Gönderen Konu: ÖNCE MÜSLÜMANIM %51 ÖNCE TÜRKÜM %19  (Okunma sayısı 22117 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Turk_aze

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
Ynt: ÖNCE MÜSLÜMANIM %51 ÖNCE TÜRKÜM %19
« Yanıtla #20 : 19 Temmuz 2006 »
hangi ile giderseniz gidin,hangi köye giderseniz gidin karşınıza çıkacak birçok insan elhemdilüllah müslümanım diyor.nesin sen diye sorduğunuzda da laz,kürt,çerkez,muhacir gibi cevaplar alıyorsunuz.

Çevrimdışı Turan savaşçısı

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #21 : 23 Temmuz 2006 »
Değerli Bozkurtlar,
Önce Türk'üm sonra Müslümanım gibi bir  lafı beğenmiyorum.Çünkü ikisi birbirinden ayrışeyler.Türklük ırkımız İslam ise dinimizdir.Bana sorsalar Türk'üm derdim.Sonra Müslümanım demezdim.Türklük ve İslam birbirinin rakibi olamaz.Ben hem Türk ırkçısıyım hemde Müslümanım.Hem de laikçi.

Çevrimdışı daimzafer

• Yasakli
  • Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #22 : 23 Temmuz 2006 »
Valla sızlerın düsüncesi albay arkadasımada katılmıyorum avrupanın hıc bır ulkesı hırıstıyanlıkla ozdestırılmedı 1900 lerekadar ve gunumuzde de gecerlılıgını devam ettiren bır dusunce var oda avrupa gozunde turk denıldıgınde ıslam dını akla gelır ıslamla turk kımlıgı okadar ozneslesmıstıkı ıkısını bıle daha yenı yenı ayırmaya calısıyor avrupa.
bırde sakın ha kımse ıyı dusunmeden sadece muhabbet ıcın  yazı yazmasın bende ılk once muslumanım sonra turkum eger ıslamıyet bıze okadar zarar verseydı denıldıgı gıbı kımlıgımızı kaybetmemız gerekırdı ornek tarıhrte yok olan turk boyları macarlar pecenekler bulgarlar siyenpiler sadece gunumuzde cavuslar ve baskurtlarda hırıstıyanlık var ve orta asyada cok az kısmında samanızım devam edıyor dıger turk boyları tarıh sahnesınden sılınmıstır

Çevrimdışı daimzafer

• Yasakli
  • Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #23 : 23 Temmuz 2006 »
Turk_aze rumuzlu arkadasa bır cevabım olacak bıyerde yazmıskı abbasıler turklere barbar davrandı kucuk gordu bu dogru degıl mıllıyetcılık yapan emevılerdı buda sadece turklere degıl tum  arap olmayan mılletlere yapmıstır.abbasıler emevılerı yıkıp basa gectıklerınde yaptıkları turklerın ustun ozellıklerınden ve s.a.s MUHAMMED aleyhim selamın tüm selamlar onun uzerıne olsun hadıslerı uzerıne ozel sehırler kurmuslardır bunlarada sammarra sehırlerı denırdı buralara turk olmayanlar ızınsız gıremezdı.

Çevrimdışı daimzafer

• Yasakli
  • Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #24 : 23 Temmuz 2006 »
belkı bılırsınız ama ben bır daha yazacagım eger soyumuzun devamını atalarımıza layık olmak ıstıyorsak onları en ıyı sekılde arastırıp takıp etmektır tarıh sahnesınde belkı 20 bın senedır varız ve var olmaya devam edecez.Atalarımız ıslamla tanısıp hızmet etmelerı resman 751 senesınde baslar dıkkat edın ıslamıyet dogduktan 100 sene sonra resmı olarak saltuk buğra han  onderlıgınde olmustur ondan sonra ıslamıyetle ozdesmısızdır .

Bozoklu Bozkurt

• Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : 23 Temmuz 2006 »
Türkler İslamdan önce de vardı sonrada vardır!!

Kıyamete kadar da kalacaktır!..

Eğer ki;birileri illa ki İslam'ı ululamak isityorlarsa Arabistan'a gitsinler.

İslam olan İslamdır olmayana da kimse kalkıp neden değilsin diye birşey diyemez.

Ben Türküm dinim cinsim uludur!

Ayrıca Türk'ü yücelten İslam değil;aksine İslam'ı yücelten Türktür.

Ayrıca Emeviler Arap Irkçısıdır;bu doğru ama Abbasilerinde onlardan aşağı kalır yanları yoktur.
Türkler yardımlarına koştuklarında Peygamberin ağzından uydurma övgü hadisler yazmışlardır.Hesaplarına gelmeyince Türkler  aleyhine hadisler üretmişlerdir!Bu mu Müslümanlık bu mu din kardeşliği?
İster Müslüman ister Hrıstiyan isterse Musevi olsun Türk'ün dostu yine Türktür.
Aşağılık bedevi araplar değildir!
Onlardı vakti zamanında 680 tarihinde Lanettullah Yezid'in emriyle peygamberin torunu Hüseyin'i kestiren;
Onlardı Birnci Cihan Harbinde bizleri sırtımızdan vuran;
Ve onlardır Cihad-ı Ekber bayrağı açan Osmanlı Padişahı ve Halife-i Ruy-ı zemin olan Mehmed Reşad Han'ın hükmünü Müslüman oldukları halde çiğneyip; o****u gibi bir ingiliz altını uğruna Osmanlı'dan yüz çevirenler;
Başka sayayım mı?

Biz Türküz dinimizi imanımızı kimse sorgulamaya kalmasın.
Önce TÜRKLÜK!!!
TTK

Çevrimdışı börtçeni

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #26 : 23 Temmuz 2006 »
inadına Türküm inadına şamanistim  Türk kendi dini olan şamanizme dönmek zorunda http://

Bozoklu Bozkurt

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 23 Temmuz 2006 »
inadına Türküm inadına şamanistim  Türk kendi dini olan şamanizme dönmek zorunda http://

Soydaşım;

Bu fikriniz yanlıştır.Türkçülük bir dinin bir inanışın mücadelesi değildir.Soy, dil ve dilek mücadelesidir mücadelemiz...
Siz şamanist olabilirsiniz ama bu siteye -teşbihte hata olmasın- yetmiş iki buçuk milletten insan giriyor, herkesin sizinle aynı inançta olduğunu iddia edebilir misiniz?
Türk'ün dini mezhebi meşrebi ne olursa olsun Türk Türktür.Bunun ötesi olmaz.
Türkçülük dinlere karşı değildir, kimsenin inacına müdahele etmez. Kanında bir gram Türklük olsun o kafidir!

Ayrıca insanların mürşidlere değil Başbuğlara, yazarlara, doktorlara, öğretmenlere ihtiyacı var.
Bu memlekete 124.000 cami yapmışlar içinde cemaat olmayınca ve olanlarda yobaz olunca ''Türküm, Müslümansın'' çatışması çıkar.

Biz Türküz dinimiz kinimiz bizim!

Çevrimdışı [Hun Türk]

• Türkçü-Turancı
  • TTK
« Yanıtla #28 : 23 Temmuz 2006 »
daimzafer,
üyeliğin iptal edilmiştir.
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız

TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı TeknikTürk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #29 : 24 Temmuz 2006 »
Nedir şu din iman meselesinden çektiğimiz ...Tiksinti bastı vallahi..Bu kara mollalar yüzünden dinimden imanımdan soğudum...