Irkdaşlarım.Hayal kurmak elbet güzeldir ama gerçekçi bir hayal kuralım.Daha biz Türkçüler olarak bir çatı altında toplanmadan neyin birliğini kuruyoruz.Biri şucu olmuş,biri bucu olmuş,biri ocu olmuş.İlk önce bizim kendi aramızda toplanıp konuşup bir çatı altında,bir ad altında Türkçüleri toplamamız şarttır.Bu bir dernekte olabilir,partide.
Açıkça söylemek gerekirse ben bizden sonra gelecek nesilden pekte ümitli değilim.Zaten şimdi bütün oyunlar bize ve bizden sonrakilere oynanıyor.Türk isterse herşeyi yapar.Bence bu iş bize düştü.Düştü ama hani gayret,hani istek.Bende dahil sadece lafta iş görüyoruz.
Hadi bunlar içimizdeki sorunlar ve daha nice sorunlar var.Sonra bu ülkenin başına geçen bir iki tanesi daha böyle puşt çıkarsa çok geç kalabiliriz.Irkdaşlarım eğer
Turan'ı kurmak istiyorsak önce güzel Türkiyemizi düze çıkartmalıyız.
Milyonlarsa esir ırkdaşımız var.Onlarıda kurtarmamız şart.Ama ne yapabiliriz ki,başımızdakiler ya ümmetçi,ya korkak.Hiç oralarda bir isyan çıkarttırmak akıllarına gelmedi.En kötü bu yapılabilirdi mesela.Uygurları,İran Türkmenlerini,Irak Türkmenlerini,Yakutları,Kırım Türklerini teşkilandırıp isyan çıkarta bilirdi.Ama yapılmadı.
Daha başka Dayım Kazakistana çalışmaya gitmişti geldiğinde oraların durumunu sorduğumda ağlamıştım.Çünkü hiçte iç açıcı şeyler söylemedi.İlk defa o sözlerinden sonra bir umutsuzluğa düştüm.
Yani durum vahim olsa gene iyi ama vahimden öte bir durumdayız.Hemen birşeyler yapılmassa çok geç olabilir.
Üstte söylediğim gibi bana göre atılacak ilk ve en büyük adım bütün Türkçüleri bir çatı altında toplamak.Sonrası gelecektir.
AMA DURUMUMUZ NE KADAR KÖTÜ,DÜŞMAN NE KADAR ALÇAK,DOST NE KADAR KAHPE OLURSA OLSUN BİR GÜN TÜRK MİLLETİ DÜNYAYA YİNE BAŞ OLACAKTIR.TURAN KURULACAK,BİR TEK ESİR TÜRK KALMAYACAKTIR.OĞUZ ATAMIN DUASINDAKİ TÜRK MİLLETİ YENİDEN DİRİLECEKTİR.
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN,TÜRK'TE TANRIYI KORUSUN