Gönderen Konu: Ata'ya hakaret serbest !  (Okunma sayısı 3210 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı daglargibi

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 250
Ata'ya hakaret serbest !
« : 22 Mayıs 2013 »
Blogunda Atatürk’ün plajda çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, “Atatürk eşcinsel (gay) miydi?” diye yazan vatandaş için savcılık “Hakaret yok” diyerek takipsizlik verdi. Kendisine ait blog ve Facebook sayfasında Atatürk’ün plajda çekilmiş fotoğrafını yayınlayıp “Eşcinsel miydi?” diye yazan ve Dr. Rıza Nur’un kitabından hakaret ve küfür sayılabilecek iddiaları paylaşan Tunçay Tokay, Atatürk’e hakaretten şikâyet edildi.

Habertürk'ün haberine göre, şikâyeti yapan Ali Tulum, Tokay’ın sürekli Atatürk’ün şahsına hakaret edildiğini ileri sürdü. Bakırköy mahSavcılığı soruşturma başlattı. Tokay, gay iddiasının kendisine ait olmadığını belirtti, ilk Sağlık ve Milli Eğitim Bakanı Dr. Rıza Nur’a ait kitaptan alındığını savundu. Bakırköy Savcısı Nevin Özkan, Dr. Rıza Nur’un kitabının en son 1992’de basıldığını ve kitapla ilgili soruşturmanın da takipsizlikle sonuçlandığını tespit etti.
                                                                                                                ( kaynak milliyet gazetesi )

AKP döneminde bunlari da gördük. Atatürk'e hakaretin serbest oldugu bir ülkede sen yeni nesili nasil "Atatürk Türk milletinin önderi" diye benimsetebilirsinki ?