Son 14 yılda Türk Milletini dejenere edecek devreye yeni bir kavram daha girdi, Alevi ve Sunni kavramları.Şimdi inançsal Taassuplar ön plana çıkarılıyor. Böylelikle millet molekülleri ayrıştırılıyor. Ayrışma siyasal,ırkı anlamda Türk yurdu Türkiye’nin sosyolojik anlamda, kültürel ve milli bağların parçalanmasıdır. Bu ayrışmanın hangisi daha tehlikeli diye sormaya bile gerek yok. Birini parçaladınız mı diğeri zaten ayakta kalamaz. Yani bu Türkiye coğrafyasında, Türk’ü Meshepsel kimliklerine parçaladınız mı! ortada ne Türk devleti ne vatanı da kalmaz. Sonunda da nekonuşacak dil nede Ortak ongunlar kalır nede kimlik.
Türkiye ve Türk milleti tür'ünün dna'sı bulunmamış bir ruh hastası tarafından yönetiliyor.Bu tür Türk ırk'ını yok etmek için programlanmış AMerika , İsrail'in taşeronu Arap emperyalizminin senkronize olmuş hali . Ben buna dolap osman diyorum , siz nederseniz deyin.
Ben düşünüyorum , sizde düşünün.Ben kerizmiyim ?Türkiye Cumhuriyeti topraklarında Türk Milleti ile varlıgını sürdüren birden fazla etnik guruplar var.Bu etnik guruplar her fırsatta kendi öz benliklerini ön plana çıkarıyor.Türk milleti neden hep geri planda duruyor.Bizim başımız kel'mi.Kendi yurdumuzda öksüz duruma düşüyoruz. Laz, laz'ım diyor.Çerkez, Çerkez'im, kürt kürtüm , arnavut , arnavutum hatta çingeneler bile çingenim diyor.Türkler !! O sağcı bu solcu; Sağ ve sol diye bir ırk yok !
BÖLÜNÜR İSEK YOK , BÖLÜŞÜR İSEK TOK OLURUZ..
Tengri Biz Menen.