Gönderen Konu: ÖN TÜRKLER HAKKINDA DİKKATLİ OL !  (Okunma sayısı 10727 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ULUKAY

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 72
  • ULUKAY'IN SADIK ERİYİM ACUNA KAAN ONA ÇERİYİM.
ÖN TÜRKLER HAKKINDA DİKKATLİ OL !
« : 11 Ağustos 2011 »
Şu an son moda olan Ön Türk tezleri çoğunlukla bir insanın hayatında görebileceği en karmaşık en mesnetsiz en tutarsız içeriklerle dolu .Bu güne kadar hiç bir şey anlamadım anlayacağımı da sanmıyorum .İler tutar yanı olmayan ve  dünya tarihi ile bile bağdaşmayan bu uyduruk ve karma çorma edilmiş ön Türk tezleri her halde başka bir boyutdaki paralel bir evrendeki dünya da yaşayamış olan Türklerden bahsediyor olsa gerek .
Dünya tarihinin bile M.Ö olan kısmının tamamen bilindiği fakat bilinmiyormuş gibi yapılarak ve çarpıtılarak anlatıldığını çok iyi bildiğim için aynı palavra keş tapınağının yeni moda uydurmaları bu gün genç Türkçüleri o dağdan bu dağa o tepeden bu tepeye dolaştırıp yormak için tasarlanmıştır.  Bu gün bu bilgi çöplüğü internet başta olmak üzere her tarafda kol geziyor.Sadece bir tez bir sanı dan ibaret olan bir çok teori bu gün özellikle bir kısım Türkçüler arasında tamamen gerçekmiş gibi algılanıp buralardan yola çıkarak yeni yeni Türkçü akımlarının oluşmasına bile neden olmaya başladı. Gerçekler ve yanılgılar ve bazende kasıtla yapılmış yaratımlar kelimenin  tam anlamıyla koyun koyuna . Yoğun bir bilgi kirliliği bu hezeyanlarla gerçeklerin çorbasından üretilmiş post modern Ön Türk araştırmaları yanlışlarla mesnetsiz sanı ve yanılgılarla hatta bazen kaynağının yağılardan geldiğini anlamamanın neredeyse imkansız olduğu sokmalar ve dayatmalarla dolu .Elbetde araştırıp öğrenilecektir.Elbetde bazen yanılgıyada düşülebilir ama bunun vereceği zararı en aza indirmek için Ön Türkler konusunda ortalıklarda dolaşan bilgilere her zaman ihtiyatlı ve şüphe ile yaklaşmalıdır.Bu gün kendi ülkemizde kesin ve net olduğunu bildiğimiz konularda bile Türklere çevrilen tezgahları ve tuzakları görüp dururken Batılıların M.Ö ki tarih bilgilerini nasıl gizlediğini ve kısırlaştığını ve hatda yoğun derecede çarpıtarak ortalığa dikte ettiğini bilip dururken Tarihin dumanlı sisli bölgelerinde dolaşmak isteyenlerin çok dikkatli olması gerekir. Dünya tarihine yeterince hakim olmayan birinin Türklerin karanlıkta yatan tarihine yaklaşımı kesinlikle ihtiyatlı olmalıdır.Hem sonra bu ğünlerde Ön Türk olarak adlandırdığınız bizleri, içerisine sadece halkını katletmek için girdiğimiz memleketlerin sahipleri olduğumuzu sanmak ve acınası ucube ırkları da atalarınız sanmak gibi talihsiz yanılgılar oluşabilir ve ırkların yarattığı kültürel bağlamlarda ki kadim sapık öğretilerine sempati duyma durumu sinsi sinsi gelişebilir. Şunu da büyük bir zevkle eklemek isterimki Türkü filan ırkla falan ırk ın birleşiminden yaratma çabaları alçakça ve asla hedefine ulaşamıyacak bir çabadır.
Jön Türkler diye bir ırk olmadığı gibi Ön Türkler diye bir ırkda yok .Türk var her zaman vardı bişeyle bişeyden oluşturulmadı direkt olarak yaratılmış tek ırkdır .Ve olacaktır da Birileri ana elementlerden birini alıp iki elementin karışımından oluşmuş gibi lanse etmektedir .
Bu kısa yazıma hem küçük bir espri ve hemde  bir uyarı olacak nitelikte olan şu cümleler ile son veriyorum ;
TÜRKÇÜLERİN OKUDUKLARINI DEĞERLENDİRİRKEN DÜŞMANLARININ, ŞU İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ BİLGİ ÇAĞINI ,İLETİŞİM VE BİLİŞİM İMKANLARINI YÖNETTİKLERİNİ VE OLMAYAN BİR ŞEYİ ÇOK KOLAY VAR EDEBİLDİKLERİNİ OLANI İSE ÇOK KOLAY ÖRTEBİLDİKLERİNİ  UNUTMAMALARINI VE BALIKLAMA ATLAMALARDAN KAÇINMALARINI İSTEMEKLE BERABER ASİL TÜRK IRKI ADINA EMRE GÖRE HAREKET EDİLMESİNİ VE BU KONUDA HER HANGİ BİR AKSAKLIĞA MEYDAN VERİLMEMESİNİ AKSAKLIĞA MEYDAN VERENLER HAKKINDA YAKIN BİR GELECEKTE KURULACAK TURAN İMPARATORLUĞU TARAFINDAN YASAL İŞLEM YAPILACAĞINI ...
     
 ÖN TURANCILAR ADINA
 Bir Türk ırkçısı

Not : Büyük harfle yazmanın bağırma olarak kabul edildiğini bilmekteyim lakin koyu harfle yazmak istedeğim büyük harflerle yazılmış kısmı paneli kullanamadığım için büyük harfle yazdım bilig'lerinize ötün tiye.(Bilgilerinize arz edeyim diye)
TÜRK TANRISI !
TANRI !
TÜRK YARATMADIĞIN GAYRILARI,
TÜRK GİBİ GÖRÜNEN GAYRILARI,
KURT POSTU GİYMİŞ ÇAKALLARI,
ALBIZLARA KARIŞMIŞ CANAVARLARI
MEYDAN BULUP ŞIMARANI.
KENDİNİ TÜRKTEN ÜSTÜN GÖRMEYE KALKINMIŞLARI GÖRDÜM.
ŞİMDİ ONLAR BENİ GÖRMELİ  DAYANABİLECEKSİNİZ BAKIN KİTAPLARINIZDA YAZAN KIYAMETİNİZ BENİM !

Çevrimdışı Türkçü

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 53
Ynt: ÖN TÜRKLER HAKKINDA DİKKATLİ OL !
« Yanıtla #1 : 12 Ağustos 2011 »
Esenlikler,
Kaygınızı anlıyorum ve haklı buluyorum. Sadece Türk tarihinde değil, Edebiyatta, sanatta, siyasette kısacası tüm alanlarda ihtiyatlı olmamı gereken bir zaman.
Basit bir örnek; bugün dünya basınını da ele alan ABD'nin ntlarının kırılması, Ortadoğu'da fazilerin yükselmesi vs.
Haberlerde anlatılan malum ama işin aslı; her şey ABD'nin denetimi (kontrol) altında, bu bir adi oyun...
Afganistan'a asker göndermek, Irak'ı işgal etmek diğer ülkelerde karışıklık yaratmak zahmetli iş ve tek başına etki eder ama en büyük darbe ekonomik alandaki silahlarla yapılır. Bir nükleerden daha çok tahribat yaratır.
Her neyse, işin özü şudur ki; her alanda ihtiyatlı davranmak gerek ama sizin yazdıklarınız sonrası aklımda kalan şu oldu; hangi meseleler kusurlu?
Haluk Tarcan'ın "Anadolu 15000 yıllık Türk yurdu" tezi ya da Malazgirt savaşı Türklerin Anadolu'ya ilk değil, son girişi  tezi mi?

