Gönderen Konu: Ramazan Bayrami  (Okunma sayısı 10891 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Delikurt38

  • Tanri Türkü ve Türk Yurtlarini Korusun
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 127
Ynt: Ramazan Bayrami
« Yanıtla #10 : 10 Ağustos 2013 »
Andam  Bende Almanyada kaliyorum Paderborn Sehrinde aramizda 170 km gibi bir mesafe var Bahsettigin  mahluklardan burdada var. Onlari gayet iyi taniyorum Kendileri dahi Irklarini kabul etmezken biz sadece ümmetiz derlerken onlari Türk olarak görmek bence hatali. onlar Atsiz Atamin dedigi gibi kanlari zehirlenmisler soylari Türk dahi olsa ki ben süphe duyuyorum Türklükten cikmis Türk degiller ellerinde sayet duruyorsa sadece Türk kimlikleri var Türk olan. eger bircok Yabancinin yaptigi gibi Alman vatandasliklarina gecmedilerse sayet.Her Müslüman olan Türk arabi töresine itikat etmis demek degildir.Sahsen ben Dualarimi Türkce yapiyorum arapca ibadet yapmamaya calisiyorum Kuran okurken dahi Ne arapcasini nede Türkce okunusunu okuyorum Sadece ve sadece meallini okuyorum. Din vicdani meseledir. Tercihtir herkez diledigince Ibadet edebilir diledigi dini secebilir asil olan kendi Benligmizi Aslimizi unutmamak. 
Alıntı
Arab´in Töresine itikat etmis yüce irkimin Ramazan bayrami ugurlu ve kutlu olsun .
hakaret nerde diye sormussun Sanki Tüm Müslüman olmus Türklerin asillarini unutup kendilerini araplastirmis gibi bir ima birakiyor bende bu cümle ki Bir Türk Olarak Türkcü olarak bana yapilabilecek en büyük hakaret sirf dini inancimdan dolayi beni bedevi arabla ayni kefeye koymaktir.Esenlikler

Tanri Türkü ve Türk Yurtlarini Korusun
Ülkü; ilk önce, insanların gönüllerinde, gönüllerin derinliklerinde doğar ve kendini önce destanlarda gösterir. Sonra şuura geçer, büyük kılavuzlar tarafından açıklanır. Daha sonra da büyük kahramanlar, onu gerçekleştirmek için büyük hamleler yapar. Bu hamleler sırasında da ülkülü millet, kahramanların ardından gönül isteği ile koşar. Bütün bu uğraşmalar arasında da millet yürür, önce manen sonra maddetten ilerler, olgunlaşır, erginleşir.

H. Nihal Atsız

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2408
  • TTK
Ynt: Ramazan Bayrami
« Yanıtla #11 : 10 Ağustos 2013 »
Özellikle Anadolu Türk yörelerinde birine küfür etmekten ziyade, Kürt, Arap demek hakaret ile eş değerdir.

"-Şu haline bak la, Kürt müsün?" gibi....

Hâlâ dediğim dedik yapıyorsunuz. Sizin bahsettiklerinizi başka ağlarda, kendi ağlarımızda yüzlerce kez yazdık, çizdik-2001'den beri-. 

Ne diyeyim o öyle değil, din şöyle böyle, bak bilader yanlışın var onlar şöyle böye yapmış aslında şöyle olacak senin yanlışın var .......

Savunmadığım konu hakkında isterseniz destan yazabilirim. Zamanında böyle -ve aynen- sitelerin popülerliğini artırıp para kazanıyorduk. Hâlâ yapıyoruz. Google'da üst sıralara nasıl geliniyor sanıyorsunuz.

Altıüstü bayam kutlaması. Oldu bitti. Hadi başka konulara diyelim...

KİLİT!

Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı Kurtkaya

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 412
Ynt: Ramazan Bayrami
« Yanıtla #12 : 11 Ağustos 2013 »
Arab´in Töresine itikat etmis yüce irkimin Ramazan bayrami ugurlu ve kutlu olsun .
Bu nokta çok hassas ve incedir.
Yönetici beylerin de ifade ettikleri gibi din konusu yıllar yılı Türkçü sanal ağların en çok rağbet edilen ve üzerinde kavgaların çıktığı konuların başında gelmektedir.
Onca tartışma, kırma, dökme ve kavgaya rağmen sonuç koca bir sıfır olarak karşımıza çıkmıştır.
Sonuç alınamamış bir yöntemde ısrar etmeyi çok akılcı bulmuyorum. motun yabgu kandaşımız başka iletilerinde de açıkladığı gibi arabın aşağılık adetlerini din sanarak arap adet ve kültürünü dinleştirenlere karşı tepkisini kendisine mahsus vurucu uslubuyla dile getirmeye çalışmış. Biz kendisini yıllardır tanıdığımız için ne demek istediğini anlamakta zorlanmıyoruz. Ancak kendisini tanımayan kişiler alıntı yaptığım yukarıdaki ifadelerinden Türkçülerin nazarında İslam dininin topyekun arap adet ve kültürü olarak görüldüğü manasını çıkartabilirler ki kelimelere yüklü yalın tanımdan başkaca bir anlam da çıkmamaktadır.
Bir fikir ve düşüncenin doğruluğu, haklılığı ve eşsizliği kadar o fikir ve düşüncenin hedef kitleye sunumu yani metodolojisinin mükemmleiği de o denli önemlidir. İnsanlık için çare ve çözüm olabilecek olağanüstü modeller metot ve yöntem hataları yüzünden ilgi görmeyerek daha başından reddedilmişlerdir. Yöntem, sunum, tanım ve metod en az  fikir kadar öenmli argümanlar olarak hayati gerçekliğini sürdürmektedir.
Türklüğün inanç dünyasında önemli bir yere sahip olan oruç ve bu orucun Tanrı tarafından ödülü olarak verildiği kabul edilen bayramlar da Türklüğe ait değerler olarak Türkçülerce saygıyla karşılanacaklar cümlesindendir ve bu düşüncelerle İslamlığı din olarak seçmiş soydaşlarımızın tuttukları oruçların Tanrı katında kabulünü diler, bayramlarını kutlarım.
Tanrı Yüce Türk'ünü Korusun.