Gönderen Konu: TÜRKİYE'NİN PARÇALANMASI HEDEFİNDE BULUŞAN ŞER ODAKLARI  (Okunma sayısı 4618 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TÜRKİYEM

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 137
AKP PKK'ya, Başbakan Erdoğan ise bebek katiline teslim olmuş, bu kesimlerden gelen görüşler çerçevesinde ülkeyi yönetmeye çalışan zavallı bir halde siyasi hayatına devam etmektedir. Terörist başı ile neyi görüştüklerini, neyi konuştuklarını, çözüm denilen konuda nasıl bir sonun Türk Milleti'ni beklediğini hala AKP kanadından bir tek kişi bile açıklayabilmiş değildir.

AKP'deki teslimiyetin getirdiği acizliğin göstergesi ile birlikte var olan suskunluğun karşısında BDP'lilerin, terörist başı ile neyi konuştuklarını, aynı caninin aklında bulunan ve AKP tarafından kabul edilen konuların neler olduğunu açıklamaları, Türkiye'nin geleceğinin ne denli karanlık olduğunun göstergesi olmaktadır.
Milliyet Gazetesi'nde çıkan terörist başı ve BDP'li milletvekilleri arasındaki görüşmenin tutanakları ardından, geride bıraktığımız gün İmralı'ya giden son BDP'li heyet içerisinde bulunan Selahattin Demirtaş'ın, PKK'ya yakınlığı ile bilinen bir gazeteye vermiş olduğu röportajda söyledikleri, terörist başının nasıl bir hedefi benimsediğini ve AKP ile nasıl bir sonuç için anlaştığını aktarması bakımından dikkatlerden kesinlikle kaçırılmaması gereken konulardandır.
AKP'nin Hedefi, Bebek Katilinin Hedefleridir
İmralı'daki izlenimlerini paylaşan Selahattin Demirtaş, terörist başının nasıl bir sonu hedeflediğini, aklında ne olduğunu, nihai amacında hangi konuların gerçekleşeceğini ifade ederken "...Yani tekleştirilmiş millet tanımının Ortadoğu gibi bir coğrafyada hiçbir devlete uymayacağını, devletlerin bundan vazgeçtikçe ancak toplumun özgürleşebileceğini, fakat bunun yerine ikame edilecek şeyin de yine ulus devlet olmaması gerektiğini ısrarla belirtiyor. Ve bütün farklı kimlikler, farklı inançlar bir Ortadoğu konfederal sistemi içerisinde bir arada yaşayabilirler diyor. Öyle sınırların değiştiği resmi sınırların farklı şekilde çizildiği bir modeli kastetmiyor. Örneğin AB'yi örnek verirken, kömür ve çelik birliğiyle başladı bu diyor ve bugünlere kadar geldi. Avrupa için kömür-çelik ne idiyse o dönem, bizim coğrafyamızda da, Dicle-Fırat'ın suyu böyledir diyor. Dolayısıyla bu su etrafında bir birlik, bir dayanışma başlar ve giderek bu Ortadoğu'yu da kapsayan bir demokratik Ortadoğu konfederasyonuna dönüşebilir." cümlelerini kullanmıştır.
Bu ifadelerin her biri Türkiye'nin iflası, çökmesi, yıkılması demektir. AKP'nin medet umduğu, fikirlerine sığındığı terörist başı açık açık Türkiye'yi, üniter devlet yapısını yıkmaktan ve konfederal bir yapıya kavuşulacağından dem vurmaktadır.
Daha öncede yaptığımız bir çok değerlendirmede olduğu gibi AKP'nin bu anlayışıyla hareket etmesi neticesinde Türkiye "büyüyoruz" yalanıyla, köklerinden uzaklaştırılacak, değerlerinden ayrılacak, yapısı yerle bir edilecektir. Genel bir ifadeyle ise bölünecek, ayrışacak, birliği ve bütünlüğü parçalanmış olacaktır.
Bebek Katilinin Beklentileri Anayasa İle Karşılanmak İsteniyor
