Bana sorsalar Tr de tanidigin en buyuk soysuz kimdir diye ilk once aklima herhalde zamaninda Necef Canakkale den daha sereflidir diye havlayan Dilipak gelir.Cemaat le Akp nin arasi dersaneler nedeniyle bozulmaya basliyor eger tayyip geri donus yapmazda dersaneleri kapatirsa cemaat in para kaynagina incir agaci dikecek.Peki bunlar neden birbirine doldu hatirlarsaniz hukumet gezi olaylari sirasinda da cemaati suclayan aciklamalar yapmisti cemaat ise akp ile tamamen kopruleri atmamak iktidarin kaymagindan biraz daha yemek ve akp ye Omer Seyfettin in diye hikayesindeki haci nin kolunun diyetini ben verdim gibi iktidari sana ben verdim hatirlatmasi akp yi rahatsiz etmekte.Cemaat kurt acilimlarina da destek vermedi hatta cemaat teki Turk kokenliler bu acilimlardan rahatsiz son olarak fetullah Tayyip i karun a benzetti bilmeyenlere hatirlatmakta fayda var karun musa nin dostu iken sonra zenginlesip sapitiyor tanrinin gazabina ugruyordu ) ne dersiniz Tayyip ve akp de cemaat in gazabina ugrar mi bunun ipuclarini 2014 belediye secimlerinde gorecegiz.