Ya da Azerbaycan'da şu an tartışılan; Türklerin anayurdu Azerbaycan bölgesine yakın yerler olduğu tezi mi?

Neyin yanlış olduğunu belirtirseniz daha da açıklık gelir ve bilenler de yorumlar, doğru bir tartışmaya yönelebiliriz ama şu an için hangi konudan bahsettiğimizi, hangi ön Türk tarihi bilgileri hatalı diyorsunuz bunu bilmiyoruz.
Ayrıca Jön Türkler diye adlandırılanları bilirim ama ırk değildi ve Ön Türklerden kastı da bilirim ama ırkı diye dillendirine hiç rast gelmedim. Şayet latife amaçlı yazmadıysanız bu saçmalığa kimsenin kanacağına inanmam.

Bu konularda biraz daha ayrıntıya girerseniz sorunu daha iyi anlar ve en kötü ihtimalle bireysel tedbirler alırız.

Esenlikler...
.....
"Ölüm değil bize tasa,
Biz kartalız, hayat ökse.
Yavuz düşman kılıç çalsa
Yumruğumla çelemem mi?

Kırgız atım yağız olsa,
Yol gösteren yıldız olsa.
Bahtiyarlık bir kız olsa,
Silâh çekip alamam mı?

BAHTİYARLIK BENİM TASAM,
FAKAT O BİR ZEHİRLİ SAM,
BİRŞEY BİLE YAPAMASAM,
ERCESİNE ÖLEMEM Mİ?"

Çevrimdışı ULUKAY

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 72
  • ULUKAY'IN SADIK ERİYİM ACUNA KAAN ONA ÇERİYİM.
Ynt: ÖN TÜRKLER HAKKINDA DİKKATLİ OL !
« Yanıtla #2 : 12 Ağustos 2011 »
Değerli kandaşım ilk olarak en basit olanı cevaplandırayım .Jön Türkler benzetmesini latife amacında yazdığımı sanıyorumki anlamışsınız yinede netleştirmek adına tekrar vurgulamayı uygun gördüm.Diğer suallerinize gelince aslında bir kaç satıra sığmıyacak kadar bilgiyi burda tek tek ele almak için inanın çok yorgunum ve bunları kısaca ele almak da bir o kadar zor.Bizleri yoran Türkçülük kavgası değil bizleri uğraştıran ve yoran yağı'ların her su kuyusuna attığı hayvan leşlerini bir klavye ile temizlemeye çalışmak.Gerçekleri dile getirmek için kısıtlı imkanlara sahip olmak .Kirletmek bir leşi kuyuya bırakmak kadar kolay ama yarım dakikalık bu işlemin verdiği hasarı temizlemek maalesef kirletmek kadar kolay değil.Aslında yazımı gönüllere nasıl düşerse öyle olsun diyerek yazmıştım .Taktir ve değerlendirmelerin ince kısımlarını Türkçü soydaşlarıma bırakmak istemiştim.Ama mademki bir kandaşım bu şaibeli bulduğum , tehlikeli gördüğüm bir takım Ön Türkçülük teorilerinin hangileri olduğunu soruyor ise bende elimden geldiğince değinmeye çalışmalıyım diyorum.
Ön Türkler diye isim verdiğimiz olgu netleştiremediğimiz tarih delhizlerindeki soylu ırkımızın kökeni , yaşayışı , tarihi macerasıdır .Tarih içerisinde  bir yere kadar gayet net bir şekilde hakimiz yani en azından genel tarih olarak .Bir yerde adeta önümüz kesiliyor.Her şey puslanmaya başlıyor kim kim dir ney nerde şunlarmıyız bunlarmıyız demeye başlanıyor. Bu doğal bunda yadırgancak bir şey yok bilinmeyeni bulmak için her zaman binlerce yanlışa el atılabilir tabikide.Ama zamanla çalışarak bunlar eninde sonunda açığa çıkar fakat biz bu işleri yaparken düşmanımız kendi çıkarlarını korumak için bizim bu işi yapmamızda bize engel olmak ve hat da bizleri yanlış bilgi akımlarına kanalize ederek üzerimizde çok tehlikeli senaryolar kurma çabası içerisindedir.

Haluk TARCAN 'nın Anadolu 15000 yıllık Türk yurdudur tezi benim görüşüm dahilinde onayladığım ve gerçeğin ta kendisi olan bir tezdir.İlk olarak Malazgirt savaşı ile Anadolu topraklarına istilacı olarak geldiği söylenen Asil soyumuz aslında  Anadolunun asıl ve en kadim  sahibidir.

Türklerin gerçek yurdunun Azerbaycan yakınları ( Hazarın batı kıyıları)olduğu tezine gelince gerçek derken ne kastetmekteyiz .Türklerin ilk olarak orada var olduğunumu yoksa belli bir dönemden sonra o bölgeleri köklü ve merkezi bir alan olarak yurt edindiklerinimi ? Eğer bundan kastımız Türklerin eski tarihlerde o bölgeyi bir merkez edindikleri ise bu çok doğrudur yok Türklerin ilk olarak orada var olduğunu daha başka bir yerden gelme  olasılığının bulunmadığını inatla savunuyorsak inebileceğimiz evveliyatımız ancak Hazar bölgesinde ki yaşam maceramızla sınır kalacaktır ve bunun yanında kimliğimize dair asıl önemli olan ve bu günü dehşet bir şekilde ilgilendiren dünyayı sarsacak ve hatta gelecekte bize hayal bile edemiyeceğimiz bir kut getirecek yolu tıkamış oluruz ki bu da düşmanın en büyük arzusudur .Şu çok iyi bilinsinki düşman bizim hakkımızda her şeyi biliyor.
Düşmandan kastım kim ?  Bütün avrupa mı ?   İngilteremi ?   Amerikamı ? falan ülkemi filan devletmi hayır hiç biri değil .Elbetde onlar bu canavar ahtapotun güncel kolları ama asla başı değil. Onu şimdilik düşman kimliğini ise Batı Medeniyetleri diye bilmek yeterli .Çünki bu çok farklı ve girift bir konu .Buna girersek konu dışına çıkarız .
Sonuç olarak ben sizin verdiğiniz tez örneklerinde Türklük adına sakıncalı bir şey bulmuyorum.Bunlar benimde sürekli olarak desteklediğim şeylerdir.Hem de benim için bunlar tez değil gerçeğin ta kendisidir.Benim aslında tehlikeli bulduğum başka tezler var .
Bunlara da uzun uzun  girmek istemiyorum .Buna ne zaman yeter ne de klavye dayanır artı ben bir yazar değilim sahip olduğum bilgi birikimi ne kadar çok olsada ne arkeoloğum ne de araştırmacı yazarım  sadece gerçeğin bir arayıcısıyım .
İllaki bişeyler aktarmam gerekirse de bunuda siz değerli kandaşımın sorusunu  cevapsız bırakmamak adına yapıcağım .

