Gönderen Konu: KÜRTLERE AİT ATA SÖZÜ VE FIKRALAR  (Okunma sayısı 29282 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Baybiçe

• Türkçü-Turancı
  • **
Ynt: KÜRTLERE AİT ATA SÖZÜ VE FIKRALAR
« Yanıtla #10 : 31 Temmuz 2006 »
İyi bir Kürt ölü olanıdır.

O söz şöyle değil miydi:

En iyi kürt, ölü kürttür. :)
Vatan ne Türkiyedir Türklere ne Türkistan;
Vatan büyük ve müebbed bir ülkedir: TURAN!
...................................

Türkler, bir ırk ve bir millet olarak yeryüzünün en şerefli insanlarıdır.

Çevrimdışı metinuzun

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #11 : 31 Temmuz 2006 »
BIR GÜN kürdün BIRISI DOKTORA GELMIS.
DOKTORDA TAM TÜRKCÜ kürtlerden NEFRET EDIYORMUS.
DOKTOR SORMUS:"NEYIN VAR NIYE GELDIN?":kürt CEVAP VERMIS:"VALLAH BILLAH DOHTOR BEY BENIM BOGAZIM COK AGRI YIMAH YIYEMEZ OLDUM BI DERI KEMIH KALDIM".DOKTOR:"GEL BAKAYIM SÖYLE BI BAKIIM"DEMIS."EVEEET SEN GIRTLAK KANSERI OLMUSUN": kürt:"AMAN DOHTOR BEY ÖLECEKMIYA SIMDI"? DOKTOR.IYIKI BANA GELDIN" DEMIS."BU GIBI HASTALIKLARDA YENI BIR YÖNTEM UYGULUYORUZ"DEMIS."PEKI NEDIR BU? "COK BASIT DEMIS" DOKTOR, "SENIN MIDENI POPONA NAKIL EDECEGIZ VE BUNDAN SONRA HEP POPODAN GIDANI ALACAKSIN DEMIS"kürt"AMAN DOHTOR BEY BU OLURMU HEC"? "MERAK ETME" DEMIS,KORKACAK BIRSEY YOK;HATTA MEMNUN KALACAKSIN? "EYI"DEMIS kürt.AMELIYAT YAPILMIS kürt TABURCU OLMUS VE BIR AY SONRA KONTROLE GELMIS.
kürt GARIP GARIP HAREKET YAPIYORMUS IKIDEBIR POPOSU OYNUYORMUS.DOKTOR SORMUS:"EHHE ANLAT BAKALIM NASIL GECIYOR GÜNLERIN?RAHATSIZLIK FILAN VARMI?HERHANGI BI SORUN CIKDIMI?DIYE SORMUS kürt HALEN POPOSU OYNAMAKTA:"VALLA DOHTOR BEY COOOH GÖZEL OLMUS COH RAHATIM"DEMIS "EHHE YEMEK YERKEN HERHANGI BI SORUN CIKIYORMU?"kürt:"YOH DOHTOR COH GÖZEL YÍMAGIMIYERE KOYUP ÜSTÜNE OTURYOM VE RAHATCA YIYE BILIOM"DEMIS "HATTA YIMAH SIRASINDA ARKADASLARA KONUSA BILIM,COH GÜZEL OLUYO COH COH SAGOLASIN DOHTOR BEY"DOKTOR;"PEKI IYI HOSDA NIYE KICINI KIVIRIP DURUYORSUN GELDIN GELELI?"kürt:"VALLA DOHTOR BEY SAKIZ CIGNIOMDA!!!!
BOZKURT BOYUN EGMEZ, TÜRK ASLA EGMEZ

Çevrimdışı zeybek39

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #12 : 01 Ağustos 2006 »
kürtten EVLİYA, SOKMA AVLUYA....

Çevrimdışı BOZKURT1991

• Yasakli
  • Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #13 : 03 Ağustos 2006 »
ASİL AZMAZ BAL KOKMAZ KOKARSA YAĞ KOKAR CİNSİ BOZUK CİNSİNE ÇEKER ORJİNALİ = (ASİL AZMAZ BAL KOKMAZ KOKARSA YAĞ KOKAR CİNSİNİ S**** CİNSİNE ÇEKER )
YOLUMUZ HAK YOLCUMUZ KARDAŞ ; ALPARSLANA FATİĞE EŞSİN BAŞBUĞ TÜRKEŞ

Çevrimdışı BOZKIRKURDU

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • " TÜRK IRKI SAĞOLSUN... "
« Yanıtla #14 : 04 Ağustos 2006 »

" k..dü paşa yapmışlar önce babasını asmış."  Erzurum...

