Ayhan abinin alıntı yaptığı olayı ben de bu sabah gördüm. Günlük hayatta bir çok arkadaşım bu tuzağa düşmüş malesef.Ülkeye dışarıdan müdahale olunca kına mı yakacaklar? Kendilerini 19 mayıs ruhu ve Atatürkçülükle eşleştiriyorlar güya. Yalnız atladıkları bir ayrıntı var, Atatürk, Osmanlıyı dış dünyaya şikayet ederek, bbc den reutersten newyork times dan yardım dilenerek kurtarmadı. Samsun a çıkana kadar, ilerde 7 sülalesini sınır dışına kovacağı padişah aleyhinde bile tek tutum,davranış ve beyannatı yoktur. Padişah ın en gözde, en güvendiği komutanlardandır. Sonra anadoludaki Türk milletiyle kucaklaşanda, işi başlatmıştır. İşte ince siyaset böyle olur, deha böyle olur.Ucuz kahramanlıklara tenezzül ederek kaybedecek zamanımız yoktur, zaman ince siyaset zamanıdır. Hiç bir Türkçü hiç bir yerde siciline en ufak zeval vermeden örgütlenebilmeli, o günün siyasi iktidarıyla didişmeden, devletin yükselebileceği en yüksek kurumlarına yükselmelidir. Zamanı gelince Türkçü mücadele de vukuu bulacaktır lakin bu sokaklara dökülen soytarılar gibi ülkesini ele güne rezil ederek değil, kedinin fareyle oynaması gibi olacaktır Türk devrimi. T.T.K.