Gönderen Konu: Ruh hatası  (Okunma sayısı 2456 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sencer Atmaca

• Türkçü-Turancı
Ruh hatası
« : 09 Haziran 2016 »
 Son 14 yılda Türk Milletini dejenere edecek devreye yeni bir kavram daha girdi, Alevi ve Sunni kavramları.Şimdi inançsal Taassuplar ön plana çıkarılıyor. Böylelikle millet molekülleri ayrıştırılıyor. Ayrışma  siyasal,ırkı  anlamda Türk yurdu Türkiye’nin  sosyolojik anlamda, kültürel ve  milli bağların parçalanmasıdır. Bu ayrışmanın hangisi daha tehlikeli diye sormaya bile gerek yok. Birini parçaladınız mı diğeri zaten ayakta kalamaz. Yani bu Türkiye coğrafyasında, Türk’ü Meshepsel  kimliklerine parçaladınız mı!  ortada ne Türk devleti ne vatanı da kalmaz. Sonunda da nekonuşacak dil nede Ortak ongunlar kalır nede kimlik.

Türkiye ve Türk milleti tür'ünün dna'sı bulunmamış bir ruh hastası tarafından yönetiliyor.Bu tür Türk ırk'ını yok etmek için programlanmış AMerika , İsrail'in taşeronu   Arap emperyalizminin senkronize olmuş hali . Ben buna dolap osman diyorum , siz nederseniz deyin.

Ben düşünüyorum , sizde düşünün.Ben kerizmiyim ?Türkiye Cumhuriyeti topraklarında Türk Milleti ile varlıgını sürdüren birden fazla etnik guruplar var.Bu etnik guruplar her fırsatta kendi öz benliklerini ön plana çıkarıyor.Türk milleti neden hep geri planda duruyor.Bizim başımız kel'mi.Kendi yurdumuzda öksüz duruma düşüyoruz. Laz, laz'ım diyor.Çerkez, Çerkez'im, kürt kürtüm , arnavut , arnavutum hatta çingeneler bile çingenim diyor.Türkler !! O sağcı bu solcu; Sağ ve sol diye bir ırk yok !  ;D

BÖLÜNÜR İSEK YOK , BÖLÜŞÜR İSEK TOK OLURUZ..

Tengri Biz Menen.

Bütün yazılarımın, fikirlerimin ve yaptıklarımın sorumluluğunu üzerime almaktan bir an bile çekinmem.. Fikir ve kanaatlerimde samimiyim.. Olayların pundunu bularak yaşamadım.. Esen rüzgara göre dönmedim... Yalnızlıktan korkmadım..Namert köprüsünden geçmemek için selde boğulmayı tercih ettim..

Çevrimdışı Fatih

• Türkçü-Turancı
  • Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir
Ynt: Ruh hatası
« Yanıtla #1 : 11 Haziran 2016 »

BÖLÜNÜR İSEK YOK , BÖLÜŞÜR İSEK TOK OLURUZ..

Tengri Biz Menen.

Ne acıdır ki Türk Milleti bir zamanlar sağ-sol, bir zamanlar Alevi-Sünni, bir zamanlar şu partili-bu partili vs. vs. ardı arkası gelmez ad, san ve sıfatlarla kamplara bölüne bölüne tabiri caizse bölünemeyecek küçük parça haline getirilmeye çalışıldı.
Bu sistematik oyunu bozacak olan Türkçü kadrolardır. Yükümüz ağır, işimiz zor, yolumuz uzun. Ama varsın olsun. Sonunda Tanrı Dağlarının zirvesinde buluşmak var ya...
Ağır yükün altın kalkacak, zoru başaracak, uzun yolu üf bile demeden katederek kutlu Ülkümüze varacağız...
Bölünüp yok olmayacak, bölüşürek tok olacağız. Ulu atamız Hacı Bektaş Velinin dediği gibi Bir olacak, diri olacak iri olacağız.

Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir.

Çevrimdışı Sencer Atmaca

• Türkçü-Turancı
Ynt: Ruh hatası
« Yanıtla #2 : 11 Haziran 2016 »

Alıntı
Ulu atamız Hacı Bektaş Velinin dediği gibi Bir olacak, diri olacak iri olacağız.

Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir.

Gerçege Huu diyelim.Algış'larımız  Gök-Tengri'ye hizmetler Türk'lügedir.

Tengri Biz Menen .

:asker: :prbay :asker:
Bütün yazılarımın, fikirlerimin ve yaptıklarımın sorumluluğunu üzerime almaktan bir an bile çekinmem.. Fikir ve kanaatlerimde samimiyim.. Olayların pundunu bularak yaşamadım.. Esen rüzgara göre dönmedim... Yalnızlıktan korkmadım..Namert köprüsünden geçmemek için selde boğulmayı tercih ettim..