Gönderen Konu: Mehmet Ağar (?)!!  (Okunma sayısı 12279 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nil

• Türkçü-Turancı
Ynt: Mehmet Ağar (?)!!
« Yanıtla #10 : 13 Ekim 2006 »
yeni söylemlerindede hemen kıvırdı zaten. Politikacıdan adam çıkmaz. Bunlar politikaya girmeden önce etek giymeyi öğreniyorlar. İlk, orta ve lise yaşamlarında evde bunlara aileleri ileride politikacı olabilsinler diyerek etekle dolaştırırlar, tabi zihniyet oturuyor bu tür şahıslarda.
Bu siyaset alanında yaşıyan herkez bizi dünyaya rezil ettiler, ölene kadar ve öldükten sonrada iki elim bu adamların boğazında olacak.
Bu gün 12 - 10 - 2006 dünyaya rezil edildiğimiz gündür ve bu gün siyasetten sorumlu her kezden intikam alınacaktır. En sağından en soluna kadar her siyasetciden.
Artık bunun için yaşıyorum.

Politikacılardan adam çıkmaz, bunlar politika yapmadan önce etek giymeyi öğreniyorlar ne demek?Döneklik,sahtekarlık, sadece kadınlara özgü bir davranış mıdır?

Çevrimdışı mete

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #11 : 13 Ekim 2006 »
hayır ama sen yanlış aldın söylediğimi burda mecaz var, senin gibi düşünüyor olsam direk kadın gibi kıvırtıyor derim. Burda söylemek istediğim şeyin anlamını bilmiyorsan öğren sonra bana bulaş, bulaşacak adam arıyosan bu siteden hariç kime el atsan daha makbuldür, zaten kafayı yemişim birde seninle uğraşmayayım.  İki gündür ne yediğimi biliyorum nede uyuduğumu ve rica edicem tahrik edici yazılarla cevap verme bana. Eğer adamın biri etek giyiyor diye birisi birşey söylerse bu O ADAMIN DÖNEK OLDUĞU manasındadır anlaya bildinmi ? Kendisinin olması gerektiği gibi davranmıyor demek için söylenir.

Çevrimdışı nil

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #12 : 13 Ekim 2006 »
hayır ama sen yanlış aldın söylediğimi burda mecaz var, senin gibi düşünüyor olsam direk kadın gibi kıvırtıyor derim. Burda söylemek istediğim şeyin anlamını bilmiyorsan öğren sonra bana bulaş, bulaşacak adam arıyosan bu siteden hariç kime el atsan daha makbuldür, zaten kafayı yemişim birde seninle uğraşmayayım.  İki gündür ne yediğimi biliyorum nede uyuduğumu ve rica edicem tahrik edici yazılarla cevap verme bana. Eğer adamın biri etek giyiyor diye birisi birşey söylerse bu O ADAMIN DÖNEK OLDUĞU manasındadır anlaya bildinmi ? Kendisinin olması gerektiği gibi davranmıyor demek için söylenir.

Sizin tarzınıza uygun yazı yazmayı beceremem ben, kahve ağızı ile konuşamam çünkü.İki gündür sadece sizin sinirleriniz mi bozuk?Sinirli de olsam saygılı ve töreli olmaya gayret ederim.Sarf edeceğim sözcüklerin nereye gideceğini,nasıl algılanacağımı hesap ederim.Sizi saygılı ve töreli olmaya davet ediyorum.

Çevrimdışı tungaturan

• Türkçü-Turancı
  • ben TÜRK AZ_Sİ
« Yanıtla #13 : 13 Ekim 2006 »

mete üslubun çok fena.eğer uğraşacak dermanı kendinde bulamıyorsan,moralin bozuksa,kötü durumdaysan forumda cevap yazacağına biraz dinlenmeni tavsiye ederim.böyle bir cevabın hiç bir geçerli sebebi olamaz.
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.

