Gönderen Konu: Sorumsuz Olmamak Gerek  (Okunma sayısı 1982 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sencer Atmaca

• Türkçü-Turancı
Sorumsuz Olmamak Gerek
« : 14 Haziran 2016 »

Eğer bir kişi , hayattan bezmiş ise sadece yaşamak ve varlığını bireysel olarak devam ettirmek kaygısına düşmüşse onun için hiçbir kutsal değer kalmamış  Ona istediğinizi yaptırma şansına sahipsiniz demektir. Böyle durumdaki  kişi'nin  elinden  manevi ve ekonomik  özgürlüklerini kolayca alabilirsiniz.

Ülkemiz bu açıdan bakıldığında, hiç de iç açıcı bir görünüm arz etmemektedir. Türkler  Aman ne olursa olsun bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın düşüncesi ile   hareket ediyorlar  Oysa dünyaya binlerce yıl hükmetmiş bir milletin devamı olduğunu iddia eden bizler için, bu durum ne utanç verici bir haldir .

Bir çoğunuz sanıyor ki bizlerin yerinede düşünebilecek birileri vardır!Hayır yoktur.Her kişi kendi iradesi altında düşünebilecek ve fikirler sunabilecek kabiliyettedir.Başka birlerinin sizin yaşamınızı dizay etmesi kölelikten başka birşey degildir.Ülkemizin geldigi durum budur.Birileri bizler için dogru veyahut yanlış kendi düşüncesine göre yaşam senaryoları cizmektedir.

Gün geçtikçe bağnaz, umursamaz bir toplum haline dönüşüyoruz.Buda Türk Ulusunun başka milletler'in boyundurugu altında yaşamasını kaçınılızmaz kılıyor.Neden peki bu haldeyiz ,düşünen var mı ?Yok ! Çok bilen bir milletiz lakin hiçbirşey bildigimiz yok.Hiçbir soydaşıma Telkinlerde bulunmuyorum ,haddimede degildir.Sadece umursamazlıklara kızıyorum.

Hun Türk Otağ'ında 1 haftadan bu yana yazıyorum ,Yazarkende mutlu oluyorum.Sizlerinde aynı hassasiyeti göstermenizi istiyorum.Her üye kendi iradesi altında günde 1 saat Otağ'a zamanını  ayırsa karanlıga batmış bir Türk'ün yoluna ışık tutsa o kişi kurtuluşa erer.Sanal Ortamda bulunmamız bilgi alışverişi ve fikir birliligidir.Gaspıralının dedigi gibi dil'de birlik , fikirde birlik saglanır  ise ozaman kurulur dirlik.

Türkçüyüm demek ile ile Türkçü olunmaz.Birşeyler ögretemiyor isen  kişi  milletinin yükselme iradesini taşımazsa, kendine güveni olmazsa, başkalarını taklitten başka bir şey yapamazsa, geçmişiyle övünmezse, başkalarından üstün olmak istemezse, ülkü için ölümü göze alamazsa, savaştan korkarsa, o kişi'nin içi  çürümüş milleti yok olmuş demektir.

HER ÜYE BİR KONU AÇSA BİZLER İÇİN YENİ BİLGİ BİRİKİMİ  VE GELECEGE YENİ BİR ADIM OLUR.

Tengri Biz Menen

:asker: :prbay :asker:
Bütün yazılarımın, fikirlerimin ve yaptıklarımın sorumluluğunu üzerime almaktan bir an bile çekinmem.. Fikir ve kanaatlerimde samimiyim.. Olayların pundunu bularak yaşamadım.. Esen rüzgara göre dönmedim... Yalnızlıktan korkmadım..Namert köprüsünden geçmemek için selde boğulmayı tercih ettim..