Gönderen Konu: BÜYÜK BAŞBUĞ ATATÜRKÜMÜZÜN ÖLÜMÜNDEKİ SIR PERDESİ.  (Okunma sayısı 7895 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı çakabey

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
Gelelim ispat meselesine.Buraya bılgı edındıgım kaynakları ve kısılerı yazacak kadar salak degılım.Bu sıtedede bazı gözlerın olduguna adım gıbı emınım.Zaten bu konuyu cok merak eden bırı ulasılması cok kolay olan bazı belgelere ulasabılır.Ayrıca bugunlerde bu konuyla ılgılı cok guzel kıtaplar var ve yenılerıde cıkmak uzere.Örnek olarak verırsem o donemın yunan,rus,ingiliz v.b gibi milletlerın cıkardıgı gaztelere,kişilerin kitaplarına,dergilerıne bıraz zaman ayrılıp bakılırsa bu konunun ne kadar onemlı oldugu anlaşılabılır.Tabi senin dısında yalın Türk.Arkandan bol bol kufur yeme demıssın.Eğer senın gıbıler kufur edecekse ne olur.Vız gelir tırız geçer.
Her TÜRK asker doğar...

yalin-turk

• Ziyaretçi
BENCE SEN O KIŞILERİ VE KAYNAKLARI YAZAMAYACAK KADAR SALAKSIN ÇÜNKÜ KENDİ HAYAL ÜRÜNLERİNE İNANAN BİR KİŞİ KRONİK ŞİZOFRENİDİR Kİ ASPARAGAS ATATÜRK DÜŞMANLIĞI.. NEYSE CAHİL DMEİŞSİN KENDİ EĞİTİM DURUMUNA BAKTA KARŞINDAKİNE CEVAP YAZ BEN OKUMUŞ KÜLTÜRLÜ AİLEM TARAFINDAN ATATÜRKÇÜ YETİŞTİM VE LAF SÖYLETMEM KARDEŞ BUNU BÖYLE BİL .. ARKAN YİYOSA BURDA DEĞİLDE SOKAĞA ÇIKTA Bİ BAĞIR ATATÜRK CİVADAN ÖLDÜ LAYNNN DİYE KIRROOOOOOO SEN ANCA TESBİH SALLAYIP KLAVYEDE YAZI YAZAMYI ÖĞRENMİŞSİN KOÇUM

Çevrimdışı çakabey

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
Sen ne dıyordun kardesım. Kımın şizofreni olduğu yazılardan bellı oluyor.Hem ben cahil diyerek eğitim durumunu kastetmemıstım.Nerden bılım senın egıtım durumunu.Sen guzel sacmalamıssın.Hayal kurmuşsun.Hele yazının sonundakı laflar tamamen hayal urunu.Sen yanlıs yerdesın.
Her TÜRK asker doğar...

yalin-turk

• Ziyaretçi
BENİM SÖYLEİDKLEİRM HAYAL ÜRÜNÜ DE ATATÜRKÜN CİVADAN ÖLDÜĞÜ MÜ GERÇEK... İSTERSEN Bİ HAYAL VE ŞİZOFREİ KELİMELERİNİ ARAŞTIR DA KİMİN NE OLDUĞU ORTAYA ÇIKSIN AYRICA  SEN BAYA İLERLETMİŞSİN İŞİ YA ATATÜRKÜN DOKTORLAIYLA FALAN ISTIHAREYE YATIP BU KONUYU MASAYA DERİNCE YATIRMIŞSIN HERALDE TEBRİK EDİYORUM YA SENİ

Çevrimdışı çakabey

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
Yeter ya.Senlemi ugrasacam.Manyakmısın nesıl ya.Gece gece insanın sinirlerini bozuyorsun.İnanmassan inanma.Sen inanasın diye yazmadım ben okonuyu.Benim dünyaya at gözlükleriylebakan insanlara bisey ispatlayacak halım yok.Bısey bılmeden arastırma yapmadan konusuyon.Sen git kumda oyna..
Her TÜRK asker doğar...

TanriKutMete

• Ziyaretçi
Gidin bu komik çocuk masallarını başkalarına anlatın.

Ne de güzel yahudi propagandası yapıyorsunuz ! Mesaj özetle şu " biz yahudiler o kadar güçlü ve büyüğüz ki, bütün dünyayı ezip geçmiş Atatürk'ünüzü bile öldürüyoruz" . Bizim akıllılar da bu 40 yıllık dedikoduları yeni duyup, çok büyük bir istihbarat yapmış gibi her yere yayıyorlar. Bu reklam yapanlara, haber yayanlara propaganda dilinde ne ad verilir biliyormusunuz? Kaba kaçacak ama söyleyim " KATIR " .

Hepsini geçtim, burası dingonun ahırımı? Siz kendinizi ne zannedip de böyle kelimeler sarf ediyorsunuz?

YAHUDİ PROPAGANDASINA ALET OLAN APTAL TÜRKLERE İHTİYACIMIZ OLMAZ !

KENDİ YOLDAŞINA HAKARET EDEN TÜRKÇÜYLE İSE HİÇ İŞİMİZ OLMAZ !

ÜYELİKLERİNİZ İPTAL EDİLMİŞTİR !!!