M.Ö 300 Hun imparatorluğunun kabaca varlık tarihidir. Bundan bir asır öncesinde ise Büyük İskender'in varlık gösterdiği ve öne çıktığı tarihtir.İşte bu noktada Türklerin izini kaybediyoruz.Bu noktada M.Ö 400 -500 lerde genel dünya tarihine baktığımız vakit tam bu noktada Türk tarihi oldukça puslu dur ve net bir bilgi sunulmaz. Bilgiler kesinlikle yeterli değil dir ve  alelade geçiştirilmiş bir vaziyetdedir .Fakat burada işin enteresan yanı M.Ö 500 -800 arası dönemde karşımıza haklarında çok şey öğrenemediğimiz İskitler ve Sakalar ortaya çıkıyor .
Bunun evveliyatı ise iyice hayalet bir tarihe dönüşüyor .
İskitler ne zaman kuruldu ?
Ne zaman yıkıldı ?
Niçin iskitler den başka Saka'lar diye bir kavramla da karşımıza çıkarlar ?
İskitler  ve Sakalar aynı şeymi ?
Yoksa aynı andaki iki oluşum mu ?
Yoksa biri birinden önceki adı mı? (Osmanlı -Türkiye gibi)
Buraya girersek konudan çıkmış ve sadece  İskitler üzerine yoğunlaşmış olacağımız için girmiyor devam ediyorum .Burada tehlikleli tezler varmı derseniz evet var derim .
Çünki kimileri İskitlerin Türk olmadığını savunmakda bunun için üşenmeden makale ve araştırma yazıları yazmakda bir takım kimselerde bunu site ve formlara taşıyıp maalesef bu bilgilerin reklamlarını yapmakda .Peki bunu  tartışan insanlarmı suçlu bence hayır ama yinede bu bulandırmayı hedefleyen odaklar var ve  yukarıda belirttiğim gibi kuyulara leş atıp suyu içilmez yapmak kolay olduğu için bunlar az yada çok kirlilik yaratmaktalar.Şu başlıklara bakınız ;
 İskitler Türk değilmiş ,İskitler Gürcülerin Laz ların atası imiş ,İskitlerin kökeni İrani ırkmış , bu ve daha bir çok alengirli cümleler tez şeklinde ortaya atılmaktadır.Hatda uydurma ve yakıştırma yöntemlerinin her türlüsü kullanılarak dezenformasyon yapılmaktadır.Ha ne kadar etkili olur ne kadar olmaz o ayrı bir konudur.

---Sümerler Türktür.
Bakın ne kadar kesin bir emir edası içeriyor sanki bu cümle ve aynı zamanda kendinden çok emin  klişe bir reklam edasında ve hemen akabinde deliller sunmaya başlarlar .Ve bunu yaparkende bir okunması saatlerce sürecek metinlerle yaparlarki okumaktan sıkılıp bırakılsın yada olduğu gibi kabul edilmesede akıllarda bir takım klişe emirler kalsın .sundukları delilleri de aslında kısa cümlelerle anlatılacak tarzdandır ; ama oldukça karmaşık bir kült halinde ve uzun uzun vermeye çalışırlar.
Efendim dil köklerimiz benziyor ,
Efendim sanatımız benziyor ,
kelime tabloları sunarlar ,
ağızlarını eğe büke büyük bir gayret ile  bizleri sümer olduğumuza ikna etmek için gece gündüz çalışır dururlar .
Efendim şu benziyor bu benziyor.
Bir dil bilimci artık çıkıp şunu söylemeli diyorum ama halen öyle bir yetenek görmüş değilim.
(Sümer kelimesi kimi kasteder anlamı ne dir ?)
diyecek bir dil bilimci yokmu ?
Zor değil heyhat bir hecele bakalım kelimeyi .
Sü-mer evet bir inelim köklerinin içine doğru Sü-mer------Sa-mir----Samira .Sami ve Ra .
Ra      : güneş dilinde kral krallık merkeziyet anlamlarını içerir .
Sami  : Sami bildiğiniz pis arabın en eski kavim adıdır.

Yok canım öyle değildir yaa yapmayın efendim  kelime benzerlikleri ile hemen çürütmek olmaz bu tezi diyecek olurlarsada başka delillerimizde var elbet de .

