Gönderen Konu: PKK SIYASALLASIYOR  (Okunma sayısı 8617 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fatih

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 401
  • Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir
Ynt: PKK SIYASALLASIYOR
« Yanıtla #10 : 16 Kasım 2007 »
Başbakanımız çok SAYIN tayyip hazretleri(!):
"Şayet partileri kapatılırsa DTP dekilerin de dağa çıkıp, pkk ya, katılacağını"söyledi.
Adamdaki(!) mantığa bakın.
Sanki DTP dağda değilmiş ?
Bu soyu kırıklar dağdayken bu kadar çok tahribat yapamıyorlardı.
Demokrasi denen lastikli anlayış sayesinde pkk nın sözcülüğünü, hem de Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında, yapıyorlar ya!
Soyu kırık DTP liler de fiilen çıksanlar dağa, ne olacaksa?
Bari tek cepheden şavaşırız, soysuz kürtlerle...

Çevrimdışı DEDEM KORKUT_ASYA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 145
Ynt: PKK SIYASALLASIYOR
« Yanıtla #11 : 16 Kasım 2007 »
akp hiç bişy yapamaz bence, aldığı emirler doğrultusunda yönetim yapıyor. Milli çıkarları değil batının ve af buyurun bu itlerin çıkarlarını göz etmektedir.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
ANTI DEMOKRATIK YOLLARI SECMEYIZ
« Yanıtla #12 : 18 Kasım 2007 »

DTP HAKKINDAKİ kapatma DAVASINA ERDOĞAN YORUMU:
Antidemokratik yolları seçmeyiz
ŞAKİR AYDIN İstanbul

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK'yla ilgili olarak "Ya bunlar silahları bırakarak dağları değil şehri tercih edecekler ve siyasal platformda gerekli olan yarışı sürdürecekler veyahut da şu andaki durumlarını tercih edecekler" dedi.
Erdoğan, DTP hakkındaki kapatma davasıyla ilgili olarak da "Onbinlerce, yüzbinlerce vatandaşımın oylarını alarak parlamento çatısı altına gelmiş olanlara karşı biz antidemokratik yolları seçmeyiz" dedi.
Çek Cumhuriyeti ve Azerbaycan ziyaretlerinin ardından Türkiye'ye dönen Başbakan Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi. Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Erdoğan, gezisinden önce söylediği 'silahların bırakılması' ile ilgili sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Teröre karşı olan herkesin silahtan yana olmaması lazım. Ya bunlar silahı bırakarak şehri tercih edecekler, siyasal platformda gerekli olan yarışı sürdürecekler veyahut da şu anki durumu tercih edecekler. Bizim tercihimiz, demokratik bir mücadele yolunu seçmek" dedi.
Hükümet olarak görevlerinin demokratik zemini koruma altına almak ve bu ortamı tehdit edenlere karşı gerekli tedbirleri almak olduğunu söyleyen Erdoğan, şöyle konuştu:
"Ama bunun yanında bu ortamın doğurduğu neticeler sonunda bir olayın yargı süreci vardır. Bu ülkenin savcısı vardır, adli makamları vardır. Biz, demokratik tercihi yapmış, parlamento çatısı altına onbinlerce, yüzbinlerce vatandaşımın oylarını alarak gelmiş olanlara karşı antidemokratik yolları seçmeyiz. Ancak, tasarrufumuz dışındaki alanların hesabını herhalde kimsenin bize sormaması gerekir."
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı TiginNoyan

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 549
  • Inançu Apa Yargan Tarkan Köl Tigin
    • Steppe History Forum
Ynt: PKK SIYASALLASIYOR
« Yanıtla #13 : 18 Kasım 2007 »
Şu maymun bozmaları mı bizimle yarışacakmış? Gürcü Tayyip saçmalamaya son hızla devâm ediyor.


Türük Oguz begleri bodun eşid: üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türük Bodun iliŋin törügün kim artatı utaçı erti? Türük Bodun ertin, ökün!

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: PKK SIYASALLASIYOR
« Yanıtla #14 : 18 Kasım 2007 »
‘Yaşasın PKK, kahrolsun TSK'
   18 Kasım 2007
Hasan KIRMIZITAŞ- Ali LEYLAK- Ömer PINAR/ŞANLIURFA, (DHA)
Şanlıurfa'da basın açıklaması için toplanan DTP'li 200 kişilik grup, Abdullah Öcalan ve PKK lehine Türkçe ve Kürtçe sloganlar atarak eylem yaptı.
     Serefsiz oglu serefsiz tenzilenin oglu marifetini görüyormusun? Sayin diye saygi gösterdigin teröristler,ordumuza hakaret ediyor.TTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Mete Saltuk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 147
Ynt: PKK SIYASALLASIYOR
« Yanıtla #15 : 18 Kasım 2007 »
Değerli Kardeşlerim;

