Ben kilitlenen bu konuyu tekrar fikirlere yorumlara acmak istedim, yöneticilerin ve tüm Bozkurtlarin bilgisine.
Yukarda ve önceki sayfalarda cok ilginc seyler okudum, biz Türklerin en büyük sorunu iste bu konu icinde gizlidir.
Biz kim oldugumuzdan emin degiliz, kimlerin Türk oldugundan da emin degiliz, Türklügün haddi hududu neleri kapsiyor bununda tam bilincinde degiliz.
Bu durum bizim sucumuz degil, malesef isgal altinda olan Türk Yurtlari ve alelacele yoktan kurulmus olan bir Türkiye ile anca bu kadar bir tarih olusturulabildi.
Tarihcilerimizin yeniden Türk Tarihi'ni yazacaklarini filan duyuyorum medyadan, bu duruma Türk Milliyetcisi ve Türkcü tarihcilerin pesin pesin müdahil olmasi, bizlerin de
simdiden birseylerde diretmesi elzemdir, yoksa yeni yazilacak Türk tarihindeki sacmaliklar aymazliklar yanlislar, suan ki bilinen ve kabul gören tarihimizden daha da fazla olacaktir.
Peki Alp, 4_hilal senin Mogollar konusunda fikrin nedir onu da söyle diyorsunuzdur.
Benimle hemfikir olmanizi saglama kudreti benim kapasitem dahilinde degildir, bu diyecegimi de elestirmekte hürsünüz; Mogollarin Türk sayilmadigi bir fikriyat ile, Bati-Türkistan'a ulasabilmek akil kari degildir diye düsünüyorum. Mogol dedigimiz kisiler, bana sorarsaniz, en az benim kadar sizin kadar Türk'tür. Mogollari Türkten ayri tutanlarin, Mogollugun dogusunu hangi olaya döneme dayandirdiklarini, ha keza Türklügü de hangi olaya kök hadiseye indirdiklerini dinlemek isterim.