Sümerler Güneşe tapar bu doğrumu ?
Sümerler Aton dediğimiz güneş inancında ise niçin tapınaklarında yazmalarında
ucube ve çirkin heykellere Tanrı diye tapmışlardır .Sümerler güneşe hiç tapmadılar obölgeden bu bağlamda deliller ele geçiyorsa eğer hemen söyleyeyim güneş kültü inancı Mısır merkezlidir .Ama mısıra güneş kültünün yayılmasına neden olan Hz.Yusuf diye bilinen kişinin ölümünden sonra kral olarak tahta geçen oğlu Akhenetonun   Tek Tanrıyı inancını betimlemek ve bazı ezoterik bilgileri sembolize etmek için Güneş penteonunu sembol olarak kullanmasıdır .Bu yüzden kendisinden sonra  Güneş'in Tanrı sanılması ile Mısırda böyle bir din doğmuş dur.Yani bunu güneşe tapınma sananlar çıkmışdır.Ve böyle bir din doğmuştur.Sümerler ise bu çalardan çok önce vardılar bu kült çıktığında var olmayan çoktan yerini orta Babil'e bırakmış Sümer medeniyetinin Güneşe tapınması mümkün değildir değilmi? Gerçek de ise Yusufun oğlu Akhenetonun Güneşe tapınılmasını istemesi çok kadim bir kültürü  Güneş kültünü İlimurya denen batık kıta kültünü canlandırmak istemesi idir. Güneş kültü güneşe tapmak demek değildir.Tek tanrıya tapmak ve Tanrı'nın evrenin hakimi olduğunu betimlemek için dir.Bu işi yanlış anlayarak yüzyıllar sonra ki çağlarda güneşe tapınmayı adet edinenlere   sabiler denir.Sabi denmesinin nedeni ise Yusuf oğlu Akhenetonun ölümünden çok sonraları bu dine tapan Sebe adında bir devletden dolayıdır .
Bu arada Hristiyanların Josef'lerinin  islamcıların     Hz.Yusufları'nın gerçek söylenişini yani arabın ve batının ağzında yamulmadan önceki halinin Yasef olduğunu da belirtmek isterim.Madem ki bu kadar konudan açıldık ve uzaklaştık alın gizemli bir bilgi daha Yusufun evlendiği kişi ; Mısırın kuzey doğu yönünde bulunan kutsal kitaplarda  helak olmuş kavim olarak bildirilen şu meşhur  Medyen bölgesi diye geçen yerin kalıntıları yakınlarında yaşayan Hz.Lut soyundan olan Asena adlı bir köle kızdır .Bu bölgede yaşamaya çalışan bu insanlar  kendilernden önce yaşamış olan  Avram olarak bilinen   bizde de İbrahim olarak bilinen kişinin amcasının oğlu Lut'un  soyundan gelmektedirler.Bu fakir ve zayıf düşmüş topluluk  Mısırlılar tarafından kurban törenlerinde kullanılmak veya köle edilmek üzere  kaçırılıp mısıra getirilirlerdi işte onlardan birisi güzelliği ve feraseti sayesinde saray büyükleri ile evlensin diye yetiştirilmiş olan Asena adlı bir kız dır isim sizi şaşırttıysa a daha böyle Türk olmadığını düşündüğümüz tarihi kişilere ait çok isimler var.Ben gerçeğin arayıcısyım Türkmü değilmi bilmem ama adı Asena . Artık bu nedir ne değildir Vatikana sormak lağzım onda yazılı çok vesikalar var biraz paylaşsın gizlemek nere kadar heh .Yusufun eşi İslamcılar tarafından hep Züleyha diye anılır ama gerçek öyle değil zaten Züleyha Yusuf kral olduğunda zindana atılmış ve moruklaşmıştı 23 yaşındaki Yusuf 'un ne tür bir fantazisi vardırki kendine ölmek üzere olan bu koca karıyı eş yapsın ama arab ne derse o olur çünki arab islamlığın merkez baba mescididir .Arap kuranda yazsın yazmasın din saygısını kullanarak her şeyi soktu bize.Züleyha Yusufun eşide olur Zal oğlu Rüstem yani 2.Darius  putpereset olarak persiada M.Ö 550 de yaşamış iken  bir den M.S 600 lerde mezarından çıkıp Hz.Alinin önüne dikilir ve  Allah ve yiğitlik dersi vermeyede kalkalabilir.Arabın cahil beyninden çıkan bu komik bilgiler din adına olunca bizim mankurtlarca hemen kabul görür.Yasefin karısı Asena hakkında bilgi den sonra konumuza dönelim yoksa bu işin için den çıkılmaz. Konumuz Sümerlerdi bunların Türk olduğunu ispat etmek için bunların putlarını bizim baballarımıza  atfetmeye çalışanlardı  değilmi ?
Evet bunlar hemen şöyle derler size ; Putlar Türklerde de vardı canım ne var bunda Türklerin kesinkez yaşadığı bilinen orta asyada da putlar vardı Balballar bunun kanıtı demeye kalkacaklarsada hemen bir örnek ;Ongin (On gün) yazıtlarında Balbalın ne anlam taşıdığını öğreniyoruz kandaşlar . BalBallar Türklerin Kahramanlıkları ve bilgelikleriyle ortaya çıkmış ununtulmaması istenmiş ulu kimselerin heykelleridir.Bu gün Atatürk büstleri miz ve heykellerimiz  buna örnek olarak Balbal niteliğindedir.
Atatürk büstlerine put diyen gerici yobaz arab uşakları (Kişi kendinden bilir işi ) ve onların destekçisi mankurtlar bunu da öğrenmiş olsunlar.Sümer ve Babil ve Mısır penteonundaki heykellere ucube demem kimseye bu günki ucube heykel olayı ile bağlantı kurdurtmasın ben Sümer Asur ve onun  boyları olan (Hivliler-Yevuslüler-Amorlular -Perizlilerden vb.Mezopot ırkları)kültlerindeki Kutsal cin-ni heykellerinden Babil Tanrılarından ve  gerçek ucubelerden bahsediyorum korkunç ve iğrenç yüzlü orta dünyadan fırlamış iblis ve ifrit betimlemelerinden .Kelimenin tam anlamıyla demon figürlerinden ve bu figürlere tapınmak adına yaşam biçimi haline getirilmiş  iğrenç ,vahşi ahlaksız ve tüyler ürperten ritüellerden bahsediyorum .Sapıklık kelimesine tam anlamıyla örnek olacak bir din ve yaşam kültüründen bahsediyorum . Açalım biraz bunu değilmi ?Sözlerimiz bir kurşun gibi hedeflerini buldu her zaman her yerde bulacaktırda .Hatda Hasan Tahsin'i bir benzeyişle sıktığım bu ilk kurşunlar bu gün şu an  olduğu gibi kandaşlarımın seslerini duyurabilmek için sanal ortamda nice zorluklara göğüs gererek emek harcadığı Kutlu bir forumla kalmayacak yakın bir gelecekde gerçeğin gerçek bilginin neler yapabildiğini ve içinde bulunduğumuz bu şeytan bataklığını nasıl altedeceğini tüm dünya görecektir .
Sümer ritüellerinden seçme inciler ;
-Demon heykellerinin önünde insan kurban etme
-İnsan kanı içme
-Belli döngülerle genç kız ve  bakire kurban etme
-Çocuk kurban verme kimi kurbanlarda rahiplerce etinin yenmesi kanının  içilmesi kalbin daha kurban canlı iken çıkarılıp yenmesi ,kimi ritüellerde kız çocukların ilah Molek adına diri diri yakılması
- İlahe Lilith adına hamile kadınların karnından diri diri çocukların çıkartılıp kızartılarak yenmesi .
Her yıl belli döngülerde yapılan yüzlerce vahşet ritüelinin binlerce insanın canına mal olduğu bilinmektedir.Bunlar kanlı vahşi ritüelleridir.

Birde sek ritüelleri vardır bunların
Sümerlerde homoseksüellik normal bir durumdur hatda dini bir olgudur.
Grup seks ,Lezbiyenlik ,homoseksüellik, ensestlik , çocuklarla ve hayvanlarla cinsel ilişki onlar için kutsaldır.Tapınak fahişeleri Hanuman (Rüzgarları yönettiğine inanılan mezopt tanrılarından bir cinni demon) 'ın fahişeleri Bu gün şu çok mübarek türban nereden geliyor sanıyorsunuz.O tapınaklarda ki fahişelerin üniformasının bir parçasıdır.Başa bir kukuleta takılır sonrada sımsıkı örtülür .Sümerler için bu çok kutsaldır çünki kendilerinden çok önceleri yaşamış tanrılar adı verilen ne idiği belirsiz insanımsı varlıkların dişilerinin uzun kafataslarını ve saçsız ve yılan derisine benzer kafa derilerini gizlemek için örtünme biçimidir.uzun kafatası görünümü verebilmek için tanrılarına benzemek adına bu gün türbanın altına takılan ismi her neyse o yarım dairemsi çanağı takarlardı .Bir Sümer inancı olan İştar ve  Lilitah tapınma kültünde kan içen ve erkekleri tapınaklarına çekip dinlerine sokmak  ve hatda yakalayıp köle etmek kurban edilecek kişi ihtiyacını karşılayan şehvet fahişeleri bulunmaktadır.Bunlara Lilithin kızkardeşleri denir.Kan içerek hayatda kaldıklarına bu şekilde tapındıklarına, genç kalacaklarına , büyü güçlerine sahip olacaklarına inanan bu dişi arap kökenli iki ayaklı insan müsfetdeleri bu şekilde örtünürdü.Bu örtünme biçimini bu gün islam dininin emri olduğunu öne sürerek uygulayan ve övenler bu işi ilk icad edenlerin durumları göz önüne alındığında bunu kendilerine nasıl yakıştırabilmektedirler .Ben katun olsam sırf bu yüzden Türbanımı atar bağlıyacaksam başımı saklıyacaksam illaki o çok değerli saçlarımı Kuranın emrine göre (Ziynetlerinizi açmayın  ve örtünüzü süslenmek amacıyla omuzlarınızın iki yanınadoğru salın ) bilmeyerek bile olsa kadim çağların bu aşağılıklarıyla aynı şeyi yapmazdım .
Ben Sümer kültürünün sadece insanı dehşete düşürecek kadar sapık vahşi inanışlarını ele aldım.
Sosyal yaşamlarını inceleyiniz .Ahlağın Sümer kentlerinde ne olduğu asla bilinmeyen bir olgu olduğunu çok eşliliği haremkarlığı ve kim kimi tutarsa onunla yatabilir serbestliğini evli kadınların yılda bir kez İştar tapınağına gelip kadim Sümer dini gereği kendin  her hangi bir erkeğe teslim etmek zorunda olduğunu bunun için iplerle çevrilen  halka şeklindeki bir alanda kendilerini rızaları olmaksızın bir erkeğin seçip tecavüz etmesini ve bu fuhuş ayinlerinin devlet eliyle ve tapınak istemiyle mecbur edilmesini, toplu fuhuşları antik şehir meydanlarında İşdar Lilith ve bir çok tanrıları adına herkezin göünün önünde fuhuş partileri düzenledikleri ve daha şu an aklıma gelmeyen ama araştırdığınızda gözlerinizle göreceğiniz bir yığın adilik olacaktır ne kadar da Türk ataları olmaya laikler değilmi o kadar çok benziyorlarki göz<lerimi yaşardıda hatda eriyip yerinden düşüyor.Arkadaşlarım soydaşlarım kendiniz arayıp bulun doğru yerlerde arıyorsanız bu yazdıklarımın bütünün sadece küçük bir görüntüsü olduğunu göreceksiniz.Ben bu bağlamda burada bu gün Kürt ermeni arab dünyası diye bililnen ulusların dedelerini ve büyük annelerini görüyorum .O çağ da Atalarım omuzlarında taşıdıkları batan ana kıta da üretilmiş ve batık kıtadaki medeniyetlerinin bir hatırası olarak taşıdıkları   öz çelikden kılıclarıyla Asya steplerinden Hazar kıyılarına ve oradan da  mezopotamya denen lanet olası keşfedip ;
Burada albız soylu insanlar var ne çirkin ulus bunları doğrayalım bunları tamuya gönderelim !
Bizleri buralara getirmekle demekki Türk Tanrı bize bir iş vermiş olsa gerek diyerek Sümer kentlerini ninovayı erken babili bastıklarını içindekileriinide kılıçdan geçirip öldürdüklerini bilmekdeyim. Demek Sümerler Türk öylemi bir bilge Türk kişisi  buna kanarmı sanıyor bu sersemler .     