AKP, terörist başı tarafından BDP'lilere sunulan bu fikirleri hayata geçirebilmenin yolunu yeni anayasada aramaktadır. Anayasa'dan Türklüğün çıkarılması, devletin üniter yapısına atıfta bulunan tüm konulara yer verilmemesi, millet yapısının tümüyle yok edilip etnisiteye ağırlık verilmesi konuları AKP'nin hedefinde bulunan konular olarak, bu gelişmeler ışığında karşımıza çıkmaktadır.
Bununla birlikte terörist başı ile birlikte diğer PKK'lı teröristlere af getirilmesi konusu da, anlaşıldığı kadarıyla AKP'nin masasında bulunmaktadır. Turan Coğrafyası'nın ortak bayramı olan Nevruz Bayramı'nda BDP'lilerin düzenlediği sözde kutlamaların tümünde "Öcalan'a Özgürlük, Kürtlere Statü" sloganının kullanılması ve hafızalara işlenmek istemesi bunun işareti olmaktadır.
Türkiye gündemini artık terörist başı ele almış durumdadır. Gündemi istediği gibi yönlendirmekte, AKP ise buna dünden razı olmuş durumdadır. Dünden bu yana televizyon kanallarında ve gazetelerde terörist başının Diyarbakır'da, BDP'nin düzenlediği programa yönelik verdiği mesaj her yeri işgal etmiş durumdadır. Terörist başı açıkça "isyan ettim, eylem yaptım, insanları katlettim" diyor, buna da Türk Milleti'nin razı gelmesini bekliyorlar.
Öyle bir hale Türkiye sokulmuştur ki, devleti yönetenin AKP mi yoksa terörist başımı, inanın belli değildir. Terörist başı ne diyecek, neyi söyleyecek, Türkiye bu kahpenin sözlerini dinlemeye mahkum hale getirilmiştir. AKP, Türkiye'yi bu hale sokmuştur.
Şehit aileleri, gaziler ne diyor, terörle mücadeleye yıllarını vermiş isimlerin görüşü nedir, Türk Milleti'nin beklentisi nedir, buna bakılmaksızın sözde silahlar sussun sözü arkasına sığınıp Türk Milleti'ne bölünmeyi kabullendirme arayışları bütün hızıyla devam etmektedir.
Nihai Hedef Nedir?
Yıllar önce CIA Eski Türkiye Masası Şefi Graham Fuller'ın "Yeni Türkiye Cumhuriyeti" adını vererek yayınladığı kitabında yer alan ne varsa bugünlere baktığımızda Türkiye'nin önüne koyulmak istenilen gelecek planında da o vardır.
Ortadoğu'yu BOP kapsamında etnik ve mezhepsel ayrımcılıkla param parça etmeye mahkum eden ABD, kirli elini AKP-PKK ortaklığı ile bu kez Türk Milleti'nin üzerine uzatmış durumdadır.
Ortadoğu Bölgesi'ndeki petrol yataklarını üç aşağı beş yukarı kontrol altına alan ABD, şimdi İsrail'i güvenlik altına almayı ve yine Ortadoğu'nun en büyük ve en önemli su kaynaklarını da kontrolü altında tutacak bir sözde Kürt devletini kurmayı amaçlamaktadır. Bunun için dört parçalı yapının Türkiye'deki ayağını harekete geçirme vakti birilerine göre gelmiştir. Selahattin Demirtaş'ın, terörist başının düşünceleri olarak ifade ettiği konudan temel esasın bu olduğu açıkça anlaşılmaktadır.
MHP, Türk Milleti'ne Gidiyor
Varsın AKP yolunu terörist başı ile bir eylesin, teröristlerin yol haritasını kendi kaderleri olarak belirleye dursun. Artık herşey tüm çıplaklığı ile ortaya çıkmıştır. AKP'nin Türk Milleti'ni götüreceği yer felaketten başka bir alan olmayacaktır.
Türk Milleti'nin bu garabet yüklü gelişmelere ve ihanetler karşısındaki görüşüne MHP'den başka kimse kulak vermemektedir.
Büyük buluşmayı gerçekleştirip, çareyi ne ABD, ne AB, ne terörist başı, nede bir başka Türk Milleti'ne karşı düşmanlık besleyen yerlerde değil, doğrudan Türk Milleti'nin kendisinde arayan ve ona gidecek olan MHP'nin Bursa'dan başlatacağı mitingler ile büyük uyanış gerçekleşecek, direniş ruhu milyonlara ulaşacak ve Türkiye'nin AKP gibi hainlerle işbirliği yapan bir zihniyete mahkum olmadığı anlaşılacaktır.

