Gönderen Konu: İŞTE DEVLET BÖYLE YÖNETİLİR  (Okunma sayısı 11104 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı [Hun Türk]

• Türkçü-Turancı
  • TTK
İŞTE DEVLET BÖYLE YÖNETİLİR
« : 29 Mart 2006 »
Dersimde kürd aşiretler isyan eder ve bir kaç subay ve erimiz Şehit edilir.

İsyan büyür ve tüm bölgeye yayılır.

ATATÜRK, Celal Bayarı çağırır ve olayları tam olarak öğrendikten sonra, ''peki siz ne yapıyorsunuz'' diye sorar.

Celal Bayar olayları bastırmaya çalıştıklarını, ele başlarının cezalandırılacağını söyler.

BAŞBUĞ; hayır, der,  ''Bu olay devlete karşı bir halk isyanıdır. Bunun çözümü kesin olmalıdır. DERSİMİ VURUN ! "

ve ardından gerekli emirler Celal Bayar tarafından derhal yerine getirilir.

İLTERİŞ

EY TÜRK EVLADI BU RESİMLERİ UNUTMAYACSIN UNUTTURMAYACAKSIN..
GÜN GELECEK............

Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız

TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı ALP-ER-TUNGA

• Türkçü-Turancı
  • BU YOL KUTLUDUR;GİDER TANRIDAĞ'INA!
« Yanıtla #1 : 29 Mart 2006 »
*** ÇAPUT BEZLİ İB**İ!
ALINDA O BAYRAK DEDİĞİNİZ BEZLERLE KIÇINIZI SİLİN!
AMA GÜN GELECEK GUNEYDOGUDA TAS USTUNDE TAS;KÜRT OMUZLARI USTUNDE BAŞ KALMAYINCAYA KADAR HEPİNİZİ DOĞRAYIP KOVACAĞIZ BU TOPRAKLAR ÜZERİNDEN!

Yönetici notu: argo ve küfürlerle otağımızı kirletmeyelim..

ÜZE TENGRİ BASMASAR,ASRA YİR TELİNMESER,TÜRK BUDUN,İLİGİN,TÜRÜGÜN KEM ARTADI...

hasta_kurt

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 29 Mart 2006 »
ülkemiz bir çöküşe dogru gitmektedir....
ülkenin dört bir yanında pkk yanlıları baş kaldırıp resmen devlete savaş açmışlardır...
şu anki hükumet bu olayları destekler bir biçimde sessiz sedasız kalmaktadır...
sessiz kaldıgı gibi o köpekleri destekler yasalar cıkararak askerin ve polisinde elini baglamıstır...
bu gun ülkemizde ben Türküm türkleri seviyorum demek suç haline gelmiştir...
bunların baş sorumluları dış devletlere bagımlı kürt damadı recep tayyıp ve iç işleri bakanı aksudur...
bir söz vardı komınısler birbirlerini tutar milliyetçiler kinlerini tutar...
inanıyorumkı bu gun bize yapılanların yarın yarın hesabı mutlaka sorulacaktır...
selametle...

Çevrimdışı ALP-ER-TUNGA

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #3 : 29 Mart 2006 »
KUSURA BAKMA HUNTÜRK SOYDAŞ AMA BEN BU APONUN İTLERİNİ GÖRÜNCE TUTAMIYORUM KENDİMİ.AFEDERSİN!OTAĞ'DA KÜFÜR ETMEK İSTEMEZDİM.

KARTALBALKAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 29 Mart 2006 »
ÜLKEMİZ GÖZLERİMİZİN ÖNÜNDE ERİYOR.TEK ÇÖZÜM SOYKIRIMDIR TÜRK OLMAYAN HERKES ÖLDÜRÜLMELİDİR.AKSİ TAKDİRDE BU İSYANLAR TORUNLARIMIZA DAHİ AKS EDECEK VE ONLARIN BAŞI YANACAKTIR.ZAMAN ÖYLE BİR ZAMANDIRKİ BU OLAYLARA BİZ DUR DİYEMEZSEK KİMSE DUR DİYEMEZ.

Çevrimdışı ALP-ER-TUNGA

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #5 : 29 Mart 2006 »
KARTAL BALKAN'A KATILIYORUM ÇÖZÜM ONLARI BU ÜLKEDEN DEF ETMEK VE SOYKIRIM'A TABİ TUTMAKTIR.

Çevrimdışı aslanargun

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #6 : 29 Mart 2006 »
Alp-Er-Tunga soydasima hak veriyorum! Küfür etmemek elde degil! Bu namussuz  itleri ve o pis ellerinde tuttuklari bez parcasini gördükce midem bulaniyor. Bunlar kendilerini ne saniyorlar? Defolsun gitsinler Türkiyemizden yoksa sonlari kötü olacak! Böylelerini affetmemek lazim!

kerim

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 29 Mart 2006 »
valla  bunlar cok fazla olmaya basladilar he kendilerini ne zannediyorlar  bunlari turkiyeden def etmiyecegiz turkiyede islerini bitirecegiz  turk top raklrina basan kurt olu olacak oyle olmasi lazim  ilk basta yilanin kafasini ezecegiz ocalani  oldurmek lazim hepiste  cok beslediler o yilani  domuzu he kurde  turk topraklari mezar olacak

Çevrimdışı seda

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #8 : 29 Mart 2006 »
ya tiplerinde meymelet yok şunlara bakın ya bence adolf hitler gibi soykırıma gidilmeli hem çevreyi kirletiyolar hem göz zevki bırakmıyorlar hemde oksijenimizden calıyolar bunlar hafıf sucları tabiki milli gelirdir odur budur katmıyorum...ya bişey sorucam bunlar evrimini tamamlayamayan yaratıklar olabilirmi veya uzaydan kovulan androidler yok yani insana benzemiyolarda o bakımdan :)

TanriKutMete

• Ziyaretçi
Sorunuz Hakkında
« Yanıtla #9 : 30 Mart 2006 »
Değerli Irkdaşım,

Evrimleşme konusundaki sorunuza nacizhane şöyle bir cevap verebilirim;

Bu maymunlar, "DARWIN TEORİSİ'NİN ÖZGÜN İSPATIDIRLAR" .

Zaten duymuşsunuzdur belki, darwin teorisinin gerçekliği ispatlandı. Ne zaman ki avrupalılar, güneydoğu'ya geldiler, bütün dünya o zaman darwine hak verdi.

Saygılarımla,

TTK