Sonuç Sümer ve Asur gibi meşhur mezopotamya medeniyetlerinin penteonlarında hiç bir antik medeniyetde rastlanılmıyacak kadar sapık kült bulunmaktadır.
Sümeri alıp burada ince ince işleyecek imkana sahip değilim .Benim beklentim bu konulara ilgisi olan arkadaşların bu yazıyı okuduktan sonra evet ya şunları kaynaklarından bir araştırayım bakalım ney ne imiş demesidir. İsteyen soydaşlarımız  Sümer Asur mezapotamya antik uygarlıkları diye aratır okur saatlerce ve tek bir yerden değil her eseri  ama bunu yaparken Sümerler Türkmü şeklinde değilde sadece Sümer'ler olarak araştırırlarsa uygun olacaktır.Türkçülük te her şey gibi pratiklik hızlılık ister tek meselemiz ve sorunumuz bu olmadığı için amaca en kısa ve az yakıtla varmak esastır .Belirtmiştik bu işler benim mesleğim değil .Bundan para kazanmıyorum bunun için bu işleri meslek edinmiş kimseler kadar uzun çalışmalar yapamam ben bir Türk olarak görceğimi gördüm anlıyacağımı anladım şu da var sayısız kitap sayısız araştırma okudum bu doğru yıllardır okuyorum ve hala okumaktayım .
Asurlar-Sümerler-Hititler Türkmü diyerek daha başlarken hata yapılıyor fenerbahçe beşiktaş kaç kaç gibi bir soru değil bu ve  maalesef  adı geçen olgular o kadar basit ele alınamıyor.O bölgede Türk motifli bir çanak bulmak veya andıran bir eşya bulmak veya Türkçeye benzer kelimelere rastlamak ordaki tüm medeniyeti Türk yapmaz .Urfalı değilim ama çiğ köfte yedim bu beni urfalı yapmaz değilmi ?
İşte bu inceliği de göz önünde bulundurmak lağzım .
İşin aslına gelince en kısa hali şu dur ;

Sümerler Samien ırkdır.O toprakların sahibi Samilerdir.Sümer Samira demektir.
Türkler bilinmeyen çağlarda  bölgeye girmişler bu sapık ulusu kılıçdan geçirmişler yönetimlerini ve kültürlerini asimile etmişler bir dönem hakim olmuşlarsada  zayıf düşüp çekilmişlerdir.Hepsi bu .Hiç bir Arab Türk değildir. O yüzden sümerler ve Asurlular ve devamı olan aril melezleri olan Hititler de Bu kültlerin kurucusu Türkler değildir.Sadece bir dönem ele geçirmişlerdir benzer kültür izlerine ratlanmasının tek sebebi budur .

Bizden ve dünyadan saklanan gerçek tarihi bilgi yığınları var Vatikanın altındaki delhizlerde ki raflarda yatıyor bu yazmalar ve çok iyi korunuyorlar .Hristiyanlığın sonunu getirecek Tğrden şeyler bunlar.Türkü baş tacı edecek türden şeyler bunlar.Fakat kadim medeniyetler söz konusu olunca elimizde bunlara   dair çok   kanıt yok araştırmalar devam ediyor gibi cümleler ise yalanın dik alasıdır .Araştırmacılara bile büyük haksızlık yapan onları çok iyi bildikleri şeyleri bilmiyor gibi yapıp araştırmaya sevk eden  bu gizli odaklar , dünyanın her konuda iplerini elinde tutan bu yılan yuvası , gerçek bilgileri kıyamete kadar gizlemeye and içmiştir .Peki amacı ne ?Amacı iplerin elinden asla çıkmaması Türk denen şeyin ne olduğunun ortaya çıkmaması dır .Kali Yuganın sonu diye adlandırılan bu çağda ve kıyametsel yılların akabinde yeni kuracakları sistemin önünde bir tehtid bırakmamak kehanetlerinde geçen arı ırk olan Türklerin bu döngü sonunda birleşip her şeyi ellerine ele geçirmesi durumunu engellemek için gerekli bir çok projeden biridir.BOB projesi gibi


