Gönderen Konu: Selam Türk Gençliği  (Okunma sayısı 6786 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ÇAĞIL

• Yeni Üye
  • *
Selam Türk Gençliği
« : 24 Ocak 2007 »
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Adresinizi de bir mail grubunda burada yazılanların ne kadar çirkin olduğu ile ilgili bir yazıdan gördüm. Malesef Türkiye'de yaşayan ve Türküm diyen gençliğin çoğu yapılanlardan olanlardan bir haber... Bu siteyi bir kaç gündür inceliyorum ve gerçekten bilinçli bir Türk gençliği topluluğunun burada toplandığı kanaatindeyim. Aranıza katılmaktan mutluyum ve ömrüm boyunca çevremdeki herkesi ülkemizde dönen oyunlara karşı elimden geldiği kadar bilgilendirmeye çalışacağım.
Ne mutlu Türküm diyene ve ne mutlu bu vatan için çalışanlara...
"Ey TÜRK ulusu! Silkin ve kendine dön! Niçin yanılıyosun? Bütün bunlar kendinden, kendi öz benliginden uzaklaşıp düşmana dönük yaşadığın için oldu."
BİLGE KAĞAN

Çevrimdışı turkuaz018

• Yeni Üye
  • *
Ynt: Selam Türk Gençliği
« Yanıtla #1 : 24 Ocak 2007 »
Hoş geldin safalar getirdin...

Çevrimdışı ATASAGUN

• Türkçü-Turancı
  • Öğreniyor...
« Yanıtla #2 : 25 Ocak 2007 »
Türk-İslam sentezcisi olmadığımızı biliyorsunuzdur umarım.

ÇAĞIL'ın imzası ve turkuaz018'in kullanıcı resmi uygun değil bence:

Alıntı
Ne dinsiz bir Türküm, ne soysuz bir müslüman; dilimde besmele, göğsümde iman, gözlerimde AY YILDIZ...

Alıntı

Çevrimdışı [Hun Türk]

• Türkçü-Turancı
  • TTK
« Yanıtla #3 : 25 Ocak 2007 »
Otağ kuralları gayet net ve açıktır. Otağımız Türk ırkının üstünlüğüne inanmış, Türkçülüğe gönülverenlerin otağı.

Bu yüzden kimlik resimleriniz de, imzanızda ya da eklediğiniz iletide otağa aykırı bir materyal  ekliyemezsiniz.
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız

TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı turkuaz018

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #4 : 25 Ocak 2007 »
ben resmi o yönde düşünerek koymadım ama yanlış bi intiba uyandırıyorsa değiştiririm...SAYGILAR

Çevrimdışı ÇAĞIL

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #5 : 25 Ocak 2007 »
Türk-İslam sentezcisi olmadığımızı biliyorsunuzdur umarım.

ÇAĞIL'ın imzası ve turkuaz018'in kullanıcı resmi uygun değil bence:

Alıntı
Ne dinsiz bir Türküm, ne soysuz bir müslüman; dilimde besmele, göğsümde iman, gözlerimde AY YILDIZ...

Alıntı

Burada zaten Türk - İslam savunucusu olarak bulunmuyorum. Böyle bir fikrim de asla olmadı. O imza benim çok sevdiğim bir sözdür. Bu nedenle kullanmıştım. Evet Müslümanım ama bu Türk olmamı değiştirir mi?  Ben burada Irkım için bulunuyorum. He çok da isterseniz değiştiririm ne yapalım...
"Ey TÜRK ulusu! Silkin ve kendine dön! Niçin yanılıyosun? Bütün bunlar kendinden, kendi öz benliginden uzaklaşıp düşmana dönük yaşadığın için oldu."
BİLGE KAĞAN

Çevrimdışı Mete_

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #6 : 27 Ocak 2007 »
selamlar.. bende aranıza yeni katıldım.. ayrı konu açmaktansa, bu konuya katılmak uygun olur diye düşündüm..

başka forumda, bahsedildiği için bu sayfalara ulaştım.. ancak; güzel şekilde bahsediliyordu..

Saygılarımla..

Çevrimdışı irfan

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #7 : 28 Ocak 2007 »
Hoş geldiniz....
     TÜRK OTAĞI VE SANCAĞI ANCAK TÜRK İLE YÜCELİR....TÜRKLÜK BİLİNCİYLE İLERLETİLİR...
EFEDİR ADIMIZ
TÜRK OĞLU TÜRK OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR TÜRK OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE

Çevrimdışı Alp Er Tunga77

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #8 : 03 Şubat 2007 »
Arkadaşlar ben birşeyi burada anlayamıyorum.Bence bir Türk geçmişte kendini üstün ırk ilan etmiş bulunan gerzek
bir nasyonel sosyalist Almandan 10 kat 100 kat üstündür.Biz üstün bir medeniyet kuran ırkın mensuplarıyız.Evet ancak
umarım ki Türk ırkının İslam inancından çıkması gerektiğini düşünmüyorsunuzdur. Çünkü sadece Türkiye'de değil bütün
Türk aleminde dışlanırsınız.Hazar Türkleri ve hristiyanlaşmış bir kaç grup haricin de  Türkler müslümandırlar.
Türklere anlatamazsınız bunu..Şöyle bir Anadolu'yu gezin bakalım.

Çevrimdışı bayındır

• İLTERİŞ
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #9 : 03 Şubat 2007 »
ALP ER TUNGA77 YA SEN NE LAFTAN ANLAMAZ ADAMSIN NE DİYE HERYERE DİNİ SOKUYORSUN.MİLLETİN DİNİNDEN SANA NE?
BİZ LAİK TÜRK IRKÇILARIZ HERKES DİNİNİ İÇİNDE YAŞAR.ARTIK BU GEREKSİZ MUHABBETİ BIRAK AMACINI SÖYLE
...Turán.....Turaniákat.......Attilá...