Çevrimdışı tungaturan

• Türkçü-Turancı
  • ben TÜRK AZ_Sİ
« Yanıtla #14 : 13 Ekim 2006 »
   Ağar Diyarbakır Mardin gibi illere gitmiş. Orda ki açıklamaları siyasetini belirtti. Ağar dağda ki kürt eniklere silahları bırakın ova da siyaset yapın.
    o ovanın sahibinin kurtlar olduğunu ve kurtların ovada kol gezdiğini aklına getirememiş galiba.

Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.

Çevrimdışı [Hun Türk]

• Türkçü-Turancı
  • TTK
« Yanıtla #15 : 13 Ekim 2006 »
mete,
Üyeliğin iptal edilmiştir. Uslübuna dikkat edeceksin.
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız

TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı CenkAltay

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #16 : 14 Ekim 2006 »
Korsika fransa'nın g.doğusudur.Korsika dilini konuşmak,kültürünü yaşatmaya çalışmak vb. her şey fransa'nın gazabına katlanmak demektir. Bu gerçekle hiç bir fransız politikacı bu konulara girmez ve oy uğruna korsikacılık yapmaz. Evet politikacılar dünya'nın heryerinde aynı fakat bizimkilerde anormal bir kan bozukluğu var ve inanın bütün sorunda bu..Ağar nerelidir? kökleri nedir? Biraz inceleyin denklemi tamamlarsınız..

Kök-Börü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 14 Şubat 2007 »

reaksiyoner milliyetçilik konusunda ben de hemfikirim.yani Türkler olarak herhangi bir toplumsal kargaşa ortamında,hızlı organize olabilme özelliğimiz var.kendimizi çabuk toparlayıp savunmaya ve mücadeleye geçebiliyoruz.bu yönümüz birçok kez denenmeye çalışıldı.mesela Maraş olayları ya da buna benzer birkaç kargaşa anı.kazananın kim olduğu ortada.evet hoş birşey değil ama yine de bu olaylarda onlara hadleri bildirilmiştir.bunun içindir ki medya bunun adını ''kanlı'' Maraş olayları koymuştur.eğer ki kan Türk'ten aksaydı bunun sözü bile edilmezdi.örnekler çoğaltılabilir.
      birgün o hoşgörünün yaşamlarının tek sebebi olduğunu anlayacaklar.

Bunları bilmeniz için söylüyorum...Bizzat yaşadığım dönemlerdi...

Bahsettiğiniz 1977 Maraş olaylarında kazananın kim olduğu ortadadır...

Mezhepçilik yaparak Türkü Türke kırdırmışlardır...Katledilenler Türkmenlerdir...Akan kan Türkün kanıdır... 

Bu Kureyş kabilesinin  hayranları hala ortalarda dolaşmakta;Utanmadan kendilerine Milliyetçi demektedirler...

Saygılarıımla

Çevrimdışı Deli Dumrul

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #18 : 14 Şubat 2007 »

Mehmet Agar ,yeni dönemde dünyayi idare edenler tarafindan yeni bir siyasi misyonla görevlendirilmistir.Bunu anlamak icin  gectigimiz günlerde ABD Ankara Büyükelcisinin, Agarla yapmis oldugu 4 saata yakin görüsme yeterlidir sanirim.Bu süre icerisinde birbirlerine yasam öykülerini anlatmadilar herhalde.
Ayrica Agarin söylemlerininde onun nasil bir misyonu üstlendiginin ipuclarini veriyor bizlere.

Saygilar

TTK

Bozoklu Bozkurt

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 14 Şubat 2007 »
Kök-Börü soydaşımın yukardaki yazısına ithafen şu dörtlük aklıma geldi sizinle paylaşmak istiyorum;

Benim ayrım gayrım olmaz olamaz
Alevi de benim sünni de benim
Türk'ün her çeşiti bence mukaddes
Alevi de benim sünni de benim