Değerli kandaşım sonuç olarak çok güzel tezler çok doğru yaklaşımlar olduğu gibi gerek kasten gerek bilinçsizce gerçekle iligisi olmayan kültleride Türklere yamamaya çalışan dış kaynaklı ve iç kaynaklı bilgiler vardır olacaktırda .Biz Türk'ün bilinçli olduğu halin en iyi örneği olan Türkçüler başta olmak üzere her Türk evladı geçmişin izlerini aramaya devam etmeli dir.Bu sadece bir hobi bir eğlence ve sadece kültür olsun diye yapılmamaktadır.Bunun gereği ve faydaları çok dur.Geleceği istiyorsak inebildiğimiz kadar geriye gidip sırları bu güne taşıyıp açmalıyız bunlar her alanda bize fayda sağlıyacaktır.
Evet şu kesindirki Biz Yüce Türk ırkı olarak Anadoluya ilk kez Malazgirt ile girmedik bununla beraber bu topraklarda gerek mezopotomyada gerek anadoluda sadece biz medeniyet kurmadık kurduğumuz medeniyetleri çalıp aynı isimle yahut değiştirerek bizi andırır ve hiç benzemez çok devlet ve toplum oldu.Bu sürekli cereyan eden acun iktidar savaşıdır.Bu savaş Tanrının tek halkı Türkler ve Tanrının karabudunu yani sıradan ve yaratılış destanında söylendiği gibi Hani şu erligin tanrının sarayından gelen gürültüyü duyması ve meraklanıp bu halkdan kendime halk edinmeliyim kimisini çalmalıyım demesi olayı vardır ya işte o edindiği halk Türkün gayrısı olanlardır.  Bu acunun var olduğu günden beri devam eden seçilmiş bir ırkın diğer bir çok ile verdiği  kavgadır .Evet bu doğrudur ki bizler u topraklarda tarihin eski sayfalarında oldukça köklü devletler kurduk her dönem çeşitli adlar altında buralarda yapılandık anadoluda bozguna uğratıldığımız kara dönemlerde asyaya geri sığındık dirliğimizi Türk Tanrısının bize her dönem gönderdiği bir Ulu Türk kişisi sayesinde tekrar kurup yine buraya geldik yine aldık yine tuğ astık yine bu dağlarda ovalarda kurtlar gibi ürüdük ve Uladık  Türk tanrısına ve Türk ırkına hizmet ettik .Karanlık , zulüm ,sapkınlık,adaletsizlik çirkin iğrenilesi kültür varlıkları ile her dönem mücadele ettik .Biz insanlığın efendisiyiz.Bilimsel bulmayabilirsiniz belki ama biz Adem denen kişi oğluna verilmiş üçüncü evladın devam eden soyu ve en eski dilden doğmuş olan güneş dilinde kudret manasına gelen Türk kelimesinin yaşayan abideleriyiz.Tanrıyla insanların arasındaki ulu varlıkız bunları Türkçülük aşkımın başımı döndürmesinden sarhoşça söylediğimi zannedenler bunun bir sarhoşluk ve düşperestlik olmadığını ömürleri yeterse muhakkak göreceklerdir.Eğer bu dünyada göremezlerse öldüklerinde ister tamuya ister Tanrı dağına götürülsünler kavrayacaklardır.Kimse Türke tapmadan eğilmeden tanrıya ibadet edeceğini sanmasın Tanrı ile barışık olmak demek  acunun  efendisi olarak seçip yarattığı bu ırka itaat etmekten geçer .Bırak itaat etmeği bu ırka yağı olmak demek Tanrıya baş kaldırmak seni ve senin üzerime seçtiğini tanımıyorum demektir.Siz Tanrı olsaydınız adem oğlu diye bir mahluk yaratsaydınız bunların nice zayıf ve kötüye meyilli olduğunu bilince aralarına özel bir ırkı onları yönetsin ve dirlik buldursun diye gönderseydiniz.Sonra Bir çok farklı uluslardan oluşan bu topluluklar bu özel  ve görevli ırkı tanımazdan gelseydi ve hatda hepsi topyekün birleşip her an onları yok etmek için çalışsaydı ve milyar nesilden düşman olarak doğsaydı  siz Tanrı olarak onların kilisedeki ayinlerini ,havradaki dualarını Kabedeki namazlarını kabul edermiydiniz.Tanrıda etmiyor iyi işitsinler isterlersede nilsinler isterlesede benimle alay etsinler şunu yakın zamanda görecekler Tanrı Türkü Acunun yegane sahibi ve hükümranı yapacaktır buna karar aldı bu çok eskiden  verilmiş bir vaad bir karardır .ister alay etsinler ister duymamazlıktan gelsinler bu iş olacak hem de oldukça yakın bir zamanda ve bu olurken onlar gerçekten büyük ziyana ve gazaba ve soykırıma maruz kalacaklar bu kibirlerinin ve yaptıklarının cezası olarak gerçektende uygun bir ceza .
Bunların Parolaları şu dur Tarih biligileri gizlenmektedir.Gizlenmelidir gizlenecektir.
Bütün bunlar da dünyaya çok yakında neler olacağını bilenlerin olacaklardan sonra kurmak istedikleri sistemin oluşması için gereklidir.Çünki o vakit mevcudat da şu bilinen hakimiyet sahibi tüm akımlar son bulacaktır.Bunun sonucunda oluşan otoritik açık da kimse üçüncü Aden (üçüncü oğul )soyu olan bu seçkin ulusun dünyayı ele geçirmesini istemez .
Bu günki dinlerin ve ona sahiplenip onlar sayesinde dünyayı yöneten bundan da yüzyıllardır berbat şekilde nemalanan batı ve arap dünyası ellerinde oyuncak haline getirdikleri din-i sömürü denen aleti kaybedecektir.Çünki Türklerden çıkacağının bildirildiği bir Türk önder (Türk Tanrısı'nın Elçisi)çağımızda yaşayan Asena soyunu da yanına alıp hem dini hem de kozmik sırlar içeren Türk ırkçılığın'ın bir din olacağı  büyük bir devrim yapacaktır.Bu sadece zaman meselesidir ve an kadar yakındır .Bilinen Dünyanın ölümü Türk hakimiyetini doğuracaktır. Turan kurulacaktır.
Bütün kutsallığın Türk olduğu yegane efendinin bu ırk olduğu ortaya çıkacak Türk düşmanlığı yerini Türk saygısına Türk hayranlığına Türk e itaate bırakacaktır.Bilinen maddi alemde Türkün ne olduğu ortaya çıkınca bilinmeyen  alemlerde ki sırrı da ortaya çıkacaktır.Bu ise bir çok ezoterik'cinin bu gün Altın çağ diye bahsettiği şeyin içeriğinin ne olduğunu gözler önüne serecek mevcut olan her şey gerçekte olduğu haline bürünecektir.Bir şeyi sonsuza değin gizleyemezsiniz .Ve her ne yaparlarsa yapsınlar Türklere gelecek olan Tanrı elçisini son Bilge baş yolcuyu asla durduramıyacaklar .Bu ırk asalet yolunda çok çile çekmiş ve yeniden ergenekon öncesi durumuna getirilmiş tir.Ulus artık Tanrı yardımını ve Tanrısal bir lideri   hak etmiştir.En dehşetli günlerde Türklere önderlik edecek bu adam biz onu göremesekde sanırım şu an bizi gözetlemektedir. Tanrı Türkü Korusun ve yüceltsin .
Esenlikler ...
TÜRK TANRISI !
TANRI !
TÜRK YARATMADIĞIN GAYRILARI,
TÜRK GİBİ GÖRÜNEN GAYRILARI,
KURT POSTU GİYMİŞ ÇAKALLARI,
ALBIZLARA KARIŞMIŞ CANAVARLARI
MEYDAN BULUP ŞIMARANI.
KENDİNİ TÜRKTEN ÜSTÜN GÖRMEYE KALKINMIŞLARI GÖRDÜM.
ŞİMDİ ONLAR BENİ GÖRMELİ  DAYANABİLECEKSİNİZ BAKIN KİTAPLARINIZDA YAZAN KIYAMETİNİZ BENİM !

