Gönderen Konu: MHP li başkan Kürtçe Konuştu  (Okunma sayısı 19945 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aslanargun

• Türkçü-Turancı
Ynt: MHP li başkan Kürtçe Konuştu
« Yanıtla #30 : 23 Mayıs 2006 »
mhp'lilerin "Başbuğ" dedikleri Türkeş "kürtler bizim din kardeşimizdir, biz bir ağacın dallarıyız, et ve tırnak gibiyiz, ayrılmaz bir parçayız" diyordu.

Birde Devlet Bahçeli'nin Milliyetcilik "anlayışına" bakalım: "Kan bağına ve soya dayalı milliyetcilik anlayışını reddediyoruz."

Peki, mhp şimdi Türkcüleri temsil eden bir parti mi? Şunlarda ki mantığa bir bakarmısınız lütfen?

Birkaç oy uğruna dini istismar eden ve kürd denilen aşağılık farelere kucak açan mhp'yi hangi mantıkla savunuyorsunuz?

Çevrimdışı aslanargun

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #31 : 23 Mayıs 2006 »
Sayın Albay kandaşım! Bu sorunun hitabı siz değilsiniz! Ben genel olarak sordum!

Çevrimdışı bilgekağan

• Yasakli
  • Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #32 : 24 Mayıs 2006 »
Arkadaşlar ben, hunturk.net'te ülkücü şehitler kısmının yani bahsettiğim 5000 şehitlerden bir kesitin bulunması, site müziklerinde bile ülkü ocaklı sanatçıların şarkılarının ağırlıkta olması, gözden geçirdiğim tartışma başlıklarında bazı üyelerin ülkücülere göz kırpar yazılarının olması ve Türkçülerin de TC vatandaşı olduğu ve oy kullanma hakkına sahip olduğundan ötürü şu an bir seçim olsa hangi partiye oy atarız konusunu ilk yazımda gündeme getirmiştim. MHP hakkında pekte olumlu düşüncelere benimde sahip olmadığımı belirtmiştim. Ama siteyi ziyaret etmediğim belli bir süre içinde benim ikinci yazımı da okuyup ne demek istediğimi anlayabilen bir iki arkadaştan başka herkes beni bir tek Devlet Bahçeli ilan etmemiş. Bazılarınız çok yaldızlı konuşmuş ama işin aslı öyle değildir çok rahat cevabı verilebilecek konulara eğilmiş. Fakat ben o cevabı vermem çünkü mhp sözcüsü değilim tek söyleyeceğim şey MHP dışındaki bütün partililer elinde yetki olsa bütün Türkçüleri bir günde keser tabi bazı şahıslar hariç olabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz. Kötünün iyisinden kastım bu idi, acaba sizce de böylemi demek istemiştim. Kötünün iyisi kavramını olabilecek en kötü olarak algılayan arkadaşlada bir konu tartışmam zaten. Türkçü derneklere hiç bir destekte bulunmayıp dahada önerilerde bulunduğumu söyleyen arkadaşada şunu söyleyeyim; bilip bilmeden konuşma belkide senin güddüğün koyun kadar benim düzdüğüm çoban vardır. Ben üç farklı Türkçü dergiye aboneyim (isimlerini söylemiyeyim mazallah zan altında filan kalabiliriz sitemize bi zeval gelmesin) ve bu alışkanlığı çok kişiye kazandırdım, ayrıca ben marmaristeki floryadaki konferanslardada vardım, daha sülalecek desteklerimizi yazardım ama yaptığı desteklerle gerinen biri olamam. O kadar yazı yazacağınıza sadece burda siyasi parti tartışılmaz deseydiniz özür diler şimdiki yazımıda yazmazdım. Ama her neyse tamam siz haklısınız lütfen bu konu kapansın diyorum çünkü sinirleniyorum.
 Ben, beni çileden çıkaran esas meseleye geleyim. vgöztepe sana sesleniyorum. O kansız dediğin eğer bensem şunu iyi bilki ben bilgekağanım gerçek adımda öyledir. Sukatıksız bir Türküm Karabağlı Türkmen Aşiretindenim 20 nesil önceki dedelerimi sayabilirim bu bir. Ben Türkçü fikirler savundum ne kardeşlik masalları okudum nede dini vaazcı kesildim, Türkçü fikirler savunan birine kansız diyen de ya ermenidir ya rumdur sayın göztepe bu iki. Bana kansız diyenide kanımla boğarım bu üç. Ya adam gibi çık özür dile ya da ben yanlış anlamış olabilirim sözlerine açıklık getir, ilk yazımda kavgayla başlamak istemediğimi belirtmiştim ama öyle olmayacağa benziyor.
 Üsten mavi gök basmadıkça altta yağız yer delinmedikçe kimse benim dilime, töreme, kanıma dil uzatamaz. Uzattırmam. Muhtaç olduğum kudrette damarlarımdaki asil kanda mevcuttur...
Şimdi beni ezenler demek soyumu bilmez
Bozgunun ardındaki mutlak toyumu bilmez
Çin'de kırk bir çeriyle ihtilal yapan kimdi
Peki o uslanmaz kan, hangi bedende şimdi.

