ilteriş8 yorumun için teşekkür ederim. Ancak benim söylemek istedğimi ile yazdıklarım sanırım yeterince açık değil. Ancak yine de açıksözlülükle belirtmek isterimki senin yorumlarına daha doğrusu açıklamalarına tamamen katılıyorum yazdıklarında çok haklısın.
Benim burada belirtmek istedğim bu yazarlar çok iyi çok doğru demek değil, insanların kafasını karıştırsalar bile yanlış şeyler de yazmış olsalar onların yazdıkları insanlara yeni geliyor benim istediğim inşallah Sayın Hallaçoğlu veya onun gibi bir tarihçi büyüğümüz bize ve tüm Türk milletine hiç korkmadan açık yüreklilikle osmanlı arşivlerini esas almak üzere kim kimdir? açıklar. Bugün benim başıma çok ilginç bir olay geldi sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim mensubu olduğum Dulkadiroğlu Beyliğini kuran Avşar, Bayat ve Beğdili boylarından dolayı Saidi Kürdi mensubu biri beni ve iç anadolu Türkmenlerini İran kökenli olmakla suçladı. Bende dedimki arkadaşa kabul ediyorum bizim atalarımız Oğuzlar Horasandan ve özellikle Hazar Denizi ile Aral Gölü arasındaki bölgeden Maverannehür üzerinden Anadolu'ya gelmişlerdir. Fırsatım olmadı aslında arkadaşımı kırmak istemedim çünkü cahil ve ümmetçi düşünceye sahip birisine Türk Tarihini ben mi öğreteceğim zaten onlar herşeyi o malum kırmızı kitaplarından öğreniyorlar. Bir damla Türk için Türklük için Türkiye için düşünmüyorlar. Arkadaşların varsa yoksa tasaları BOP 'u gerçekleştirecek düşünceler ve eylemler. Ben aslında onları biraz kızdırdım. Neyse konu başlığı uygun değil ve düşüncelerim din ile ilgili idi. Din ile ilgili olunca da çok ilginçtir hepsi akşama kadar namaz kılıp kırmızı kaplı kitaplarını okusalar bile onların en alimi bile samimi olarak birbiri ile çelişen düşünceleri kapsayan o saçma sapan vahhabi tarzı düşüncelerinin ehli sünnet ile alakasını açıklayamıyorlar. TANRI SADECE VE SADECE TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN.
Ey doğunun alnımı serinleten rüzgarı!
Ey karanlıkta bana arkadaşlık eden ay!
Arzularim bir oktur, aşar ulu dağları,
Düştüğü yer uzakta dilek adlı bir saray.
O sarayda bulunca Tanrı'laşan erleri
Artık gözüm arkaya bir daha dönmeyecek.
Hepsi sussa da "Kür Şad" uzatarak elini:
"Hoş geldin oğlu ATSIZ, kutlu olsun" diyecek.