Gönderen Konu: Kürt Mikroplarının Üremesi Hakkında  (Okunma sayısı 18713 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Turansoylu

• Ziyaretçi
Ynt: Kürt Mikroplarının Üremesi Hakkında
« Yanıtla #10 : 10 Haziran 2006 »
aynı hatayı biz yapmayalım osmanlı 1912 de işin kolayını buldu balkanlarda çıkan isyanlardan korkan saray erkanı 1912 de balkan Türklerini anadoluya çekti sonra balkanlarda irili ufaklı devletler kuruldu.eğer osmanlı balkan Türkünü balkanlarda bıraksa idi bugün ne bulgaristan ne makedonya ne arnavutluk ne kosova olurdu hepsi Türk şehri olarak kalırdı.morada ufak bi yunan devleti olurdu o kadar.şlimdi kuzey ıraktaki Türkleride anadoluya çekelim diyosunuz bakın tarih tekerrür ediyo ama aleyhimize.şimdi nasıl yunanistan bize sorun yaratıyo batıda o zamanda kurulacak olan kürt devleti bize sorun yaratacaktır.bence ırak Türkmen cephesine silah temin etmeli ve kuzey ırağa gönüllü savaşçılar yollamalıyız iti kendi ininde boğmalıyız.

Turansoylu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 10 Haziran 2006 »
timur soydaş verdiğin liste yanlış olmasın bi daha bak istersen.balkanlardan ve kafkaslardan verdiğimiz şehitler yazmıo.aksine ben en çok şehit 1912 balkan TÜRK göçmenlerinden diye biliyorum yanlışmı biliyorum.

Çevrimdışı bozkurt_cepni_053

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #12 : 10 Haziran 2006 »
timur soydaş verdiğin liste yanlış olmasın bi daha bak istersen.balkanlardan ve kafkaslardan verdiğimiz şehitler yazmıo.aksine ben en çok şehit 1912 balkan TÜRK göçmenlerinden diye biliyorum yanlışmı biliyorum.

kandaşıma hak veriyorum...

Ben Bir Rizeli Türkçü olarak
Çanakkaledeki şehit olan Rizelilerin sadece Rize-Merkez-Çaykent bölgesinde 62 olduğunu biliyorum...
diğer bölge ile bu rhatlıkla 300 geçer...

Hem yukardaki toplam...
çannakkalede şehit olan 250 000 şehide denk gelmiyor...

GÜN GELECEK BOZKURT İNİNDE ÇIKACAK...
İŞTE O GÜN PİÇLERİN ÖLÜM GÜNÜ OLACAK...

H.TÜYLÜOĞLU

Çevrimdışı Baybiçe

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #13 : 16 Haziran 2006 »
kürt pisliğini mademki etnik temizlik yoluyla çözemiyoruz, nüfus mübadelesi yapılsın.Irak ve İran'daki Türklerle Türkiye'deki kürtler yer değiştirsin. Bu da ileriki zamanlarda (Turan'da) düşünebileceğimiz çözümlerden biri olabilir. Diğer bir çözüm katliam. Ama bunu tarihimize kara bir leke olarak ekler, başımıza kakarlar asırlarca. En iyisi mübadele.
Vatan ne Türkiyedir Türklere ne Türkistan;
Vatan büyük ve müebbed bir ülkedir: TURAN!
...................................

Türkler, bir ırk ve bir millet olarak yeryüzünün en şerefli insanlarıdır.

Çevrimdışı AttilaHun

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #14 : 13 Temmuz 2006 »
Mübadele sorun yaratmaz mı? İran'da da Kürtler var, Irak'ta da Kürtler var. Bence sürgün veya mübadele çözüm olamaz. Tek çözüm, gizli ve özel bir birliğin oluşturulması ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yaşayan Kürtlere korku verilmesidir bence. Öyle ki bu gizli ve özel birlik bu bölgelerde Kürtleri vurabilir, korkutabilir, suçu da yine Kürtlere atabilir. Bu vesileyle itler birbirine kırdırılır.

Çevrimdışı Kara Kağan

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #15 : 13 Temmuz 2006 »
  Köpekleri çinde yapılan uygulama gibi kısırlaştırmaktan başka çare yok.

katılıyorum 1 milyar çin nüfusu adamlar doğum-kısırlaştırma diye ne eziyetler ediyorlar kandaşlarımıza.biz 70 milyonuz maşallah her k*rdün 30 tane çocuğu var..
Ergenekon yurdun adı,

Börteçine kurdun adı.

Dört yüz sene durdun hadi,

Çık ey yüz bin mızrağımız!

http://anti-pkk.tr.cx/

Çevrimdışı Turk_aze

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #16 : 13 Temmuz 2006 »
kürtlerin latin amerikasında bile devlet kurmaları bizim için açık bir tehlikedir.bu adamlar kuzey kutbunda bile devlet kursalar asla kuzey kürdistan olarak gördükleri Güneydoğu Anadolu bölgesinden vazgeçmeyecekler.O yüzden kürtler devlet kursun gibi fikirler anlamsızdır.Ayrıca kürtler devlet kursun diyorsunuz ama bu güne kadar kürtlere karşı savaşmış gazi ve şehitlerimize nasıl hesap vereceksiniz? İster Güneydoğu Anadolu olsun ister Kuzey Irak olsun operasyonlarda canını ortaya koymuş askerler var.Bu fikrinizi duyunca gelip yüzünüze tükürmeyeceklermi?

kürtlerin nüfus artışına gelince...bence en mantıklı çözüm Türk devletlerinden göçmen almak.Bildiğim kadarıyla Türk soylu olanlar Türkiyede 2 yıl ikamet edince vatandaşlık alabiliyorlar.

