Gönderen Konu: LGBT MESELESİ  (Okunma sayısı 6618 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ARTUK

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 1
LGBT MESELESİ
« : 14 Ağustos 2024 »
Türkçüler olarak LGBT meselesine bakışınızı sormak istiyorum. LGBT bireylerin toplum tarafından kabul görmesi için yürütülen bir hareket var ve bu hareket ülkemizde de gün geçtikçe daha fazla taraftar topluyor. Eskiden toplum baskısı nedeniyle ibneliğini gizleyenler günümüzde cesurlaştı ve açıkça ''velev ki ibneyiz'' dövizi açabiliyor. Günümüz bilimi eşcinselliği bir hastalık olarak görmüyor. Madem ki eşcinseller var o halde eşcinsel dürtüleri ile toplumda yaşamalarının belirli koşulları olması gerek zira hasta sayılmasalar bile normal olduklarını da söyleyemeyiz. Eşcinsellerin bu toplumda yaşayabilmelerinin koşulu ise aseksüel olmaları olmalıdır. Yani seksüellikten uzak bir hayat yaşamalılar. Meslekleri neyse onu icra etmeli ve sosyal hayatta aktif olmalılar. Çekirdek aile dediğin bir anne bir baba ve çocuklardan oluşur. Ancak eşcinsel bireylerin aile olması mümkün değildir. Çünkü biyolojik olarak kadın olmayan bir bireyin anne olmasını ve örnek bir ebeveyn olmasını kimse bekleyemez. Zaten böyle bir ilişkiye karı koca ilişkisi de diyemeyiz. Şimdi bu gerçekler ortadayken politik doğruculuk uğruna ve sözde çağdaş toplum algısı uğruna lgbt hareketini savunacak değilim. LGBT konusunun Türkçülüğün öncelikli konularından biri olmadığını ben de biliyorum fakat kabul edin ya da etmeyin Türk ailesinin geleceğini korumak için önemli bir konudur. Herkes fikirlerini beyan edebilir ancak unutulmasın ki Türk kültürünü koruyacaksak önce aileyi korumalıyız!
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2286
Ynt: LGBT MESELESİ
« Yanıtla #1 : 16 Ağustos 2024 »
Türkler; doğayla barışık, yaratılış kanunlarına saygılı, üstün ahlâki değerlere sahip bir millettir.
Türk ahlâki; aileyi, doğayı, nesli, toplumsal barışı ve kişi hak ve özgürlüklerini koruyan, geliştiren ve yaşatan bir sistemdir.
Yaratılış yasalarına aykırı ve Türk töresine uygun olmayan hiç bir davranışı onaylamaz.
Zinayı ağır suç, evli kadına ilişmeyi idam sebebi sayan, her türlü çarpık ve ensest ilişkiyi şiddetle cezalandıran bir ahlak normuna sahip Türk Milletinin davasını güden biz Türkçülerin bunun dışında bir düşüncesi olamaz.
Demokrasi, fikir ve düşünce özgürlüğü vb. bir takım argumanlara sığınılarak ileri sürülen davranış bozukluklarını ve cinsel tercihleri olumlu bulmuyor, toplum ahlâkını dejenere eden bu davranışların gerekli yasal düzenlemeler yapılarak devlet tarafından disipline edilmesini öngörüyoruz.
Burada bir farkı ve özel durumu ayırmak gerekir. Şöyle ki:
Bazı şahısların yaratılıştan cinsel eğilimleri farklı olabilmektedir. Bu istisnai durumu görmezden gelemeyiz. Bunun gibi istisnai hallerin çözümünü de yine yasal düzenleme ve devlet eliyle yapmak gerekir.
Konu hassas ve istismara çok açık.
O nedenle ölçülü ve dikkatli olmak ve uzlaşmacı bir dil kullanmak zorundayız.

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı turania_25

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 247
Ynt: LGBT MESELESİ
« Yanıtla #2 : 26 Ağustos 2024 »
LGBT konusunda hiç bir dernek, örgüt yada cemiyet kabul edilebilir bir koridor açamaz. Yürüdükleri yol, bir seçenektir ve bunu umuma kabul ettirmek yada legal hale getirmeye çalışmak bir suç olarak yasa ile sabitlenmelidir. Aile kavramını tehdit eden bu virüs, kesinlikle yer bulmamalı, söz hakkı doğmamalı ve ibneliklerinin sesini hürriyetmiş gibi haykırmalarının önüne geçilmelidir. Ahlaksızlığın önü açılamaz, bunu da hiç bir Türk evladı yada toplumu kesinlikle kabul edemez. Ahlaksızlık, bir milleti çökertir, dinen dahi yerin dibine gömer. Lut kavminin devamı olan bu ibnelere söz hakkı verilemez!
Bayrak benliğimdir bayrak kimliğim,
Bayrak; öz yurduma öz hakimliğim.

Bahtiyar VAHAPZADE