İsmail ÖZDEMİR
TÜRK'ÜN KALBİNİN ATTIGI HERYERDEYİZ

Çevrimdışı KÜR ŞAD 2023

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 104
Yetersiz denebilir, etkisiz denebilir, pasif denebilir... Ama MHP'ye kimse haindir diyemez. TBMM'de bütün vekilleriyle ve kurumsal kimliğiyle ihanete dur diyen tek parti MHP'dir. Büyük Türk milleti Bursa'da MHP'yi bağrına basmıştır. Bütün Türkçüler mutlu ve umutlu bir hale dönmüştür. Sayın Bahçeli, lütfen aynen devam. Vur de vuralım, öl de ölelim diyen milyonlar arkanda. Lütfen daha sert, daha tavizsiz, daha kararlı, daha dirayetli bir muhalefeti sergileyin. Bu millet sizi bağrına basacaktır.
Bugün gerçekten çok mutluyum. Vatan hainleri ayaklarını denk alsınlar.
21 martta mecliste açılan isyan bayrağı, 23 martta milletle de kucaklaşmıştır.
TÜRK IRKI SAĞ OLSUN!
TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!

Çevrimdışı o.öcal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 556
  • TANRI DAĞINDA, UÇMAĞA VARDI...
Bütün basın yayın organları hep bir elden ve bir ağızdan hareket ederek, terörist başıyla görüşmeleri ve nevruz etkinliklerini övücü haberleri dolayısıyla millette uyuşukluğun devam etmesini sağlamaktadır. Dört gündür halkın içindeydim ve destekçilerinin AKP YE OLAN SEVGİLERİNDEN GRAM eksilmemiş olduğunu gördüm bu olumsuz gelişmelere rağmen. Ve şuna inandım, terörist başını bu gün salsalar halk memnun karşılayacak basın yayın organlarının yanıltıcı haberlerinden etkilenerek.

Dileriz ki artık il il kasaba kasaba köy köy MHP mitinglerinin yapılması gerekiyor. Bir kaç mitingle bu iş olmaz, basının  duyurmadığını MHP millete giderek kendisi anlatmalı. Şayet bu gidişe dur demek istiyorlarsa. Yada gençliği serbest bırakmalı.

UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!

Çevrimdışı KÜR ŞAD 2023

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 104
20 Nisan 2013 İzmir mitingine herkesi davet etmekle başlayalım o zaman. :prbay
TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!

Çevrimdışı Türkmenoğlu

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 43
Evet maalesef medya desteğini AKP den çekmediği sürece MHP nin yapacağı köy köy dolaşıp bizimde etrafımızdaki insanlara doğru yolu akıllıca uygun bir izahatla göstermemiz lazım.Dün akşam 21.yy TÜRKİYE ENSTİTÜSÜ başkanı Prof.Dr. Ümit Özdağ yandaş bir medya kanalında bir programa katılmıştı.Bilinçli olarak yapıldığını düşündüğüm ;adam konuşacağı zaman reklama girmeler adamın sözünü kesmeler falan nefret ettim medyadan.Bir gazete alıyorum her tarafı yandaşlar yalakalar sarmış, arada tek tük yazılar çıkmasa kendimi yiyorum.ama elimden geldiğimce çevremdekilere bu olayların sakıncalarını tehlikelerini anlatıyorum seçime kadar elimden geldiğince çalışıyorum ve çalışacağım...
Börteçine kurdun adı,
Ergenekon yurdun adı,
Dörtyüzsene durdun hadi,
Çık ey, yüzbin mızrağımız!