Ben; cennet vatanımın güzel dağlarını, bu it soylarının gölgesinden kıskanırken, bunlar şehire davet ediyor. Demokratik tercih dediği olay, 'kürt sorunu vardır' demesiyle  cesaretlendirdiği kişilerin şuursuzlukta ulaşabildiği son noktadır. Buyurun bu topraklarda Yüce Türk Ordusuna hakarete de başladılar.Bakalım daha nelere cesaret edebilecekler. Saygılarımla

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: PKK SIYASALLASIYOR
« Yanıtla #16 : 22 Kasım 2007 »
Lagendijk, Ahmet Türk ile görüştü

22 Kasım, 2007 15:45:00 (TSİ)

   
Lagendijk, Türk'ü makamında ziyaret etti
İLGİLİ HABERLER
• DTP'liler hakkında bir soruşturma daha
• DTP'nin kapatılma davasına ilk inceleme
• Özdemir: "DTP fırsatı kaçırdı"
• "PKK siyasal bir organizasyon"
• Emekli imamın "terör"den 5 yıl hapsi istendi
Tüm Türkiye Haberleri
DTP Grup Başkanı Ahmet Türk'ü ziyaret eden Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eşbaşkanı Joost Lagendijk, DTP'den, terör örgütü PKK'nın stratejisini ve eylemlerini desteklemediğini açıklamasını beklediklerini söyledi.

Türk, basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından gazetecilerin, Lagendijk'in "DTP'nin, PKK'ya karşı daha net tavır koyması gerektiği" yönündeki açıklamalarına ilişkin sorusunu yanıtladı.
 
Demokratik zemini çok önemsediklerini, herkesin bunu görmesi gerektiğini belirten Türk, demokratik zeminde kalıp, siyaset yaparak sorunları çözebileceğine inandıklarını ve bunu ifade ettiklerini söyledi.
 
Ahmet Türk, Türkiye'de barışçıl, demokratik kucaklaşmayı esas alan bir sürecin ortaya çıkması için neler yapabilecekleri konusundaki düşüncelerinin açık olduğunu belirtti.
 
Lagendijk ise parti kapatılmasının iyi bir fikir olmadığını, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da bu konuda açıklamalarda bulunduğunu vurguladı.
 
Lagendijk, DTP'den, PKK'nın stratejisini, eylemlerini desteklemediğini açıklamasını beklediklerini de kaydetti.
 
"Çözülemeyecek bir sorun değil"
 
DTP Grup Başkanı Türk, Lagendijk'in bu sözleri üzerine, sorunların şiddet ve silahla çözülmeyeceğini her zaman dile getirdiklerini bildirdi.
 
Ahmet Türk, demokratik siyaseti esas alan bir parti olduklarını, sorunların sivil, demokratik projelerle çözülebileceği inancını her zaman dile getirdiklerini öne sürdü.
 
DTP Grup Başkanı Türk, "İlk günden bugüne kadar farklı bir düşüncemiz yok. Devletin, sorunu demokratik yöntemlerle çözümü konusunda hangi projeye sahip, bu konuda nasıl bir çaba, diyaloğun içinde? Bunu kimse söyleyemez. Böyle bir çalışması yok. Esas sıkıntı budur. Bence sorun çözülmeyecek bir sorun değil. Demokratik, sivil yöntemler ve demokratik bir niyeti ortaya koyarak, ortaklaşarak bu ülkeyi, bu kandan kurtarabileceğimize
inanıyoruz" ifadesini kullandı.
 
Yıldız'ın açıklamalarıyla ilgili konuşmadı
 
Ahmet Türk, gazetecilerin, DTP'li Bengi Yıldız'ın dünkü "PKK'lı teröristler" şeklindeki ifadelerine ilişkin sorularına ise yanıt                                                           
                           

                 
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: PKK SIYASALLASIYOR
« Yanıtla #17 : 24 Kasım 2007 »
Başbakan'dan muhalefete sert eleştiriler
   24 Kasım 2007
Başbakan'dan muhalefete sert eleştiriler

Başbakan Tayyip Erdoğan AKP'nin Kızılcahamam kampında konuşuyor. Erdoğan kürsüye geldi. Erdoğan şunları söyledi:

Ayrıştırıcı temalar üzerine konuşmayacağız. Yunus Emre'nin, Hacı Bektaş-ı Veli'nin, Mevlana'nın diliyle konuşacağız. AşıK Veysel gibi bu uzun ince yolda yorulmadan koşacağız.

ÖNEMLİ FIRSAT YAKALADIK
Komşularımız Ortadoğu, AB ve ABD en azından söylem yönünden Türkiye'nin yanındadır. Ancak dostlarımızın söylemle yetinmeyerek terör örgütünün maskeli faaliyetlerini durdurmalarını bekliyoruz. Sonuca gitmek için çok önemli bir fırsat yakalamış bulunuyoruz. Çok iyi bir fırsat yakalamış durumdayız. Terör örgütü her taraftan sıkıştırılmıştır. Siyasi, askeri ve diplomatik araçları çok iyi yönetmek için toplumsal psikolojinin iyi yönetilmesi gerekiyor.

