Bunlar yas tahtaya basarlarmi hic ? Nabza göre serbet vermesini cok iyi biliyorlar.
Su "Akil(siz) adamlar" tantanasi bile yoldaki yeni Anayasa'nin millete yutturulmasi icin kurgulanmis tiyatrodan baska birsey degildir. Sikistiklari yerde sahneye yeni yeni oyunlar süreceklerdir.
Ah keske dürüstce meydanlara cikip; " biz yoldaki yeni Anayasa'dan Türklügü cikartacagiz, basta kürtlere olmak üzere tüm azinliklara özerklikte dahil istedikleri herseyi verecegiz bunuda yeni Anayasa ile güvence altina alacagiz" deseler millet uyanir lakin böyle yapmiyorlar. Kurbag örneginde oldugu gibi millet'te uyanma amareleri basladigi an suyun isisini düsürüyorlar, yüzseksen derece u dönüsü yapip milletin uyanmamasi icin bu sefer karalama ve "Vatan-Millet-Sakarya" edebiyatina basvuruyorlar.
Ben şu basina sizan Imrali tutanaklarindan umutluyum bir nebze olsun, belki o tutanaklardan dolayi büyük darbe yiyeceklerdir yoksa MHP veya CHP'nin bir halt yapacagini hic sanmiyorum zira Kilictaroglu daha bir kac hafta önce eger samimi olarak acilimi gerceklestirmek istiyorsaniz CHP olarak kredi veririz demisti yine MHP dostlar alisveriste görsün babinda gaz almaya yönelik aciklamalarla tabaninin gazini alip gündemi gecistirmeye calisiyor.
Velhasil bana göre simdiden neyin ne olacagini kestirmek mümkün gibi gözükmüyor. Bundan 10 sene öncesine kadar "olmaz, yapilamaz, yapamazlar, cesaret edemezler.." dedigimiz seyler bugün bir bir gerceklesiyor...Kisacasi Türkiye önümüzdeki günlerde cok seylere gebe, her an herseyin olmasi mümkün diyorum.