O zaman kurun bir site ve başlatın bir kampanya.Gelenleri kendi bölgelerinize çekin,mümkünse geçici işler ayarlayın ve adapte olmaları için yoğun bir faaliyete girin.

Yapılmayacak şey değil aslında.

Bunun dışında eğer Kazak,Özbek,Türkmen,Gagavuz ve diğer Türk soylulardan eş alıp evlenirseniz o eşiniz emniyet müdürlüğüne başvurarak bütün yakın akrabalarını Türkiyeye getirebiliyor.

403 Sayılı Türk Vatandaşlığı kanuna göre Yabancı Uyruklu şahısların Türk Vatandaşlığına alınmaları için Türk soylu olanlara en az 2 yıl Türk Soylu olmayanlara ise 5 yıl Türkiye'de kesintisiz ve kanuni ikamet etmiş olma şartı getirilmiştir.

Kanunun getirdiği bu hükümden dolayı vatandaşlık tahkikatlarında Yabancı uyruklu şahısların soy durumlarını tespiti büyük bir önem arz etmektedir. Bu tespit Yurt dışındaki temsilciliklerimizce yapılmaktadır. Ancak Irak’ta temsilciliğimizin bulunmaması sebebi ile Irak vatandaşlarının soy tespit işlemleri İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün 22.02.1993 gün ve 27525 sayılı genelgeleri uyarınca Şubemiz tarafından yapılır. Bu durumda olar Irak vatandaşlarının soy tespit işlemleri Irak Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından verilerek ilgilinin Türk soylu olduğunu belirtir belge ile yapılır.

Göç masasında, yurt dışında bulunan ve Türk soyundan olup Türk kültürüne bağlı akrabalarının yurdumuza serbestçe girebilmeleri için;

Göç Masasında Yapılacak işlemler sırasıyla;

Yurtdışında bulunan yakınlarının yurdumuza serbest göçmen olarak davet eden vatandaşlarımız ilk başvurularını Köy hizmetleri İl Müdürlüğüne yaparlar.
Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü davet eden ve gelecek olan şahıslar hakkında tanzim ettiği soruşturma fişlerini şubemize gönderirler. Anılan fişler doldurularak Köy Hizmetleri İl Müdürlüğüne iade edilir.
Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü tekamül eden evrakları İçişleri Bakanlığına sunar.
İçişleri Bakanlığı aynı şahıslar hakkında Valiliğimize gerekli tahkikatın yapılarak neticesinin bildirilmesi için emir gönderir.
Emre istinaden; davet edenler ve ülkemize gelmek isteyenlerin ilişik kayıtlarının bulunup bulunmadığı, Güvenlik, Asayiş, Mali ve Narkotik Şube Müdürlükleri ile Genel Bilgi Toplama Büro amirliğine yazılı olarak sorulur.
Gelen cevaplar neticesi tahkikat hakkında İçişleri Bakanlığına bilgi verilir.
Bu yazışmalar neticesi göçmen adayı bulunduğu ülkenin Türk temsilciliğinden göçmen vizesi alarak yurdumuza gelir.

Ülkemize Gelen Şahıslar Hakkında;

Dilekçeleri alınır.
Kimlik Tespiti ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğünce parmak izi ve fotoğrafları aldırılır.
İşlemlerin sonuçları Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü ve MİT Bölge başkanlığına yazılır. MİT görevlilerince yazılı mülakat yapıldıktan sonra Köy Hizmetleri İl Müdürlüğüne şahıslar evrakları ile birlikte müracaat ettirilir ve anılan İl Müdürlüğünce kendilerine Muhacir Kağıdı verilir. Şahısların durum ve temaslarının kontrol altına aldırılması için ikamet ettikleri İlçe Emniyet Müdürlüğüne yazı ile yazılır.

Muhacir kağıdı alan göçmenler, belgeyi aldıktan itibaren 1 yıl içerisinde T.C vatandaşlığına kabul edilirler.

Çevrimdışı Turk_aze

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #17 : 13 Temmuz 2006 »
Yerli Türklerle göçmen Türkler arasında sürtüşme çıkacaksa o zaman biz bu Türkçülük konusuna hiç girmeyelim.Çünkü bu durum sizin madde madde sıraladığınız hedefler için de engel.

Çevrimdışı Turk_aze

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #18 : 13 Temmuz 2006 »
Benim söylemek istediğim şu;

Sıradan Türk vatandaşı bir kenara koyalım Türkçüyüm diyen insanlar bile Türkiye Cumhuriyetinde doğmamış Türklere hor bakıyor.

Sorunumuz da zaten bu.Yani sadece ekonomik yönden değil sorun.

maddelerinize gelince ;

1) Türkiye Kürtten temizlenmelidir.
2) Türkçü rejim inşa edilecektir.
3) Anadoluda kayıtsız şartsız Türk hakimiyeti sağlanmalıdır.
4) Ekonomik kalkınma hamleleri başlatılmalıdır.
5)Türk Cumhuruiyetlerinde Türkçü devrimlere zeminler hazırlnmalı, iktidarları ele geçirilmelidir.
6)Ekonomik işbirliği, ortak pazar kurulmalıdır.
7)Bundan sonraki işleyiş AB ninki gibi aşama aşama olmalıdır.
8)Son olarak sınırlar açılmalı, gümrükler kaldırılmalıdır.
9) Nihai amaç olarak tek devlet tek millet inşa edilmelidir.

Beşinci madde ile birinci madde yer değişmezse Türkiye Cumhuriyeti topraklarında bu maddeleri hayal ederek yaşarsınız.

Çevrimdışı alpagatun

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #19 : 13 Temmuz 2006 »
evet aynen katılıyorum