Esenlikler, kandaşım.
Çok güzel bir konuya, Türkçü hassasiyeti ile parmak basmışsın. Teşekkürler.
Ortalıkta; bilinen tarih, bilinmeyen tarih, bilinmesine ramak kalmış tarih , yalan yazan tarih utansın, tarihin hası, en öz hakiki tarih gibi sanal alemde bilgi kirliliği ve bilgi körelten sayfalar mevcut.
Otağ TONYUKUK'u TÜRK-KAN andamız konu ile ilgili açıklamayı yapacaktır eminim.
TTK.
Ayhan Başkanım, haketmediğim halde hakkımdaki teveccüh ve övgünüze müteşekkirim. Benim yegane servetim; Türklüğüm ve sizlerle paylaşmak şerefine eriştiğim davam olan Türkçülüktür. Zaten benim fikirlerim de aşağı yukarı sizinle aynı yönde ve paraleldi.
Sayın Delikurt38,
Sorduğunuz otağ ile ilgili olarak gördüklerimi şöyle özetleyeyim. Otağda güzel ve değerli bilgiler içeriyor. Mesela makaleleri ve bahsi geçen Sadettin Gömeç Hocamız Eski Türkler konusunda çok kıymetli eserleri olan, makaleleri takip edilmesi gereken değerli bir akademisyenimizdir. Ayrıca iyi bir Türkçü ve Türk Milliyetçisidir. Aynı şekilde Muharrem Ergin Hocamızınn eserleri de otağda mevcut bunlardan faydalanmanızda da bir sakınca yoktur.
Yalnız sitede Haluk Berkmen, Kazım Mirşan gibi aşırı uçan kaçan, ilmi dayanağı olmaktan ziyade ilgi çekmek, medyada gündeme oturmak maksatlı yayılan bilgilerde mevcuttur. Bunlara fazlaca itibar etmemenizde fayda vardır.
Esenlikler,
TTK