Çevrimdışı ULUKAY

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 72
  • ULUKAY'IN SADIK ERİYİM ACUNA KAAN ONA ÇERİYİM.
Ynt: ÖN TÜRKLER HAKKINDA DİKKATLİ OL !
« Yanıtla #3 : 12 Ağustos 2011 »
Peki ya M.Ö 500 lerde Anadolu Pers istilasını kim dağıtmış ve persleri anadoludan kim kovalamıştır ?
Cevap :Atinalılar ve Antik yunanlar .Leonidas ve adamları .
Hayır İskitlerden geri kalan Türk ırkı kovalamıştır Leonidas diye biri hiç yaşamadı gerçekte o kral Afrosiyap dan başkası değildir.Alparat'lara (Alpertulganın özel  askerleri yiğit 300 ler diyede bilinirdi )don giydirip film yapıp hem tarihi çarpıtıp yunan reklamı yapmışlardır hemde bizlere izlettikleri bu film ile çorbaları götürmüşlerdir.olnarı bize Spartalı diye tanıtan bu batılılar tarihimize bile sahip çıkacak kadar alçaktırlar.Perslerle savaşırken neredeyse bazı bölgelerde erkek nüfus kalmamıştı Smyrinada perslere fahişe olmamak için kaçıp kurtulan Güzel Saka kadınları güzel olduğu kadar yürekli ve cesurdularda .Eğer İskitler kadınlarına savaşmayı öğretmiş olmasalardı şimdi biz yoktuk kandaşlarım .Batının bizden gizlediği kaynaklarda Leydi Origana adında yiğitliği ve güzelliği ile meşhur bir kraliçe vardır.Smryna'nın (İzmirin) kurucusu ve Dariusun torunu olan Pers hükümdarını kendi elleriyle öldüren bu Lady Origana  da Tomristir .Alpertulganın As adlı kızının torunudur . Bunları şimdi öylesine söylüyorum bunlar geleceğe damgasını vuracak bilgiler.
Sonsuza değin saklamayazsın !
TÜRK TANRISI !
TANRI !
TÜRK YARATMADIĞIN GAYRILARI,
TÜRK GİBİ GÖRÜNEN GAYRILARI,
KURT POSTU GİYMİŞ ÇAKALLARI,
ALBIZLARA KARIŞMIŞ CANAVARLARI
MEYDAN BULUP ŞIMARANI.
KENDİNİ TÜRKTEN ÜSTÜN GÖRMEYE KALKINMIŞLARI GÖRDÜM.
ŞİMDİ ONLAR BENİ GÖRMELİ  DAYANABİLECEKSİNİZ BAKIN KİTAPLARINIZDA YAZAN KIYAMETİNİZ BENİM !

Çevrimdışı ULUKAY

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 72
  • ULUKAY'IN SADIK ERİYİM ACUNA KAAN ONA ÇERİYİM.
Ynt: ÖN TÜRKLER HAKKINDA DİKKATLİ OL !
« Yanıtla #4 : 12 Ağustos 2011 »
 Peki ya şu Ulukay kimdir ?
Bozkurt uraltu dan başkası değildir.Öz kandaşlarınca şu soysuz bir p... olduğu söylenen Uraltu .Gece soluğu Ayazlı gök ,Ateş başı bozkır hikayeleri, Bumın Kaan ,Motun ,iki çöamçaklık kımız sohbelterinin yazanı Uraltu. Harunun bilge Reis'i uraltuyum ben .Ergenekonda yıllarca kapalı kalan Kurtların ışığa henüz bakmaya dayanamadıkları için akıllarının kabul edemediği şeyleri söyleyen uraltuyum .

Düşmanlarınca Aykırı Türkçü ,Şizofren ,hayalperest bazılarınca ümmetçi çapulcu ülkücü bazılarınca Türkçü buduncu bazen Şamanist bazen Gladyo sanılan ama gerçekte sadece ve sadece Türk olan uraltu .Kandaşınıza sürünüzde buna göre değer biçip buna göre yer verin gizlenmek er kişinin işi değildir.
Tüm Türk uruğuna saygılar Esen ol budun ! Türk tanrısı seninle olsun ey budunum !
Auu !
TÜRK TANRISI !
TANRI !
TÜRK YARATMADIĞIN GAYRILARI,
TÜRK GİBİ GÖRÜNEN GAYRILARI,
KURT POSTU GİYMİŞ ÇAKALLARI,
ALBIZLARA KARIŞMIŞ CANAVARLARI
MEYDAN BULUP ŞIMARANI.
KENDİNİ TÜRKTEN ÜSTÜN GÖRMEYE KALKINMIŞLARI GÖRDÜM.
ŞİMDİ ONLAR BENİ GÖRMELİ  DAYANABİLECEKSİNİZ BAKIN KİTAPLARINIZDA YAZAN KIYAMETİNİZ BENİM !

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Ynt: ÖN TÜRKLER HAKKINDA DİKKATLİ OL !
« Yanıtla #6 : 12 Ağustos 2011 »
 Kazım Mirşan ve Haluk Tarcan ikilisinin Tarihimizin şanlı bir sayfası olan Malazgirt Savaşı'nı bir felaket olarak betimledikleri de gözden çıkmamalıdır.

 Bu iki kişinin tezleri, Türk Milleti'nin köklü ve zengin tarihini yeterince idarak edemeyip Avrupalı karşısında gereksiz bir eziklik duyan bazı kesimlerde yer bulmaktadır.

 Ne Kazım Mirşan'ın ne de Haluk Tarcan'ın Türk Tarihi'ni öğretmek için gerekli altyapıları yoktur. Tarih, Filoloji, Dil, Folklor ve Arkeoloji konusunda en basit bir eğitimi olmayan kişilerin sansasyonel ve ses duyurmaya yönelik, reyting odaklı çalışmalarında; abartı ve kargaşadan başka bir şey gözüme çarpmıyor. Ancak insanlarımız Türk Tarihi konusunda bilgiye açtırlar, Eğitim sisteminin çarpıklıkları ve baştan aşağıya insana tiksindirici kokuşmuşluğu, bu tarz kişilerin taraftar toplamasına sebeb olabiliyor.

 Zaten bazı değerlere aç olan veya birileri tarafından bilinçli olarak aç bırakılan umutsuz yığınların, bu tarz sansayonel görüşlere katılmasında şaşırılacak bir şey yoktur.
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı Türkçü

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 53
Ynt: ÖN TÜRKLER HAKKINDA DİKKATLİ OL !
« Yanıtla #7 : 13 Ağustos 2011 »
Ulukay,

Bir öz eleştiri sunayım; verdiğiniz bilgilere yazık etmişsiniz. Oradan oraya atlamış konular. Karmaşık bir hâl alıyor bu bilgiler.
Bence bunları derleyin, toplayın, ayrı ayrı konular haline getirin, kaynakları belirtin, dipçelerini ekleyin ve makalaler haline getirin.
Bu şekilde daha anlam kazanacaktır.

Sümerler'in Türk olup olmadığı araştırılıyor ama Türk diyene henüz rast gelmedim. Bu benim eksikliğim şüphesiz ama Türklerin sadece bir kaç bin yıllık ırk olduğuna dair söylentilere karşın iyi bir koz olarak görüyorum; Sümerler ile bazı alış verişlerimize kesin gözüyle bakılıyor. O halde Türkler'de en az Sümerler kadar eski olduğu apaçık ortada demektir.

Türklerin anayurdu Azerbaycan toprakları olduğu tartışılıyor. Yani orada doğduğumuz söyleniyor. Makaleler duruyorsa eklerim bir ara.