ÖZGÜRLÜKÇÜ DEMOKRASİ TERÖRÜ YOK EDER
Şiddet ve teröre karşı özgürlük ortamıdır. Terörü yok etmek için özgürlükçü demokrasiyi yaşatalım. Ama bundan rahatsız olanlar da vardır. Terör baskı ortamını sever. Çünkü oradan beslenir. Hamaset siyasetiyle Türkiye'yi baskı ortamına sürükleyenler bunun sonuçlarını iyi düşünmelidirler.

PKK'NIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYİN
Türlü tahrik ve ithamlarla izlediğimiz stratejiyi mahrem tutulması gerekenler konuları kamuoyu önünde konuşmaya zorlayanlar terör örgütünün ekmeğine yağ sürdüklerini görmelidirler. Muhalefet partilerine sesleniyorum. Ateşle aynamayın.

İÇ ÇATIŞMA UYARISI
İç çatışmadan söz ediyorum. Eğer bu milleti seviyorsanız. Durun. Millete nasıl bir kötülük yaptığınızı biliyor musunuz? Menfe milliyetçilik yapıyorsunuz. Bölücü terör örgütünün isteği birlik ve beraberliğimiz bozmaktır. Millet de sizi affetmez. Hamaset nutukları atmayın.

SİZ KİMDEN YANASINIZ
Bizi terör örgütü ile gizli ittifak içindeymiş gibi gösteriyorsunuz. Elimizdeki tüm kartları açmamızı istiyorsunuz. Siz kimden yanasınız.

İçeride düşman aramak vatandaşlarımızın bir bölümünü sadık olanlar ve almayanlar diye ayırmak doğru değildir.

ATATÜRK'ÜN EN BÜYÜK BAŞARISI
Atatürk'ün bence büyük başarısı dini ve etnik yapısı ne yapısı olursa olsun herkesi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı altında birleştirmiştir. Hiç bir vatandaşımızı terör örgütünün propagandasına mazur bırakamayız. Bizim içeride düşmanlık değil kardeşlik diline ihtiyacımız var.

Terör belasından kurtulacaksak demokrasi kapısını açık tutmakla olmadır. Herkes kendisinin demokratik zeminde ifade edebilmelidir. Kendisini koruyabilmesi için yaşatılması geretir. Demokrasi içinde tehlike içinden değil dışından kalanlardan gelir.

Terör örgütü ile yollarını ayıramayanlarla bunları iyi anlamadırı. Onların samimi bir şekilde demokrasiyi tercih etmelidirler. İstismar edilmek istense bile sonuçta kazanacak hep demokrasi olacaktır.

FIRSATLAR ÜLKESİ
Türkiye krizler ülkesi olmaktan çıkıp bir fırsatlar ülkesi haline gelmiştir. İnanarak söylüyorum, Türkiye içeride yaşadığ ıdeğişimin çok daha fazlasını dışarıda yaşamaktadır. Türkiye ile uğraşanlar da var onlar da biliyor ki Türkiye artık o eski Türkiye değil.

Türkiye'nin dış meselelerde nereden nereye geldiğini baktığımız zaman farkı göreceğiz. Bu aydınlık Türkiye tablosu bütün güzelliği ile görülebiliyor.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı BOZKURT71

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 10
Ynt: PKK SIYASALLASIYOR
« Yanıtla #18 : 24 Kasım 2007 »
başımıza ne geliyosa zaten fazla özgürlükten geliyoo..bu soysuzlara ne kadar özgürlük verirsek okadar başımıza çıkıyolar..iti köpeği televizyona çıkarıp konuşturuyolar..yok özerklik yok daha olmadı federallik istiyolar..onların Türkiye de haklar açısından hiçbir eksiği yok bizden..bunlar hikaye,işsizlik,bölgenin geri kalmış olması..bu ülkede senden benden iyi yaşıyolar..onların tek amacı bizim kutsal vatanımızın kutsal topraklarını bizden almak,TÜRKLERİ bu topraklardan silmek,tabi bu düşünce sadece komik: :-D..neymiş dost ülkelermiş..silahı amerika verir,mayın italya,el bombası ispanya..fransa,ingiltere..hepsi açıktan düşmanımız.pkk aslında sadece bi maşa..bu şerefsizlere hizmet eden gerizekalı topluluğu..atamızın dediği gibi TÜRK ÜN TÜRK TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR..biz bu topraklarda varolduğumuz sürece kimse boş hayal kurmasııınnn...TÜRKÇÜ BOZKURT..

Çevrimdışı TiginNoyan

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 549
  • Inançu Apa Yargan Tarkan Köl Tigin
    • Steppe History Forum
Ynt: PKK SIYASALLASIYOR
« Yanıtla #19 : 26 Kasım 2007 »
Sayın Bozkurt71 kandaşım, otağımıza hoşgeldiniz. Güzel sözler yazmışsınız, ancak lütfen yazım kurallarına dikkat edelim ;) Esen kalın.


Türük Oguz begleri bodun eşid: üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türük Bodun iliŋin törügün kim artatı utaçı erti? Türük Bodun ertin, ökün!