BU BÖLÜM ZİHİNLERİ DİNLENDİRME MAKSATLI OLUŞTURULMUŞTUR.
YENİ
HAÇLI NATO ORDULARI BAŞKOMUTANI.R.TAYİP ERDOGAN:POLAT ALEMDAR NERDESİN ?
P.ALEMDAR: DİZİ SETİNDEYİM SN BAŞBAKANIM.
R.T. ERDOGAN: IRAKTA KAFAMIZA ÇUVAL GEÇİRİLDİ KURTLAR VADİSİ IRAKI ÇEVİRDİN İSRAİL 9 TANE KELLEYİ KAPIMIZ ÖNÜNE ATTI KURTLAR VADİSİ FİLİSTİNİ ÇEVİRDİN BİZİM MALLARI KANDIRDIK BU SAYEDE ŞİMDİDE KURLAR VADİSİ SURİYE DİYE FİLM ÇEKDE ADAMLAR UÇAGIMIZI DÜŞÜRDÜ KARİZMAYI ÇİZMDİRMEYELİM KOYUNLAR SEYRETSİN.
P.ALEMDAR: EMREDERSİNİZ SN BAŞBAKAN.
Mahşerin üç atlısı!
Erol Köse, Nihat Doğan ve Atilla Taş, twitter’da Suriye’ye savaş açınca alay konusu oldular.
Yapımcı Erol Köse, şarkıcı Nihat Doğan ve Atilla Taş, twitter’da “Suriye’ye savaş açalım” diye kampanya başlattı. Köse “Ben generalim, Atilla Pargalı İbrahim, Nihat ise New Ottoman” diye yazınca üçlü hakkında dün twitter’da espri bombardımanı başladı. İşte bazıları...
- Erol Köse Komedi Dans Üçlüsü ruhunu yeniden yakalamak istiyor sanırım. cumlecik
- Atilla Taş, Nihat Doğan ve Erol Köse’yi Er Ryan’ı kurtarmaya yollasan ‘Meg Ryan’ı alıp gelirler. zaferdalmaz
- Dünyada 200’e yakın ülke olmasına rağmen Nihat Doğan, Atilla Taş ve Erol Köse’nin Türkiye de doğması rabbimin bizi sınama yöntemi olabilir. ünal çolak
- Bunları Suriye’ye gönderelim, cana geleceğine mala gelsin. maltweetler
- Erol Köse doktor, Ajdar mühendismiş. ‘Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi ben varmadım’ diyen kızları şimdi anlıyorum. Laker
- Savaşa girelim diyenler kim? “Nihat Doğan, Atilla Taş, Erol Köse!” Savaşın ‘saçmalığı ve aptallığı’ bu kadar net anlatılamazdı. Muzo
- Nihat Doğan + Atilla Taş + Erol Köse bunları göndersek zaten tüm dünya önümüzde diz çöker yemin ederim. Vildan
- Suriye’den Açıklama: Bizimle savaşmak isteyen Nihat Doğan Atilla Taş ve Erol Köse’yi yok edip Türkleri sevindirmeyelim. serkan denizli
- Savaşa girelim diyenlere bakın. Atilla Taş, Nihat Doğan, Erol Köse. Bunlarla kurban bayramında bir araya gelip danaya bile girilmez:)))can terzi
- Erol Köse, Nihat Doğan, Atilla Taş’ı topun ucuna koyup Suriye’ye fırlatalım. Geri dönerlerse bizimdir, dönmezlerse zaten hiç bizim olmamıştır. mserifguler
TTK.