Kusura bakmayın ama bilgileri karışık aktardığınız için neye değineceğimi kestiremiyorum. En iyisi önerimi dikkate alın. Fayda sağlayacaktır. imzanızı da atın daha da fayda sağlayacaktır emin olun.

TÜRK-KAN
"Açuk bitig" isimli sayfa kime ait bilginiz var mı?
Gayet güzel bir yer inceldiğim kadarıyla ama kaynakçalar eksik olduğundan asıl itibar görmesi gereken yerlerden görmeyebilir.

Esenlikler...


.....
"Ölüm değil bize tasa,
Biz kartalız, hayat ökse.
Yavuz düşman kılıç çalsa
Yumruğumla çelemem mi?

Kırgız atım yağız olsa,
Yol gösteren yıldız olsa.
Bahtiyarlık bir kız olsa,
Silâh çekip alamam mı?

BAHTİYARLIK BENİM TASAM,
FAKAT O BİR ZEHİRLİ SAM,
BİRŞEY BİLE YAPAMASAM,
ERCESİNE ÖLEMEM Mİ?"

Çevrimdışı ULUKAY

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 72
  • ULUKAY'IN SADIK ERİYİM ACUNA KAAN ONA ÇERİYİM.
Ynt: ÖN TÜRKLER HAKKINDA DİKKATLİ OL !
« Yanıtla #8 : 13 Ağustos 2011 »
 bu dediklerinizi yapabilmek için zorlu bir çalışma yapmak zorundayım mümkün değil yapamam daha doğrusu yapmam ne gerek var ? her biri en az bir kitap konusu yer kaplar .Benim bunu yapmaya zamanım da yetmez ben bunları bir sohbet edasında ele aldım bu yazı ne bir yerlerde yayınlanması nede  bir makale olması amacı ile yazılmadı .Düzenli bir çalışmanın yanından bile geçemez böyle bir iddiasıda yok tabiki . İçindeki cümleleri ve bilgileri anahtar kabul eden biri bu doğrultuda araştırmalarını yönlendirir gerçekten istekli biri için içinde yeterin fazlası kadar ip ucu var bana kimse böyle bir yazı yazıp vermedi eğer verseydi şimdi ermiş erişmiştim Hz. Şit gibi bedenim ile birlikte öte alame geçmiştim . Sizi anlıyorum ve biliyorum bende öyle bu kadar bilginin tek bir kitapla gayet düzenli gelmesini isterdim  ve aradığım her şeyi süper delillendirilmiş bulmak isterdim.Bana böyle bir kitap verilmedi bu bilgilere ki bunlar tamamın sadece küçücük bir kısmı hem yılları hem de gözleri ve aklı yoran çalışmalar ile geldim desem eh yakın bir ifade olur o kadar.  Bazı kutsal din araştımacıları ve eleştiriciler kutsal kitaplardaki bilginin tıpkı benim yazıma benzer nitelikte karışık ve ordan  oraya atlar şekilde olduğunu söylerler  Tanrı da benimki gibi yazmış olacak ki  kutsal kitaplar bile belli bir düzen de gidemiyor .Belkide oda bende başka şeylerle çok meşguluz dur yada kimsenin bir şeyler için ikna olmasına ihtiyacımız yoktur gerçekler reklama ihtiyaç duymaz alel ade basit ve bir o kadarda gerçektirler.Yine gerçekler tasnif edilmiş yan yana sıraya dizilmiş üst üste istif edilmiş bir şekilde bulunmazlar gerçekler gerçeğin ta kendisi olarak evrende yer bulurlar.örneğin Sümerlilerle savaşan bir Türk savaşçısının Sümerlerin ne tür bir şey olduğunu bir gün birilerinin kendisini savaştığı kimseler kardeş yapacağının veya steplerde yaşam savaşı veren bir Türk boyunun isimlerinin Kök Türügmü yoksada Göktürk mü olacağı yada gezegenler arası bir savaş sonrasında yurtları suya batmış bir topluluğun buz çağı, ölümcül soğuk ve açlıkla gök taşı yağmuru ,asit yağmuru ile boğuşmaktayken Ötükene mi gittiğini oranın adının bir gün Ötükenmi olacağını Hazar damı yoksa Anadoluda mı medeniyetler kuracağı torunlarının neler yapacağı gerçekten hiç de umrunda değildi. Bırakın sizin dediğiniz doğrultusunda  bu bilgileri tasnif edip ikna edici ve daha anlaşılır yapma gayretini bu şekilde bir kez daha yazı yazabileceğimi   ve bu zahmete katlanabileceğimi sanmıyorum .Bırakalım istifade eden edebiliyorsa etsin anlayamayan veya  doğru bulmayan olursa da fark etmez.Edemeyen de etmeyiversin .Zaten yakın zamanda ne bunların nede başka konuların hiç önemi kalmıyacak hayatda kalabilmek den başka hiç bir şey önemsenmeyecek .Öyleyse ne gerek var ?
TÜRK TANRISI !
TANRI !
TÜRK YARATMADIĞIN GAYRILARI,
TÜRK GİBİ GÖRÜNEN GAYRILARI,
KURT POSTU GİYMİŞ ÇAKALLARI,
ALBIZLARA KARIŞMIŞ CANAVARLARI
MEYDAN BULUP ŞIMARANI.
KENDİNİ TÜRKTEN ÜSTÜN GÖRMEYE KALKINMIŞLARI GÖRDÜM.
ŞİMDİ ONLAR BENİ GÖRMELİ  DAYANABİLECEKSİNİZ BAKIN KİTAPLARINIZDA YAZAN KIYAMETİNİZ BENİM !

Çevrimdışı Türkçü

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 53
Ynt: ÖN TÜRKLER HAKKINDA DİKKATLİ OL !
« Yanıtla #9 : 13 Ağustos 2011 »
Tabi ki, düşünce sizin, fikir sizin ama gelecek kuşaktaki şuurlu gençler size öfke duyacak belki de...
Kur'an bence düzenli, ayet ayet tasnif edilmiş, konular bir bütün. Her neyse ama şu yazdıklarınızın önemi yoksa buraya neden naklettiniz?
Bir hizmet etmek istiyorsanız bence bunu düzenlemek, bilgiyi aktarmak üzerinize farz olmalı, böyle hissetmelisiniz.
Türkçüye yakışan da budur.
Buraya yaabildiğiniz süre içerisindeki vakti bir makale yazmaya harcarsanız muhtemelen 15 günde sağlıklı 1 makale çıkacaktır.
Kemâl bu karışıklıktan birşeyler çıkarır ama ben çıkaramayabilirim, yaşım 15'dir,16'dır ama bu bilgilere ihtiyacım vardır.

Neyse, karar, his, düşünce, vicdan sizin...
İnşallah fikriniz değişir de, bir çalışma içine girersiniz.

Esenlikler...


.....
"Ölüm değil bize tasa,
Biz kartalız, hayat ökse.
Yavuz düşman kılıç çalsa
Yumruğumla çelemem mi?

Kırgız atım yağız olsa,
Yol gösteren yıldız olsa.
Bahtiyarlık bir kız olsa,
Silâh çekip alamam mı?

BAHTİYARLIK BENİM TASAM,
FAKAT O BİR ZEHİRLİ SAM,
BİRŞEY BİLE YAPAMASAM,
ERCESİNE ÖLEMEM Mİ?"