Çevrimdışı daglargibi

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 250
Eskiden beri sunu savunurum; kürtlerin ve pkk'nin niyeti Türkiye'yi parcalamak degil, niyetleri ve hedefleri bütün Türkiye'yi ele gecirmektir. Peki bu nasil olacak ? Cok kolay Türkiye'den bir Güney Afrika, apo'dan da bir Nelson Mandela yaratarak. Olurmu demeyin, son günlerde öyle olmaz denilen seyler oluyorki hani Özal'in, "alisirlar" diye bir lafi vardi, gercekten de bu devran böyle giderse Türk milleti yakinda her seye alisacak. Etnik sigintilar sevincle, mankurtlar saskinlikla, Türkler ise endise ile ama alisacaklar.
Kürt'ün amaci bagimsiz kürdistan diyenlere sasarim bunun nedenleri cok fakat en büyük nedeni bugün Kuzey Irak'ta sözde k.rdistan ve onun yönetiminin apo ile hicbir zaman barisik olmadilar, apo gecmiste kendi yayin organlarinda her zaman kdp ve barzanici cizgi ile karsi karsiya olmustur. Pesmergeler ile pkk'lilar arasinda bazi ittifaklar gelisse de hicbir zaman Barzani ve Talabani'nin apo ile yildizi barismamistir. Pkk'nin iki hedefi vardir, birincisi ve en önemlisi nüfus'tur. Demokrasi demek oy demek, oy demek nüfus demektir. Ilerde kürt nüfusu Türk nüfüsü gectigi takdirde ve Cumhurbaskani'ni halkin sectigine göre bu memleket kürtcü bir Cumhurbaskani bile görebilir demek ki hedef nüfustur. Pkk dikkat edilirse özerklikten öte gecemiyor, bagimsiz k.rdistan'dan coktan vazgectiler bunun en önemli nedeni ise Türkiye'den akacak olan para ve yatirimlardir. Hedefleri birinci asamada Türkiye'den akacak para ve yatirimlarla kendi kendilerini yönetmek yani para Türklerden ferman kürtlerden. Ikinci ve nihai hedef Türkiye'nin kendisidir, bugün icin uzak bir ihtimal olsa da ilerde nüfusla BDP'nin iktidar olamiyacagini yada halkin sectigi kürtcü bir Cumhurbaskan'ini bu ülkenin göremiyecegini kim garanti edebilir bu nedenle bunlari iyi görmek ve iyi analize etmek lazim. Güney Afrika'daki "Apartheid" rejiminin yikilisindan sonra beyazlarin ülkeden nasil kactiklarini biliyoruz. Türkiye'de bizden sonraki nesillerin nüfus ve demokrasi oyunlari ile kürtlerin pencesine düsmeyecegini kim garanti edebilir, bunun provasini biz Igdir'da gördük BDP Belediyelerinde Türklerin ikinci sinif vatandas gibi göründügünü kürtlere öncelik tanindigini ordan gelenlerden bizzat isitmis biriyim bu nedenle asil tehlike parcalanmak degil Anadolu'daki Türk hakimiyetinin sona ermesidir


Çevrimdışı giray-han

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 116
http://gundem.milliyet.com.tr/yol-kesen-pkk-liyi-olduren-polis-hakkinda-suc-duyurusu/gundem/gundemdetay/12.10.2012/1610861/default.htm

Daha neler göreceğiz
Polis orada mantıklı olan neyse onu yapmıştır. Zaten kimlik kontrolü ve üst aramasında polis olduğu ortaya çıkacağından, ve PKK'lıların onu büyük bir ihtimalle yol üzerinde infaz edeceğinden dolayı mantıklı olarak silahını çekip yolkesen çapulcu sürüsüne ateş açmıştır. Bazı öküzler de "yolcuları tehlikeye attı" diye söylenmişlerdir. Kendilerini o polisin yerine koysunlar bakalım. Ecel terleri dökerken, kahbece infaz edilmeyi mi beklersin, yoksa kahramanca çarpışmayı mı?