Atatürk, komünizme neden geçmedi?
Rusçu, Çinci, Maocu, Leninci, Marksçılar, Atatürk’ü önce suçladılar; komünizme geçmediği için.
Sonra Perinçek grubu, “Kemalist devrimi tamamlayalım” diyerek yürüdü; komünizme doğru.
Atatürk’ü, komünizme götüremeyince komünizmi, Atatürk’ün hedefi gibi gösterdiler.
Atatürk neden geçmedi; komünizme?
Bunun yanıtını da 90 sonrasında anlayabildik. SSCB ve diğer Demirperde ülkeleri dağıldıktan sonra.
Peki ne oldu SSCB vb. dağıldıktan sonra?
Kamunun malları, Karunlara yani küresel sermayenin sahiplerine peşkeş edildi.
Kimdi bu Karunlar?
Dünyadaki ülkelerin kanını emip iliğini sömürüp sermaye sahibi olanlar. “Devletin malı deniz yemeyen domuz” lafını üreten; yaşadıkları her devlette vergi, askerlik vb. görevlerden kaçınarak sermaye biriktirenler. Ve Dünya üzerindeki kamu mallarının kendilerine devredilmesini “vatanseverlik” gibi anlatıp milliyetçileri kandıranlar. “Devleti küçültelim” propagandası yaparak Karunları büyütenler.
Bu Karunlar, o komünist ülkelerdeki kamu mallarına kondular. Daha önemlisi de bu komünistlerin yerleştikleri yerlerin özellikle de Türk coğrafyası olmasıydı. İlginç değil mi? Türkleri normalde açık açık savaşarak “Ben, seni öldürüp taşını toprağını, vatanını, yurdunu, fabrikanı, kurumlarını elinden alacağım” diyerek yenemezsin. Ve elinden o değerlerini alamazsın.
Komünistler nasıl aldılar?
“Eğitim, hastane, ulaşım vb. bedava olacak. Para, mal sahibi olmak için sermaye sahiplerine köle olmayacaksın.
Her şey devletin olacak. Herkes eşit yararlanacak” dediler.
Söyleme bakınca güzel görünüyor.
O sayede Türklerin topraklarına kondular.
Sonra da o toprakları ve o topraklardaki kurumları, fabrikaları ve diğer üretim araçlarını, Karunlara devrettiler.
Şimdi ne oluyor?
Türklerin elinde kalmış olan diğer toprakları, kamu kurumlarını ve üretim araçlarını Türklerden alıp Karunlara devretmenin yollarını arıyorlar.
Bunun için de “şirket sosyalizmi” yoluna gidiyorlar.
Artık Devlet de sahip olamayacak o araçlara.
Hepsine Karunlar sahip olacak ve Siyonizm’in istediği “İstanbul başkentli Siyonist tek Dünya devleti” adım adım uygulanacak.
Türklere biçilen rol nedir?
Soros’un deyimi ile Mehmetçik kanı!
Kazakistan, Türkiye, Çin vs. Dünya üzerindeki bütün olayların perde arkasında bu vardır; Kamunun mallarını Karunlara peşkeş etmek…
Türk Dışişleri Bakanı, görünürde Mevlut Çavuşoğlu iken fiiliyatta Perinçek yönetimine verilmiş durumda.
Uygurlara ağlarken bir gün kendimiz, o durumda uyanacağız.
Ne Mutlu Türk doğup Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla...
Çağrıbey.