Bölücülerin nasil kökünü kaziyacagiz?Ergenekonculara sahip cikarak mi?Askere MIT'e hic toz kondurtmayarak mi yapacagiz bunlari?40 yil oldu be! "3-5" capucuyu bitiremedik.Adamlarin parti binalari var, gazeteleri var herseyi var bizlerde akp gelmeden once hersey güzeldi havasinda olalim.Teror orgutlerinin cinayetlerini,uyusturucu-kadin ticareti yaptigi icin lanet okuyalim ama sakin devletin de (ah pardon derin devlet!) bu islerde eli oldugunu gormeyelim.Devlet zarar görmesin tabiki.Icimizdeki hainleri temizlemedikce,bizden görünüp her bok. cevirenleri aciga cikarmadan hic birsey cozulmez.yarin mhp gelir chp gelir aynisi olur.Yahu türkiyemizde ne karanlik cinayetler oldu bunu ben degil bizzat eski askerler,polisler de soyluyor.Bir sürü belgeseller var bunlar hakkinda bizler de devlete hic yanlis bulmamaya devam edelim.Sizler Türkcüydünüz dimi?Hadi oradan.Bu soylediklerimden sonra beni sileceksiniz biliyorum.Hadi simdi birbirinden güzel küfürleriniz savurun ama Türk milletinin beynini yikamayi birakin!