TTK

Çevrimdışı ATASAGUN

• Türkçü-Turancı
  • Öğreniyor...
« Yanıtla #15 : 10 Ağustos 2006 »

*Küfürler için kusura bakmayın çizginin aslını değiştirmek istemedim.
Bu yaratıkların toplumsal kirliliğine de iyi bir örnek olmuş zaten.

Çevrimdışı GöK-BöRü

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #16 : 13 Ağustos 2006 »
Elime tesadüfen gecen bir tekzip yazisi.Tekzipi yazanlar köpek cinsinin sözcüsü bir iki sokak köpegi."Haydi canim oradan köpek iste ! Ne olmus da tekzip yazma ihtiyaci duymus comarlar ?" demeyin .Bir okuyalim,medya da carsaf carsaf yayinlanan köse yazilarindan daha da kaliteli kaleme alinmis oldugunu gördüm."Insanoglu...Biz,köpek cinsi olarak cinsimize yüzyillardir yapilan asagilamave hakaretlere sessiz kaldik;dedik ki : Insanogludur,üstün yaratilmistir,vardir bir bildikleri dedik,hadimizi bildik ,sustuk;ve yasamaya devam ettik..Taa ki..Bizden cok cok asagi bir yaratiga, kürde ,köpek ,it gibi yakistirmalarda bulunulmasina,dolayisiyla bize "kürt" hakaretinde bulunulmasina ve bunun Türkiye´de son zamanlarda giderek arttigini üzülerek gördügümüz bu günlere kadar.Haksizli ediyorsunuz:1-Cinsimizin cig köfte,isot ve aci biber yedigi görülmemistir.2-Ekmek yedigimiz kaba pisledigimiz hic olmamistir.3-Barindigimiz beldeye,sahibine,efendisine,cocuklarina saldirdigimiz görülmemistir,böyle bir nankörlügü cinsimizden hic biri yapmamistir.4-Esek,at ve diger hayvanlara cinsel istekle yaklasan ve onlarla ciftlesen bir köpek görülmüsmüdür ?5-Kuyrugumuz omurgamizin uzantisi olup,sevincimizi belirtmek icin saga sola sallamak icin vardir.kürt te ise sirt killarinin uzantisi olup hic bir islevi yoktur,utancindan salvarinin icinde saklar.6-KILLI dogmamiz ,elbise giyme imkanimiz olmadigi icindir,yoksa kürt denen mahlukatta oldugu gibi TANRININ bir laneti degildir.7-Eniklerimiz,sahibimizin layik gördügü yal a sükreder ve yal verene de minnet besler.Karni doydugu kapida kapkaccilik,tinercilik,hirsizlik,tecavüzcülük gibi ugursuzluklar yapan köpek varmi ?Insanoglu !kürt denen asagilik ,pislik mahlukata "köpek,it" diyerek,bize de "kürt " demis oldunuz..Sizleri siddetle KINIYORUZ..Sokak köpekleri adina : Comar
Bu vatanın ekmeğini yeyipte bu vatana ihanet eden birgün ekmeği yediği yerden kurşunu yer

Çevrimdışı GöK-BöRü

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #17 : 13 Ağustos 2006 »
nerde buldun bi kürt iki sürt bi dürt
Bu vatanın ekmeğini yeyipte bu vatana ihanet eden birgün ekmeği yediği yerden kurşunu yer

Çevrimdışı Andarkan

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #18 : 31 Mayıs 2011 »
Bir gün doğuda pkklılar bir otobüsün yolunu kesmiş soygun yapmak için.girmişler otobüse,liderleri demiş:"kürtler ssola kürt olmayanlar sağa geçsin".Bakmış eskiden tanıdığı bir zaza da sağa geçmiş.Demiş "ne işin var o tarafta?","beyim zazayım ben" diye cevaplamış.Lider,"geç la sola ...... oğlu size de mi ayrı devlet kuracaz" demiş

Çevrimdışı Cebe Noyan

• Her Şey Türk İçin, Türk'e Göre!
  • Türkçü-Turancı
  • Türk Irkı Sağ Olsun!
« Yanıtla #19 : 31 Mayıs 2011 »
Ayı'dan post, kürtten dost olmaz!
Ümmetinizin bittiği yerde, Türk'ün Kudreti başlar.

"Niye kaçıyoruz? Çok diye niye korkuyoruz? Azız diye niye kendimizi hor görelim? 'Hücum edelim' dedim. Hücum ettik...Savaştık. Bizdeni iki ucu,
yarısı kadar fazla idi. Tanrı lûtfettiği için, çok diye korkmadık, savaştık. Tarduş şadına kadar kovalayıp dağıttık."
(Bilge Tonyukuk - 2. Taş, Batı Yüzü - 3-4-5-6)