Çevrimdışı h_ersen

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #33 : 24 Mayıs 2006 »
..................

TanriKutMete

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : 24 Mayıs 2006 »
Evet, meşhur Marmarisli Bilgehan,

Biz daha uzun sürmesini bekliyorduk ama tahminimizden de kısa sürdü düşmesi.

İşte şimdi hoşgeldin bilgekağan!

Bundan sonra geldiğin yere geri dönerek, yazmaya devam et ama bu otağı daha fazla kirletme.

Hee bir de; uzaktan yakından hiç bir alakanın olmadığı İlteriş'i, Türkçü Derneklere yardım ettim diye ağzına alma sakın. Hangi derneğe, kime etdiysen( ki biz bilemeyiz bunu), orada zikret bu lafları.

ÜYELİĞİN İPTAL EDİLMİŞTİR ! ! !

TTK

Çevrimdışı [Hun Türk]

• Türkçü-Turancı
  • TTK
« Yanıtla #35 : 25 Mayıs 2006 »
TanriKutMete kandaşım açıklamış meşhurlardan. Otağımızı çok meşhurlar geliyor ama sizin açınızdan kötü ki az çok tespit edebiliyoruz.

Site müziklerinden girmiş, ülkücü şehitlere kadar uzanmışsın. Tek tek cevap vermek isterdim ama adam olmadığı kanıtlanmış birisine cevap verme luzumunu göremiyorum.

Bu arada TanriKutMete ırkdaşımın dediği gibi biz bu kadar erken pes edeceğini tahmin etmemiştik. Şaşırttın bizi...
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız

TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı TeknikTürk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #36 : 25 Mayıs 2006 »
kürtçe diye bir dil yokturki konuşsun....Bu uyduruk lehçe arpça farsça Türkçe kırması  80 kelimelik bir uydurmadır...sözde alfabelerini icad eden alman istihbaratıdır...Yapılan araştırmalar göstermiştirki kürtoloşcada sadece 40 adet özgün kelime bulunmaktadır...

Çevrimdışı Timurlenk

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #37 : 27 Mayıs 2006 »
zaten kardeşlermiş kendileri söylüyorlar. köpeğin şerefsizin kardeşide, köpek olur şerefiz olur kısaca kürdo denilen aşşalık yaratık olur. kürdolar Diyarbakırımızdan temizlenmeden orası mhp nin kalesi olursa mhp başkanın osman baydemirden, mhpninde dtpden ne gibi bi farkı olur. Türk yüce bir ırktır , kürd ise bir avuç teroristin ismidir. mhplilere bunu anlatmak lazım.

tuğşad

• Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : 27 Mayıs 2006 »
Şanlı TÜRK TARİHİ' inden haberi olmayan okumak araştırmak yerine sadece solagan atma yarışına giren kardeşlerim,karındaşlarım dava arkadaşlarım...
Ülkücülük ve onun öğretileri kimsenin tapulu malı değildir Ülkücülük ve Ülkücü bakış binlerce yıldır Yüce Türk Milletinin Yol göstericisi Olmuştur.Yüceler Yücesi Türk Çınarının Binlerce Dalı Olmasına Rağmen Tek Bir Kökten Beslenir Bu Kökün Adı TÜRKLÜKTÜR İlk Önce Türk Tarihinde Türk Soyuna Mensup Boyları Öğrenip Türklüğün Ne Kadar Geniş Bir Coğrafyası Olduğunu Tanıyalım Türkçemizin Değişik Lehçelerini Kullanan Boylara,Budunlara  Ön Yargı İle Yaklaşmayalım

TanriKutMete

• Ziyaretçi
« Yanıtla #39 : 27 Mayıs 2006 »
Hafiften bir kürdofillik kokusu aldım sanki.

Sanki birisi bize, o senelerdir saçma tarih tezlerinden biri olan kürdlerinde Türk boyu olduğunu iddia eder gibi bir yorumda bulunmuş.

Hele sen bir say bakayım şu Türk boylarını, bizim gibi cahil kardeşlerini de aydınlat. Hangi boyun kardeşliğinden bahsediyorsun öğrenmiş olalım hem de.

TTK