önceden belli” oy kullandırırsın. Al sana Kürdistan’ın 3. Parçası. Arkadan Büyük Ermenistan projesi gelir. Davutoğlu Müslüman Türk komşusunu bebek, yaşlı, kadın demeden yakan, doğrayan, kuyulara dolduran Taşnak katili Ermenilerin torunlarını “eski topraklarınıza geri dönebilirsiniz” diye davet etmedi mi? Kaldı ki o olaylar T.C. Devleti kurulmadan yaşanmıştır. Yetmedi… Suriye’den taşıdıkları kimliği belirsiz, kendi vatanını çapulcuya satan hainlere Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı verirsin. Sonra bir yolunu bulup Hatay’ı Yahudi Kürdistan’ına eklersin.
Biz Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin tapusunu kanımızla, canımızla, yüreğimizle, hakkımızla bedel ödeyerek savaş meydanlarında aldık, Lozan’da bu tapuya mührümüzü bastık.

Madem ki tarihin karanlık sayfalarından Vahdettin çıkıp gelmiş, kaldığı yerden devam ediyor…
Mademki Damat Ferit görev başında. Ali Kemaller kara sinekler gibi çoğalmış BOK peşinde koşuyor…
Hepimiz Mustafa Kemal Paşa olur dikiliriz karşınıza!!..

Kazım Karabekir olur balyoz gibi ineriz başınıza.
Mehmetçik olur sel gibi akarız üstünüze.

Siz; kimliksiz cami avlusu çocukları, Vatikan’ın evlatlıkları, siyonizmin kadrolu uşakları… Siz bu milleti esir alabileceğinizi mi sandınız? Bu millet cami avlusuna bırakılan kimliksiz devşirmelerden oluşmadı. Türk Milleti bu ihanete susacak mı sanıyorsunuz?
Bin defa hayır.

Düşman belli:
MECLİSTE!!.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (MOSSAD+AB-D)nin cami-kilise-havra duvarına bıraktığı kimliksiz, vatansız öncü işgal gücü askerleri tarafından işgal edilmiştir.
Bu ihanet şebekesi hangi makamı işgal ediyor olursa olsun;
AŞAĞILIYORUZ!!.
Bu saatten sonra; millet bilinci olan, cami-kilise-havra avlusundan gelmeyen, anası-babası belli asil Türk Milleti için en ufak bir değeriniz yoktur!!.
BDP’nin arkasına sığınıp, Suriye’yle Türkiye arasında çıkaramadığı savaşı Türkiye’de çıkarmak isteyen ihanet şebekeleri… İç savaş çıkarsa, Amerika’da verdiğiniz federasyon sözünü yerine getirebileceksiniz değil mi?..
Yetmedi;
Yolsuzluklarınızı kapatacaksınız.
Yetmedi;
Size vaat ettikleri bölgede hilafeti canlandırıp Halife olacaksınız. İngiliz’in 150 yıllık rüyası… İstanbul’da bir Vatikan, bir de Hilafetin merkezi olacak. O halife vasıtası ile bütün Müslüman coğrafyayı kontrol edecekler. Trakya koparılacak. Anadolu’da şehir devletçikler kurulacak.
Öyle planlıyor düşman.
Bu sefer başaracaklarını sanıyorlar. Bu topraklarda “ellerinde kalan son piyonlarını” da sürdüler ileri.
Oysa mübarek vatan toprakları kusuyor hainleri. Onlar kusmuk olduğunu fark edemeyecek kadar kininin, cehaletinin, hırsının kölesi olmuş.
1919 şartları geri geldi, EVET!!.
1919 şartları Vahdettin için geri geldiyse eğer, Türk Milleti için de 2. Kurtuluş savaşı şartları geri gelmiştir.

Bu millete dayattığınız açılımınızı, millet üzerinde estirdiğiniz terörist siyasetinizi AYAKLARIMIZIN ALTINDA ÇİĞNİYORUZ!!.
Ey Türk Milleti;
Gün bu gündür!!. Bu karanlık ve acı günler bir turnusol kağıdı vazifesi yapacaktır.
Ulusalcıyım, milliyetçiyim, yurtseverim, vatanseverim, vatanım namusumdur, özgürlüğüm şerefimdir diyenlerin ateşten bir gömlek giymeye talip olup olmamasıdır mesele.
Ya bu gün konuşun; ya da onurunu, şerefini, vatanını, bayrağını korkaklığına feda etmiş insanlar olarak köstebek gibi karanlıklara saklanın!!.

Kim kimdir, kim sözünün eridir, tanıma zamanı!!.
Şehit kanları ile sulanmış, dedelerimizden-nenelerimizden armağan, torunlarımızdan emanet aldığımız bu mübarek vatan topraklarına düşman ayağı değdirecek miyiz?
Kimse bana “bir baş lazım” demesin sakın!!. Diyen olursa cevabım:

“Senin Omzunun üzerinde taşıdığın ne? Saksı mı?”

Sen başsız mı geziyorsun?
Saksı değilse; ayağını bastığın toprak, belde, köy, ilçe içinde o BAŞ SENSİN!!.
Hepimiz bir BAŞIZ BİZ!!
Hepimiz bir başımıza bile kalsak bir başız, unutmayın!!.
Elin Fransız’ı Napolyon bile “Türkler ile neden savaşmıyorsunuz” diye sorulduğunda;

“Türkler ile savaştığında, hepsini öldürmek zorundasın. Bir Türk bile sağ kalsa, o bir devlet kurup gelir ve intikamını alır.”
Diyor.
Siz bir Fransız’ın bile idrak ettiği Türklüğünüzü unuttuysanız, sizi de bir cami avlusuna “kimliksizdir” der bırakırız, merak etmeyin.
NOT-1: Kraliçe’nin Gül’ü Milli bayramlarımızda frak giymeyi reddetmişti. Çünkü kıvançta, tasada, Türk Milleti ile birlikte değildi. Ülkü birliği içinde değiliz. Birincide İngiliz kraliçesi için giymişti. Şimdi İsveç Kraliyet ailesi için giymiş. O İsveç ki; sözde Ermeni ve olmayan Süryani soykırımını meclisinde yasalaştırarak Türk Milletine hakaret etmiştir. İsveç’e giden zat, İsveç’e iltifatlar yağdırıyor. Hani şu; “dağa taşa Ne Mutlu Türküm diye yazmak ilkelliktir” diyen şahıs.
Bunlar bütün Türk düşmanlarının dostu olurlar efendim(!).. Biz de atalarımızın dediği gibi;
“Düşmanımın dostu düşmanımdır!!.” Diyoruz.
Bu sözümü de yazın bir yere.
NOT-2: Bu yazı kimsenin gazını almak için yazılmamıştır. Bu yazı vatan için görev zamanı demek için yazılmıştır.
DUYURULUR!!!.
İLK KURŞUN  Zahide Uçar

http://www.ilk-kursun.com/haber/139776