Arkadaşlar ben, hunturk.net'te ülkücü şehitler kısmının yani bahsettiğim 5000 şehitlerden bir kesitin bulunması, site müziklerinde bile ülkü ocaklı sanatçıların şarkılarının ağırlıkta olması, gözden geçirdiğim tartışma başlıklarında bazı üyelerin ülkücülere göz kırpar yazılarının olması ve Türkçülerin de TC vatandaşı olduğu ve oy kullanma hakkına sahip olduğundan ötürü şu an bir seçim olsa hangi partiye oy atarız konusunu ilk yazımda gündeme getirmiştim. MHP hakkında pekte olumlu düşüncelere benimde sahip olmadığımı belirtmiştim. Ama siteyi ziyaret etmediğim belli bir süre içinde benim ikinci yazımı da okuyup ne demek istediğimi anlayabilen bir iki arkadaştan başka herkes beni bir tek Devlet Bahçeli ilan etmemiş. Bazılarınız çok yaldızlı konuşmuş ama işin aslı öyle değildir çok rahat cevabı verilebilecek konulara eğilmiş. Fakat ben o cevabı vermem çünkü mhp sözcüsü değilim tek söyleyeceğim şey MHP dışındaki bütün partililer elinde yetki olsa bütün Türkçüleri bir günde keser tabi bazı şahıslar hariç olabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz. Kötünün iyisinden kastım bu idi, acaba sizce de böylemi demek istemiştim. Kötünün iyisi kavramını olabilecek en kötü olarak algılayan arkadaşlada bir konu tartışmam zaten. Türkçü derneklere hiç bir destekte bulunmayıp dahada önerilerde bulunduğumu söyleyen arkadaşada şunu söyleyeyim; bilip bilmeden konuşma belkide senin güddüğün koyun kadar benim düzdüğüm çoban vardır. Ben üç farklı Türkçü dergiye aboneyim (isimlerini söylemiyeyim mazallah zan altında filan kalabiliriz sitemize bi zeval gelmesin) ve bu alışkanlığı çok kişiye kazandırdım, ayrıca ben marmaristeki floryadaki konferanslardada vardım, daha sülalecek desteklerimizi yazardım ama yaptığı desteklerle gerinen biri olamam. O kadar yazı yazacağınıza sadece burda siyasi parti tartışılmaz deseydiniz özür diler şimdiki yazımıda yazmazdım. Ama her neyse tamam siz haklısınız lütfen bu konu kapansın diyorum çünkü sinirleniyorum.
Ben, beni çileden çıkaran esas meseleye geleyim. vgöztepe sana sesleniyorum. O kansız dediğin eğer bensem şunu iyi bilki ben bilgekağanım gerçek adımda öyledir. Sukatıksız bir Türküm Karabağlı Türkmen Aşiretindenim 20 nesil önceki dedelerimi sayabilirim bu bir. Ben Türkçü fikirler savundum ne kardeşlik masalları okudum nede dini vaazcı kesildim, Türkçü fikirler savunan birine kansız diyen de ya ermenidir ya rumdur sayın göztepe bu iki. Bana kansız diyenide kanımla boğarım bu üç. Ya adam gibi çık özür dile ya da ben yanlış anlamış olabilirim sözlerine açıklık getir, ilk yazımda kavgayla başlamak istemediğimi belirtmiştim ama öyle olmayacağa benziyor.
Üsten mavi gök basmadıkça altta yağız yer delinmedikçe kimse benim dilime, töreme, kanıma dil uzatamaz. Uzattırmam. Muhtaç olduğum kudrette damarlarımdaki asil kanda mevcuttur...